Bezorgadres selecteren
Heb je er een te koop?

Bankkussen Tuinkussen Tuinbank Tuinbankbekleding Zitkussen Rugkussen FK5 (140x50x5, Donker grijs)

4,6 van 5 sterren 848 beoordelingen

Donker grijs
Kleur Donker grijs
Merk Gutekissen
Grootte 140x50x5
Productafmetingen 140L x 50W centimeter
Aantal exemplaren 1.00 G

Over dit item

  • Omdat het kiezen van de verkeerde maat de meest voorkomende reden is voor retourzendingen, vragen we je de banken op te meten voordat je ze koopt. Heeft u andere afmetingen nodig dan de beschikbare afmetingen? Laat het ons weten! Wij sturen u een offerte!
  • Wij bieden u mooie en hoogwaardige tuinkussens, gevuld met schuim, gemaakt van 100% polyester. De kussens zijn ca. 5 cm dik. 100% originele goederen rechtstreeks van de fabrikant.
  • Door de uitstekende duurzaamheid van onze materialen zijn ze toepasbaar op het terras en in de tuin of in restaurants, hotels of scholen. Al onze producten worden met de hand gemaakt.
  • Door het brede scala aan kleuren passen ze in alle soorten en stijlen meubelen. De kussens zijn bestand tegen slijtage, krassen en zonlicht. De vulling heeft een hoge weerstand tegen vervorming. Een bijkomend voordeel is dat ze gemakkelijk schoon te houden zijn - gewoon met een vochtige doek en wat vloeistof! Voor verdere vragen helpen we je graag verder.
  • Houd er rekening mee dat de hoes niet op meer dan 30 graden gewassen mag worden. De stof moet worden gewassen zonder te centrifugeren.