€44,99
GRATIS Bezorging zaterdag, 9 juli. Bestel binnen 9 u 35 m
Op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 44,99","priceAmount":44.99,"currencySymbol":"€","integerValue":"44","decimalSeparator":",","fractionalValue":"99","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"CbIeie1UA7cIUhz1AUmA%2FdAuMjxKmWXo%2FevvQgmtM3GtBvzx3OkDG%2BKVaODxVU9uIocn9LZr0RCRfdYUJx00WRcnrAV0sgRb9hJ0PRs%2Bv9T933PApz6ocy4oQ4WmDLSCeZxpowhJ6Znt3a2WdX73SMSXtF3VmnweCj7mIbqCPiysiU%2BhLbXNQA%3D%3D","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 44,99 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 44,99
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Cesar Millan Pack Leader ...
Heb je er een te koop?

Cesar Millan Pack Leader Collar Halsband voor de hondentraining; van de hondenfluisteraar, Dog Whisperer

3,0 van 5 sterren 2 beoordelingen

€44,99
Prijzen zijn inclusief btw.
S
blauw

Je aankoop verbeteren

Patroon Gestreept
Kleur Blauw
Materiaal Nylon Neopreen
Merk Cesar Millan

Over dit item

  • Maatinformatie: Kies de juiste maat halsband door de omtrek van het midden van de hals van je hond te meten. Small (33-38 cm), Medium (40,5-48,25 cm) en Large (51-58,5 cm).
  • Producteigenschappen: Gemaakt van duurzaam nylonweefsel, zachte neopreen binnenvoering voor hoog draagcomfort. De Air Mesh-voering is ademend en geeft de halsband zijn structuur. Met nylon gespen voor snel sluiten en losmaken. Houder getest op belasting. Makkelijk in grootte te verstellen en dankzij een tweede D-ring kun je er een tweede lijn of de ID-tags van je hond aan vast maken.
  • Belangrijk: Als je hond een hals van minder dan 33 cm of een hals van meer dan 58,5 cm heeft, is deze halsband niet geschikt. De Pack Leader halsband is niet bedoeld voor honden met een gewicht van minder dan 8,2 kilogram of voor puppy's jonger dan een jaar. Raadpleeg je dierenarts voor alle medische voorwaarden voor het gebruik van deze of een andere halsband.
  • De meeste halsbanden zitten op het meest gespierde deel van de nek van de hond, waardoor hij in staat is om via een hefboomeffect zelf te bepalen hoe de wandeling verloopt. Deze halsband is anders. De halsband met slipketting oefent druk uit op het bovenste deel van de nek van de hond, zodat je je hond tijdens het wandelen effectiever onder controle hebt en hem kunt eventueel kunt corrigeren.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Vaak samen gekocht

  • Cesar Millan Pack Leader Collar Halsband voor de hondentraining; van de hondenfluisteraar, Dog Whisperer
  • +
  • Cesar Millan Slip Lead Leash | Hondenriem | in Trainingsleiding | (Regular, Aqua/Paars)
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Een van deze items kan eerder worden verzonden dan het andere.
Kies items om samen te kopen.

Productbeschrijving

Cesar Millan zegt: Het wandelen samen met je hond is het krachtigste hulpmiddel dat ik je kan aanraden om een goede communicatie op alle niveaus met je hond op te bouwen; als je goed samen met je hond kunt wandelen, dan word je pas een echte leider. Dit is een van de nieuwste halsbanden uit de serie Pack Leader. Dit is het populairste model. Het betrouwbare, klassieke ontwerp is op enkele belangrijke punten verbeterd: Het geweven nylon is sterker en flexibeler waardoor de veiligheid wordt verhoogd en het gebruiksgemak wordt verbeterd. De zacht gevoerde halsband verbetert het draagcomfort voor je hond. De voering van gaasdoek houdt je hond koeler. Een professionele, klassieke look. Uniek ontwerp: de meeste halsbanden zitten op het meest gespierde deel van de nek van de hond, waardoor hij in staat is om via een hefboomeffect zelf te bepalen hoe de wandeling verloopt. Deze halsband is anders. De halsband met slipketting oefent druk uit op het bovenste deel van de nek van de hond, zodat je je hond tijdens het wandelen effectiever onder controle hebt en hem kunt eventueel kunt corrigeren. Gebruik voor de halsband gewoon een korte riem (wij adviseren een lengte van 91 tot 122 cm) om je hond effectief, snel en op krachtige wijze, indien nodig, te kunnen corrigeren.

