Stanley Basic 1-79-217 Gereedschapskist (49 x 27 x 24 cm, gereedschapsorganizer met snelsluiting, zware uitvoering, trolley met ergonomisch handvat van bi-materiaal)


Nieuw (8) van € 27,60 + € 15,00 aan verzendkosten
  • Handig: de uitneembare drager maakt het vervoer van grote gereedschappen met ergonomisch bi-materiaal mogelijk
  • Robuuste productie: zware uitvoering door robuuste structuur en afwerking, dus duurzaam
  • Georganiseerd: Apart opbergen van kleine onderdelen en accessoires in het deksel
  • Praktisch: gereedschapskist met handige snelsluiting - kan met één hand worden bediend
  • Inhoud: 1 x gereedschapskist

Het is Prime Day!
Shop nu met heel veel korting. Ontdek alle deals

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Met deze ontlading; geleiding van Stanley ontvangt u een hoogwaardige gereedschapkoffer Funduuml; voor privégebruik of funduuml; voor gebruik. Door de productie van stevig kunststof is deze gereedschapskoffer duurzaam en duurzaam. Ook de ergonomische handgreep van bi-materiaal is zeer handig. De praktische enOuml; opening en sluiting; mechanisme ermundouml; maakt een gemakkelijke en Ouml; openen en sluiten; in de doos. Het scheidingssysteem in het deksel maakt het opbergen van kleine onderdelen en accessoires mogelijk. Naast een georganiseerde gereedschapstrolley kiest u ook funduuml; voor een optimale transportmond; mogelijkheid - de verwijderbare drager maakt het mogelijk om grote gereedschappen op te bergen. Zo zijn je spullen altijd geordend en binnen handbereik.

  • Afmetingen in cm: 49x27x24


Productbeschrijving fabrikant

Stanley is een wereldwijde fabrikant van handgereedschap, mechanica en accessoires en een vlaggenmerk van Stanley Black & Decker firma.

Sinds de oprichting in 1843 heeft STANLEY zich verplicht om intelligente, robuuste en pionierproducten aan te bieden voor elke taak aan professionals over de hele wereld.

Al meer dan 170 jaar heeft Stanley nieuwe prestatieniveaus voor gebruikers, door sommige van de meest nuttige gereedschappen te creëren, waaronder Bailey-timmermansborstel, surformmodelleerder, PowerLock-meetlint en onlangs de FatMax-productlijn.

De toolverdeling van Stanley is mogelijk de bekendste van de onderneming, maar ook andere onderdelingen zoals Stanley Security, Stanley Hardware, Stanley Engineered Fastening en STANLEY Infrastructuur.

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies

Beste recensies uit Nederland

Er zijn 0 recensies en 0 beoordelingen van Nederland