€ 39,99
GRATIS bezorging: 22 sep - 27 sep Gegevens
Nog slechts 5 op voorraad.
€ 39,99 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 39,99
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit FDS GmbH
Verkocht door FDS GmbH
Verzonden vanuit
FDS GmbH
Verkocht door
Retourbeleid.: Dit item kan worden geretourneerd.
Je komt in aanmerking voor een volledige terugbetaling van items die in de originele staat zijn geretourneerd. Je ontvangt mogelijk een gedeeltelijke of geen terugbetaling voor gebruikte of beschadigde retourzendingen.
1-Click-bestelling is niet beschikbaar voor dit item.

COSTWAY Gipsplaat stempel/ Plafondsteun, Stalen Telescopische Snelle Ondersteuning stang, 3e Hand Ondersteuningssysteem met Uitschuifbare Montagepaal, Telescopische Krik voor Tijdelijke Ondersteuning, Bouwgereedschap voor Kast, Lading, Gipsplaat Ondersteuning


Prijs: € 39,99
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

  • 【In hoogte verstelbare paal】Kenmerkend 4 telescopische staven en een staartstaaf, is deze ondersteuning stang een ideale oplossing voor om het even welke werkwerf die gemakkelijk bij om het even welke hoogte tussen vloer en plafond kan worden geplaatst. Bovendien kan de staartstang met een willekeurig telescopisch stangdeel nog eens 178 cm uitgetrokken worden, afhankelijk van uw behoeften.
  • 【Betrouwbare ondersteuning tot 55 kg】Gemaakt van zwaar staal, deze steunstang is stevig en kan tot 55kg dragen. Bovendien hebben de voet- en hoofd beschermers een antislip structuur en het grotere krachtoppervlak versterkt de bevestiging van het uiteinde van zowel de voet als het hoofd. Dit zorgt dus voor gebruiksgemak en veiligheid.
  • 【Eenvoudige bediening】Er zijn 2 manieren om de hoogte naar wens in te stellen. Uitgerust met 4 stangen met gaten en verende pennen, kunt u de verende pennen in de gaten van de buitenste paal laten springen om de hoogte te vergrendelen. Bovendien kunt u de hoogte van de staartstang ook aanpassen via het handvat voor een minieme aanpassing.
  • 【Veelvoudig gebruik】Dit 3e hands ondersteuning systeem kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. U kunt het gebruiken als een krik voor banden, een beugel voor wandkasten, een steunstang voor gipsplaten, en een laadstang. Bovendien kan het gemakkelijk worden meegenomen en opgeborgen door zijn compacte en telescopische ontwerp, waardoor uw werk handiger wordt.
  • 【Eenvoudige montage】Uitgerust met een handleiding met intuïtieve afbeeldingen, kunt u de steunstangen snel en in korte tijd opzetten. Het gladde oppervlak vergemakkelijkt het dagelijks schoonmaken en onderhoud. Als het vuil wordt tijdens het werk, kunt u het met een vochtige doek afvegen, wat u tijd en werk bespaart.

Koop het met

  • COSTWAY Gipsplaat stempel/ Plafondsteun, Stalen Telescopische Snelle Ondersteuning stang, 3e Hand Ondersteuningssysteem met U
  • +
  • Fartools 212002 Scharen voor gipsplaten reling
  • +
  • Wolfcraft 4055000 Schraubvorsatz für Innenausbau
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Sommige van deze artikelen worden eerder verzonden dan andere.
Kies items om samen te kopen.

Heb je een vraag?

Zoek naar een antwoord in productgegevens, veelgestelde vragen en recensies

Er is iets misgegaan met het afronden van je aanvraag. Probeer later opnieuw te zoeken.
Alles Productgegevens Veel gestelde klantvragen Klantrecensies

Je vraag kan worden beantwoord door verkopers, fabrikanten of klanten die dit product hebben gekocht.

Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.

Voer een vraag in.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie


Productbeschrijving


Vragen en antwoorden voor klanten

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies