Koopopties

Kindle-prijs: EUR 7,99
inclusief btw

Deze aanbiedingen worden op dit artikel toegepast:

Sommige promoties kunnen worden gecombineerd; anderen komen niet in aanmerking om te worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Voor meer informatie, zie de voorwaarden die zijn gekoppeld aan deze promoties.

Laat het direct op je Kindle of een ander apparaat leveren

Laat het direct op je Kindle of een ander apparaat leveren

Delen

Download de gratis Kindle-app en begin direct met het lezen van Kindle-boeken op je smartphone, tablet of computer. Geen Kindle-apparaat vereist. Meer informatie

Lees direct in je browser met Kindle Cloud Reader.

Gebruik de camera van je mobiele telefoon om de onderstaande code te scannen en de Kindle-app te downloaden.

QR-code voor downloaden van Kindle-app

Voer je mobiele telefoonnummer of e-mailadres in

Je aanvraag wordt verwerkt...

Door op Link sturen te drukken, ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van Amazon.

Je stemt ermee in om een geautomatiseerd sms-bericht te ontvangen van of namens Amazon over de Kindle-app op je bovenstaande mobiele nummer. Toestemming is geen voorwaarde voor aankopen. Er kunnen kosten in rekening worden gebracht voor berichten en data.

Bloedkoraal van [Linda van Rijn, Karin Dienaar]

Bloedkoraal Kindle-editie

3,9 van 5 sterren 10 beoordelingen

Amazon-prijs
Nieuw vanaf Tweedehands vanaf
Kindle-editie
€ 7,99
Paperback € 15,00

Productbeschrijving

Achterflaptekst

Als journalist Emily van Son wordt uitgenodigd voor een tiendaagse persreis naar het Griekse Samos, twijfelt ze geen moment. Er is een nieuw resort geopend, waar Antonie Singha, de Nederlandse eigenaar en spiritueel coach, helende reizen aanbiedt. Emily heeft daar niet veel mee, maar ze is wel nieuwsgierig en bovendien zien de foto’s van de stranden en de prachtige natuur er aantrekkelijk uit. Een kleine vakantie kan ze wel gebruiken, nu ze de laatste tijd hard heeft gewerkt als hoofdredacteur van een groot magazine voor vrouwen. Eenmaal ter plekke blijkt de groep van de persreis een bont gezelschap van journalisten en bloggers, sommigen helemaal gericht op spiritualiteit, sommigen juist helemaal niet. Emily kan het met iedereen goed vinden, al sluit ze al snel vriendschap met blogger Zara. Samen laten ze zich onderdompelen in alles wat het resort te bieden heeft. Maar dan maakt een gruwelijk duikongeval een einde aan de relaxte vakantie. Plotseling staan het resort, de groep en de hele persreis in het teken van het ongeluk, dat zelfs door de politie wordt onderzocht. En nog voordat dat onderzoek iets heeft opgeleverd, vindt er een tweede tragedie plaats. Emily wil nu zo snel mogelijk naar huis, maar mag het resort niet verlaten. Eerst moet duidelijk worden of het wel echt om ongelukken gaat. En dat is ook de vraag die zich aan Emily opdringt. Kan ze op tijd weg komen voor er nog meer slachtoffers vallen… Over de thrillers van Linda van Rijn: ‘Linda van Rijn schrijft met Strandslag wederom een spannende en meeslepende thriller.’ – Nederlandse Bibliotheekdienst ‘Casa Ibiza sleurt je al vanaf pagina één mee in het verhaal.’ – Chicklit.nl ‘Winterwereld heeft een geweldig plot en een heel mooi einde. Een echte winterse vrouwenthriller.’ – Vrouwenthrillers.nl --Deze tekst verwijst naar de paperback editie.

Productgegevens

 • ASIN ‏ : ‎ B08KTF6DQL
 • Uitgever ‏ : ‎ Uitgeverij Marmer B.V. (20 oktober 2020)
 • Taal ‏ : ‎ Nederlands
 • Bestandsgrootte ‏ : ‎ 3031 KB
 • Tekst-naar-spraak ‏ : ‎ Niet ingeschakeld
 • Schermlezer ‏ : ‎ Ondersteund
 • Verbeterd lettertype ‏ : ‎ Ingeschakeld
 • Word Wise ‏ : ‎ Niet ingeschakeld
 • Printlengte ‏ : ‎ 172 pagina's
 • Klantenrecensies:
  3,9 van 5 sterren 10 beoordelingen

Klantenrecensies

3,9 van 5 sterren
3,9 van 5
10 wereldwijde beoordelingen

Nog geen klantenrecensies

Er zijn 0 klant beoordelingen en 10 klant beoordelingen.