€ 10,98
GRATIS bezorging: 1 jul - 10 jul Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Alsoar
Verkocht door Alsoar
Verzonden vanuit
Alsoar
Verkocht door

Alsoar Beschermhoesje voor Galaxy S10+/S10 Plus, transparant, Flip View spiegel PC + PU-leer, ultradun, kleurrijk, 360° bescherming, bumper krasbestendig, zilverkleurig


Prijs: € 10,98
Prijzen zijn inclusief btw.
zilver.

Je aankoop verbeteren

    Dit past bij je .
  • Voer het modelnummer hierboven in om zeker te weten dat dit past.
  • 1 ️ Speciaal voor je Galaxy S10 +/S10 Plus. Zorg ervoor dat je bij het bestellen het juiste model hebt.
  • 2. Beschermhoes voor de Galaxy S10 +/S10 Plus is gemaakt van hard polycarbonaat en zacht premium leer; beschermt je smartphone tegen stoten. Opmerking: geen magneetfunctie.
  • 3 ️ Beschermhoes voor de Galaxy S10 +/S10 Plus Smart verkrijgbaar in verschillende kleuren, spiegeldesign met uitvoerig roosterdesign, je kunt het als bijzonder cadeau voor je vrienden geven.
  • Precieze uitsparingen voor eenvoudige toegang tot alle knoppen, aansluitingen, luidsprekers, volumeknoppen, oplaadaansluiting, camera en alle functies zonder het hoesje van de telefoon te verwijderen.
  • 5. Heb je het verkeerde model of de verkeerde kleur besteld? Geen probleem, neem dan gerust contact met ons op.

Elektrische of elektronische apparaten gratis recyclen? (Dat kan hier.)

Productgegevens

Kleur:zilver.

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid: De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Kleur:zilver.

Ken je je pijnlijk bij welke geschenk je je vader, je partner, je vriend, je vrouw, je echtgenoot, je dochter... als je Kerstmis / hun verjaardag of zijn verjaardag nadert?

Een klein zakje van je mobiele telefoon zal je soms verrassen. Aarzel dan niet om er een te kiezen en het als cadeau te sturen.

Spiegeldesign met modieus rooster. De spiegelbehuizing van kunstleer en polyurethaan, de voor- en achterkant is gemaakt van polycarbonaat, het verbindingsdeel is gemaakt van hoogwaardig PU-leer. Het modieuze spiegeldesign maakt je telefoon bijzonder en mooi. Je kunt het gebruiken om make-up overal te maken.

De hoes van organisch materiaal beschermt de hele behuizing en omhult comfortabel om je Galaxy S10 Plus, zonder veel gewicht toe te voegen.

💡 Opmerking: deze telefoonhoes is compatibel met de Galaxy S10 Plus. Als je een ander model nodig hebt, zoek dan [Alsoar beschermhoes], dan vind je wat je nodig hebt.

Je hebt problemen met de kwaliteit van het product of een onaangename koopervaring.

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies