€ 45,99
GRATIS bezorging: Maandag, 21 jun Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Amazon
Verkocht door CanMixs
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
CanMixs Smartwatch, fitne...

CanMixs Smartwatch, fitnessarmband, horloge, 1,54 inch, volledig touchscreen, fitnesshorloge, IP68 waterdicht, fitnesstracker, sporthorloge met stappenteller, hartslagmeter, stopwatch, muziekbesturing, voor iOS en Android, dames en heren


Prijs: € 45,99
Prijzen zijn inclusief btw.
zwart

Je aankoop verbeteren

  Dit past bij je .
 • Voer het modelnummer hierboven in om zeker te weten dat dit past.
 • 【Volledig touchscreen en functies】De CanMixs smartwatch met 1,54 inch groter kleurenscherm biedt een uitstekende beeldkwaliteit. Het ontwerp van de volledige touchscreen-bediening biedt u een betere gebruikerservaring. De fitnesstracker biedt meerdere functies: hartslagmeter, ontspannen, slaapmonitor, gebrek aan beweging, muziekbediening, stopwatch, telefoon afwijzen, helderheid aanpassen en andere functies om aan je dagelijkse behoeften te voldoen.
 • 【Gezondheids- en sportmonitor】Deze fitnesstracker kan je sportgegevens en activiteiten de hele dag nauwkeurig registreren, zoals stap, calorieën, afstand en actieve tijd. Krachtige bewegingssensoren bewaken je hartslag en slaapkwaliteit in realtime, herkennen automatisch je hartslag en bieden een uitgebreide analyse van de slaapkwaliteit om een gezondere levensstijl te ontwikkelen.
 • 【9 sportmodi en IP68 waterdicht】Het fitnesshorloge biedt 9 sportmodi zoals wandelen, fietsen, klimmen, yoga, fitness enz. Je kunt de sportgegevens op het scherm van de smartwatch of in de app bekijken. Met de waterdichte beschermingsklasse IP68 voldoet het dagelijks gebruik zoals handen wassen, baden en zweten, maar ondersteunt het niet het duiken en zwemmen in de zee.
 • 【Oproep, sms-melding en muziekbesturing】 Als de fitnesstracker verbinding maakt met de smartphone, trilt hij om je te waarschuwen als je inkomende meldingen zoals oproepen, e-mails, sms en SNS (Facebook, Twitter, Instagram, WhatsApp enz.) krijg je nooit een melding missen. Het fitnesshorloge kan ook de muziek-app direct erop openen en bedienen, bijvoorbeeld muziek afspelen/pauzeren. (Zoek de app "NFit" direct en downloaden.)
 • 【Langere batterijduur en grotere compatibiliteit】Ingebouwde 240 mAh-batterij. Het fitnesshorloge is eenvoudig op te laden, snel op te laden en heeft een lange batterijduur. Het horloge kan na 2,5 uur oplaadtijd 7-10 dagen worden gebruikt. De app is geschikt voor de meeste smartphones met Bluetooth 4.2 of hoger en ondersteunt ook Bluetooth 5.0, ondersteuningssysteem: iOS 8.0 of hoger, Android 4.4 of hoger. Ondersteunt de weergave van 8 talen en past zich aan je behoeften aan.

Meer weten over smart devices?

Smart devices hebben verschillende eigenschappen en we willen je helpen om de juiste te kiezen. Lees meer.

Elektrische of elektronische apparaten gratis recyclen? (Dat kan hier.)

Vaak samen gekocht

 • CanMixs Smartwatch, fitnessarmband, horloge, 1,54 inch, volledig touchscreen, fitnesshorloge, IP68 waterdicht, fitnesstracker
 • +
 • CanMixs Smartwatch, fitnessarmband, tracker, 1,4 vol, touchscreen, fitnesshorloge, IP67 waterdicht, polshorloge, sporthorloge
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Kies items om samen te kopen.

Productgegevens

Kleur:zwart

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid: De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Belangrijke informatie

Zichtbare schermdiagonaal

2" / 4 cm


Productbeschrijving

smartwatch

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies

Beste recensies uit Nederland

Er zijn 0 recensies en 0 beoordelingen van Nederland