Vragen en antwoorden voor klanten

Vragen en antwoorden bekijken

Klantenrecensies

3,0 van 5 sterren
3 van 5
2 wereldwijde beoordelingen
5 sterren
50%
4 sterren 0% (0%) 0%
3 sterren 0% (0%) 0%
2 sterren 0% (0%) 0%
1 ster
50%

Beste recensie uit Nederland

Beoordeeld in Nederland op 15 januari 2022
Maat: GroßKleur: grijsGeverifieerde aankoop
Klantafbeelding
5,0 van 5 sterren Halsband Cesar Milan
Beoordeeld in Nederland op 15 januari 2022
Het is voor mijn hond een perfecte halsband. Hij heeft er al vele gehad. Het is een aanrader voor honden zoals die van mij. De eerste halsband ging wel binnen een week stuk, maar kreeg gelijk een nieuwe opgestuurd van de verkoper. Wat een service en tot nu toe mankeert er niets aan de nieuwe halsband. In mei 2021 gekocht. Ik kan hem helaas niet langer testen, want mijn trouwe viervoeter is er, na een kort ziektebed, niet meer.
Afbeeldingen in deze recensie
Klantafbeelding Klantafbeelding
KlantafbeeldingKlantafbeelding

Beste recensies uit andere landen

XXX
3,0 van 5 sterren Tolles Band, aber nicht für alle Hunde Rassen geeignet
Beoordeeld in Duitsland op 11 april 2019
Maat: GroßKleur: grijsGeverifieerde aankoop
Cora B.
3,0 van 5 sterren Verschlüsse halten leider nicht
Beoordeeld in Duitsland op 25 februari 2020
Maat: GroßKleur: grijsGeverifieerde aankoop
Klantafbeelding
Cora B.
3,0 van 5 sterren Verschlüsse halten leider nicht
Beoordeeld in Duitsland op 25 februari 2020
Dieses Halsband verwendet man, um dem Hund die Möglichkeit zu nehmen an der Leine zu ziehen. Das Prinzip basiert darauf, dass die Schlinge um den Hals und dann am Hinterkopf liegt. Somit ist eine größere Einwirkung und eine bessere Führung des Hundes möglich. Die beiden darunterliegenden, miteinander verbundenen Gurte dienen als Abstandhalter zum unteren Teil des Halses, so dass die Schlinge nicht nach unten rutschen kann. Soweit funktioniert das Prinzip auch super und der Hund lässt sich sehr gut führen.
Leider wurde jedoch bei den 4 Verschlüssen gespart. Diese rasten nicht ein, stehen deshalb etwas ab und sobald sich dort die Leine verfängt, der Hund im Gebüsch mal was streift oder er sich auf der Wiese wälzt, öffnen sich die Verschlüsse sehr leicht. Das ist sehr nervig und man verliert schnell das Vertrauen in die Sicherheit des Halsbandes. Schade!
Afbeeldingen in deze recensie
Klantafbeelding
Klantafbeelding
K.S.
5,0 van 5 sterren Hält was es verspricht - ersetzt aber nicht die Kommunikation
Beoordeeld in Duitsland op 16 januari 2020
Maat: GroßKleur: grijsGeverifieerde aankoop
E. Bernadie
1,0 van 5 sterren Total unbrauchbar
Beoordeeld in Duitsland op 18 maart 2021
Maat: GroßKleur: grijsGeverifieerde aankoop
Petra
1,0 van 5 sterren Lieferung OK Halsband schwierig
Beoordeeld in Duitsland op 18 maart 2021
Maat: GroßKleur: grijsGeverifieerde aankoop