€ 69,00
GRATIS bezorging: donderdag, 29 jul Gegevens
Nog slechts 2 op voorraad.
€ 69,00 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 69,00
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Amazon
Verkocht door tu alarma SIN cuotas
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Anti-diefstal zonne-siren...

Anti-diefstal zonne-sirene voor buiten met 100 dB geluid | Draadloos met 2200 mAh-batterij - Geldig voor gebruik als autonoom alarmsysteem

5,0 van 5 sterren 3 beoordelingen

Prijs: € 69,00
Prijzen zijn inclusief btw.
SPS-THI

Je aankoop verbeteren

  Dit past bij je .
 • Voer het modelnummer hierboven in om zeker te weten dat dit past.
 • SPECIFICATIES: Radiofrequentie: 433 MHz, Volume: 100 dB op één meter, Transmissieafstand (open veld): 100 meter, Zonnepaneel 154,5x69x3,2 mm 5V / 60mA, batterij: 18650 3,7V 2200 mAh, Stand-byverbruik <10 mA , Alarmverbruik <200 mA. Bedrijfsomstandigheden: -10º tot 55º C Relatieve vochtigheid <80% en Afmetingen 162x182x65 mm 650 g
 • EIGENSCHAPPEN: de SPS-THI is een draadloze sirene op zonne-energie die compatibel is met verschillende alarmsystemen, hij kan worden gebruikt als een zelfstandig alarmsysteem of worden aangesloten op een centraal alarm.We raden u aan uw sirene aan te sluiten op het bedieningspaneel voordat u deze aan de muur bevestigt
 • BESCHERMING: De sirene is beveiligd met 2 anti-sabotagesabotage, een anti-sabotagesysteem, dat als iemand probeert de sirene vanaf de muur te starten of hem te openen, de sirene zal klinken. Als u vals alarm detecteert nadat u uw sirene op het bedieningspaneel heeft aangesloten, raden wij u aan om uw sirene te resetten.
 • NORMEN: Dit product draagt ​​het zegel van de kosten van elektriciteit en elektronische apparatuur die voldoen aan de 2012/19 / EU-regelgeving met het oog op recycling of het minimaliseren van de impact op het milieu. Neem voor meer informatie contact op met de regionale autoriteiten van uw land. Producten die buiten deze voorschriften vallen, vormen een hoog risico voor mens en milieu.
 • MEER VEILIGHEIDSAPPARATEN: Bezoek onze winkel door op de blauwe link net onder de producttitel te klikken om toegang te krijgen tot meer producten en accessoires voor huisbeveiligingssystemen, perfect om uw huis en faciliteiten te beschermen tegen gevaren en diefstal. PRODUCT EXCLUSIEF GELDIG VOOR ALRMA THI

Heb je een vraag?

Zoek naar een antwoord in productgegevens, veelgestelde vragen en recensies

Er is iets misgegaan met het afronden van je aanvraag. Probeer later opnieuw te zoeken.
Alles Productgegevens Veel gestelde klantvragen Klantrecensies

Je vraag kan worden beantwoord door verkopers, fabrikanten of klanten die dit product hebben gekocht.

Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.

Voer een vraag in.

Productgegevens

Kleur:SPS-THI

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid: De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Tips voor het gebruik van de sirene

De SPS-THI is een draadloze sirene op zonne-energie met verschillende alarmsystemen.

Tips voor gebruik van het alarm:

Deze sirene heeft 2 anti-tamper tampers. Als beide sabotageschakelaars zijn ingedrukt, zal de sirene afgaan als u een van de schakelaars verwijdert.

Wees voorzichtig wanneer u de sirene opent (om hem op te zetten) of wanneer u van een muur wegloopt, de sirene kan afgaan.

Wij raden u aan uw sirene aan te sluiten op uw bedieningspaneel voordat u hem aan de muur monteert.

Snelstartgids:

 1. Zet de sirene aan: Open de behuizing van de sirene met een schroevendraaier en zet de aan/uit-schakelaar op "ON". Deze knop bevindt zich onder het deksel, aan de binnenkant van de sirene.
 2. Instellen van de sirene duur: Zet schakelaar 3 binnenin de sirene op de gewenste duur (30 seconden, 1 minuut, 3 minuten). Belangrijk voordat u naar stap 3 gaat: Zorg ervoor dat er geen vertraging is ingesteld op uw configuratiescherm. (Als u vertragingen hebt ingesteld, schakelt u die eerst uit). ) Activeer geen detectoren tijdens de sireneverbinding en bevind u niet binnen het bereik van de bewegingsdetector. Gebruik uw afstandsbediening niet tijdens de sireneverbinding. Bevestig uw sirene pas aan de muur nadat u hem op uw bedieningspaneel hebt aangesloten.
 3. Aansluiten van de sirene op het bedieningspaneel: Druk gedurende één seconde op de aansluitingsknop. De LED licht op: de sirene staat gedurende 20 seconden in de verbindingsmodus. Druk op "Arm" of "SOS" op uw bedieningspaneel (niet op de afstandsbediening). U hoort een pieptoon, de sirene is nu ingeschakeld op het bedieningspaneel. Tip: Wanneer u de sirene vasthoudt, moet u ervoor zorgen dat u niet op de sabotageschakelaar drukt, omdat de sirene dan kan afgaan.
 4. Plaats het siliconen afdekplaatje terug: Om te voorkomen dat er water in de printplaat komt, plaatst u het siliconen afdekplaatje aan de achterkant. Zorg ervoor dat de printplaat goed bedekt is.
 5. Bij het inschakelen van uw alarmsysteem: De LEDS branden 4 seconden, de sirene is ingeschakeld.
 6. Bij het ontwapenen van uw alarmsysteem: LEDS knipperen 6 keer, sirene is ontwapend.

Dagelijks gebruik:

 • Het systeem bewapenen: druk op de bewapeningstoets van de afstandsbediening, de LED's van de SPS-THI gaan gedurende 4 seconden branden, de sirene is gewapend.
 • Uitschakelen van het systeem: Druk op de Uitschakeltoets van de afstandsbediening, de LED's van de SPS-THI knipperen 6 keer, de sirene is uitgeschakeld.


Vragen en antwoorden voor klanten

Klantenrecensies

5,0 van 5 sterren
5 van 5
3 wereldwijde beoordelingen
5 sterren
100%
4 sterren 0% (0%) 0%
3 sterren 0% (0%) 0%
2 sterren 0% (0%) 0%
1 ster 0% (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Beste recensies uit Nederland

Er zijn 0 recensies en 0 beoordelingen van Nederland

Beste recensies uit andere landen

angels
5,0 van 5 sterren No suena muy fuerte
Beoordeeld in Spanje op 8 juni 2021
Kleur: WS-THIGeverifieerde aankoop
Anna Maria David
5,0 van 5 sterren Sirena Solar para Exteriores
Beoordeeld in Spanje op 14 juni 2021
Kleur: SPS-THIGeverifieerde aankoop