€132,18
GRATIS bezorging: vrijdag, 28 jan Gegevens
Op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 132,18","priceAmount":132.18,"currencySymbol":"€","integerValue":"132","decimalSeparator":",","fractionalValue":"18","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"DIq4vlYFrUyrCTHq23%2Ftl41VILnBncYS55TBvIqwlsOa18jlfeaAxI9omRoNZO2GV02Hu%2BemIPqPdd0dRW23oEDZ%2FzMamf9PzKCtRnqTWvXf244mI4IAf%2BAuM7dRuAK3jT37L4fIlwJanY6X9bC5YtaDtf4o8j6w1%2BILAOq4bPoGjsbr3WbH5CArqfG6PoL9","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 132,18 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 132,18
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Accustofzuiger, 17000Pa d...
Delen

Accustofzuiger, 17000Pa draadloze stofzuiger, 4-in-1 steelstofzuiger, draadloze elektrische borstel, accustofzuiger voor harde vloeren, tapijten en dierenharen, handstofzuiger

3,8 van 5 sterren 454 beoordelingen

€132,18
Prijzen zijn inclusief btw.
OKP-X100

Je aankoop verbeteren


Over dit item

  • 🏡️17 KPA accustofzuiger met 4-laags filtersysteem: dankzij de nieuwste 160 W motortechnologie biedt deze accustofzuiger een sterke zuigkracht en kan vuil, dierenharen en vuil op tapijten en meerlaagse vloeren gemakkelijk verwijderen. Je kunt de modus van de draagbare stofzuiger (standaard 8 KPA en krachtig 17 KPA) eenvoudig schakelen. Filters met hoge dichtheid kunnen tot 99,99% fijn stof en afval verwijderen zodat de lucht definitief wordt gereinigd.
  • Uitneembare oplaadbare 2200 mAh accustofzuiger: deze hardhouten stofzuiger biedt een looptijd van maximaal 30 minuten zonder verbleken en kan het tapijt zonder onderbreking reinigen. De dierenhaarstofzuiger bevat een wandhouder, waarmee de compacte stofzuiger aan de muur kan worden opgehangen of de kleine stofzuiger in de kast kan worden bewaard om de ruimte te maximaliseren. Je kunt de verwisselbare accu uit de stofzuiger verwijderen en overal opladen.
  • 💡 Flexibel flexibel 180 graden scharnier: door de groothoek-draaibare kop en het draadloze ontwerp kan de trapreiniger gemakkelijk de richting veranderen. De borstellamp van een huishoudelijke stofzuiger verlicht elke donkere hoek en helpt om stof of haren op te voelen. Het kan worden gebruikt voor houten vloeren, tapijten, bedden, boekenkasten, gordijnen, jaloezieën, autostoelen, matrassen enz. Biedt een krachtig stofzuigen op meubels en zware voorwerpen.
  • 💪4-in-1 multifunctionele en verstelbare telescoopslang: 21 tot 32 inch verstelbare slangen zijn geschikt voor personen van verschillende grootte. Een ideale accustofzuiger, gemakkelijke ervaring. Lange meervoudige vloerborstel. Eenvoudige omzetting in een handstofzuiger die geschikt is voor het reinigen van binnenruimtes, gordijnen en matrassen. Gebruik spleten mondstukken om stof in kleine openingen en hoeken gemakkelijk te reinigen. Het binnenmondstuk kan stof en haren van meubels verwijderen.
  • Stofverwijdering met één druk op de knop: de stofzuiger zonder zak beschikt over een stofbeker met grote capaciteit, die lang kan worden gereinigd. Leeg de draadloze handstofzuiger en vuil je handen niet meer. De transparante stofbeker kan de stofcapaciteit controleren en tijdig reinigen. Het gebruiksvriendelijke ontwerp zorgt voor een zorgeloos.

Vaak samen gekocht

  • Accustofzuiger, 17000Pa draadloze stofzuiger, 4-in-1 steelstofzuiger, draadloze elektrische borstel, accustofzuiger voor hard
  • +
  • Leifheit Set Combi M Micro Duo, met Tapijtvriendelijke Wisser, 12 liter Reinigingsemmer, Hoogreinigende Mop, voor Tegels en L
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Deze items worden verkocht en verzonden door verschillende verkopers.
Kies items om samen te kopen.

Heb je een vraag?

Zoek naar een antwoord in productgegevens, veelgestelde vragen en recensies

Er is iets misgegaan met het afronden van je aanvraag. Probeer later opnieuw te zoeken.
Alles Productgegevens Veel gestelde klantvragen Klantrecensies

Je vraag kan worden beantwoord door verkopers, fabrikanten of klanten die dit product hebben gekocht.

Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.

Voer een vraag in.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie


Productbeschrijving

Accustofzuiger
Accustofzuiger

Onze beste accustofzuiger lost het probleem op dat je je bij gebruik van een bekabelde stofzuiger niet vrij kunt bewegen. De motor van 160 W biedt een sterke zuigkracht van 17 kPa en kan dierenharen, stof en vuil gemakkelijk verwijderen.

Als je op de knop op de accustofzuiger drukt, kun je je huis en auto probleemloos reinigen zonder je handen te vervuilen. Het kleine vacuüm kan je een rustige en uitstekende reinigingservaring bieden.

Met onze accustofzuiger kun je je huishoudelijke werkzaamheden comfortabel en comfortabel uitvoeren. Deze tapijtreinigerstofzuiger is het perfecte cadeau voor vrienden en familie.


Vragen en antwoorden voor klanten

Klantenrecensies

3,8 van 5 sterren
3,8 van 5
454 wereldwijde beoordelingen

Beste recensies uit Nederland

Er zijn 0 recensies en 0 beoordelingen van Nederland

Beste recensies uit andere landen

Sandra Sch.
4,0 van 5 sterren Bei Tierhaare top! Aber liegt schwer in der Hand...
Beoordeeld in Duitsland op 24 april 2021
Stijlnaam: OKP-X100Geverifieerde aankoop
Enzo
5,0 van 5 sterren Très bon produit je recommande
Beoordeeld in Frankrijk op 18 maart 2021
Stijlnaam: OKP-X100Geverifieerde aankoop
decesso
5,0 van 5 sterren Für Saugmuffel hilfreich
Beoordeeld in Duitsland op 2 oktober 2021
Stijlnaam: OKP-X100Geverifieerde aankoop
Arian Roppel
5,0 van 5 sterren Preis-Leistung stimmt!
Beoordeeld in Duitsland op 29 december 2020
Stijlnaam: OKP-X100Geverifieerde aankoop
Marc
5,0 van 5 sterren Preis-Leistung sehr gut, zu empfehlen
Beoordeeld in Duitsland op 17 januari 2021
Stijlnaam: OKP-X100Geverifieerde aankoop