€37,42
GRATIS Bezorging 23 - 29 juli. Gegevens
Op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 37,42","priceAmount":37.42,"currencySymbol":"€","integerValue":"37","decimalSeparator":",","fractionalValue":"42","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"LEh4FB%2BB6ECAh4Wkws3gfnqJShH9MuhNOnO2ZqRmbSNm26dDxJq1R3C57EO05QMF5OvuFcgG55ygAQMqJ0cDKXY4n8EvfW0eHexU%2Bp5rOiniPsNnXgucmPB%2FwdWF0OgVkF5l5es7xa7xj9uufhKecKPV6hj5e%2FLm%2Bym%2BzKTi73ROBG34OTpMWQlPBLdYQOM4","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 37,42 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 37,42
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
HeNanLiuJieShangMaoYouXianGongSi
Verkocht door
Verzonden vanuit
HeNanLiuJieShangMaoYouXianGongSi
Heb je er een te koop?

Bedekking handgemaakte albums Losse-blad geplakte babyliefhebbers Fotoalbum Custom DIY Wedding Photo Album Memorial (Color : B)


€37,42
Prijzen zijn inclusief btw.
B

Je aankoop verbeteren

  • Deze pagina kan worden hergebruikt en u kunt edelstenen opslaan.
  • Het oppervlak van het papieren fotoalbum vertoont voortreffelijke stijl en sterke slijtvastheid, die de levensduur van het fotoalbum kan uitbreiden en lange tijd kostbare foto's kunnen beschermen
  • Terwijl het beschermen van de foto's van oxidatie door de lucht, zal het materiaal van het album zelf de foto's niet beschadigen en zullen uw kostbare herinneringen voor een lange tijd bewaard worden.
  • Ons fotoalbum is perfect voor het verzamelen van prachtige herinneringen.U kunt het converteren naar bruiloftsalbums, afstudeeralbums, reisalbums en groeialbums voor kinderen.Je kunt het ook een creatief geschenk maken voor je favoriete persoon op verjaardagen, Valentijnsdag, Moederdag en Kerstmis.
  • After-sales garantie: Wij geloven dat ons fotoalbum aan uw vereisten voldoet.Als het ontvangen product echter kwaliteitsproblemen heeft of vragen over onze producten, neem dan contact op met onze after-sales service voordat u ervoor kiest om terug te keren, en we zullen u voorzien van meer after-sales service-opties

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Productbeschrijving

Gebruik: Normaal fotoalbum
Stijl: Album met losse bladeren
Type: Sticky-type
Grootte: 5 inches
Aantal opgeslagen foto's: 101 -200
Cover Materiaal: papier
Bindend: bindmiddelbinding
Materiaal: papier
Grootte: 19.5 * 26,5 cm
Het pakket omvat:
1 fotoalbum
Het aantal pagina's is 25 zwarte kaarten.
Capaciteit: hangt af van de grootte van de foto.
Functies: Personaliseer Handgemaakte DIY Fotoalbums, Love Journals, Travel Diaries, Family Journals, Werk, Collectibles, Handwerk, Handboeken, Kranten en tijdschriften, Creative Gifts.
Controleer de maat voordat u het product koopt.
Onthoud de herinneringen aan vakantie reizen, nieuwe familie, huwelijksverjaardag, verjaardagsfeestje, enz., En maak in de loop van de tijd je vriendschap, liefde en zorgzame familie opnieuw.
OPMERKING: Vanwege de verschillen tussen verschillende monitoren, kan het beeld de werkelijke kleur van het artikel niet weerspiegelen.
Naarmate de meetresultaten verschillen, wacht 1-2 cm, bedankt!
Informatie over extra kosten
Voor artikelen die internationaal worden afgeleverd, moet u, als koper, aanvullende vergoedingen betalen voor belasting- en / of douanerechten in uw land / regio.Neem voor meer informatie over deze kosten contact op met de douane in uw land.

Vragen en antwoorden voor klanten

Vragen en antwoorden bekijken

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%

Nog geen klantenrecensies