€ 159,00
GRATIS bezorging: donderdag, 24 jun Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Amazon
Verkocht door Amazon
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Amazon
Chamberlain ML700EV Comfo...

Chamberlain ML700EV Comfort Garagedeuropening, 1 Stuk, Grijs


Prijs: € 159,00
Prijzen zijn inclusief btw.
Nieuw (5) van € 159,00 & gratis bezorging.
Single

Je aankoop verbeteren

  • Geschikt voor zwaai- en sectionaaldeuren; maximale Hoogte poort: 2,25 m, max; torbreedte: 5 m, max; gewicht poort: 90 kg, trekkracht: 700 N
  • Onderhoudsvrije tandriemaandrijving maakt een stille en rustige werking mogelijk, dat blijkt onder andere aan de snelheid: met 16 cm per seconde opent de garagedeur en laat je zeker niet "in de regen staan"
  • Uitvoering: LED-verlichting, energiezuinig 0,8 W stand-by verbruik, soft-start/soft-stop
  • MyQ compatibel – bediening en bewaking van de garagedeur via smartphone en tablet mogelijk (vereist accessoires: MyQ Starter Kit)
  • Inhoud: 2 design-handzenders (elk 2 kanaal), verlichte wandknop, aandrijvingskop, geleiderail, montage en bevestigingsmateriaal, montagehandleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands)

Het is Prime Day!
Shop nu met heel veel korting. Ontdek alle deals

Vaak samen gekocht

  • Chamberlain ML700EV Comfort Garagedeuropening, 1 Stuk, Grijs
  • +
  • Chamberlain 747REV Codeslot, 1 Stuk, Wit
  • +
  • Chamberlain Draadloze controleeenheid voor de muur.
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Kies items om samen te kopen.

Productgegevens

Stijlnaam:Single

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Stijlnaam:Single

De Chamberlain Comfort garagedeuraandrijving is geschikt voor kantel- en sectionaaldeuren. Chamberlain biedt energiezuinige en innovatieve deurautomatisering met de ervaring van 's werelds nummer 1. Het ruststroomverbruik is tot 85% lager dan dat van conventionele garagedeuraandrijvingen. Bovendien is de aandrijflijn dankzij de voorgemonteerde elementen bijzonder eenvoudig te installeren en wordt de installatietijd met 50% verkort.


Productbeschrijving fabrikant

Krachtig en geluidsarm – onze garagedeuraandrijving Comfort

De productomschrijving “Comfort” hebben wij bij de ML700EV niet zonder reden toegevoegd. Want het is juist dit comfort dat u en uw gezin meer levenskwaliteit in en om de vertrouwde eigen woonomgeving bezorgt. Voortaan wordt uw kanteldeur, sectionaaldeur of tuimeldeur met één druk op de knop a.h.w. helemaal vanzelf geopend. Bij een maximale trekkracht van 700 N tilt de krachtige garagedeuropener deuren met een gewicht tot 90 kg – en dat in de ‘fluistermodus’ en heel materiaalvriendelijk (soft-start, soft-stop). De onderhoudsvrije tandwielaandrijving zorgt voor een effectieve krachtoverbrenging. Dat komt onder meer tot uiting in de snelheid: met 16 cm per seconde wordt de garagedeur geopend, zodat u beslist niet lang buiten hoeft te staan als het eens regent. Met de uitgekiende garagedeuraandrijving Comfort begint het slimme huis al in de garage. Want de Comfort-uitvoering is eveneens MyQ-compatibel en kan desgewenst via smartphone of tablet vanaf elke willekeurige plek op aarde worden bediend en bewaakt (optioneel toebehoren MyQ-starterskit nodig, aanbevolen voor sectionaaldeuren). Met de garagedeuropener Comfort gaat het besparen na de aanschaf door. De krachtige hulp verbruikt slechts 0,8 Watt in de stand-by-modus. En ook de zuinige en duurzame ledverlichting is goed voor de portemonnee. Omdat Chamberlain vanouds de filosofie van het doe-het-zelven ondersteunt, hechten wij grote waarde aan een eenvoudige montage. Zo kan bijvoorbeeld de complete aandrijving met slechts één moersleutel binnen korte tijd in elkaar worden gezet.

Rustige werking

De geluidsarme en rustige werking van de Chamberlain garagedeuraandrijvingen is ongeëvenaard: kracht door kalmte

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies

Beste recensies uit Nederland

Er zijn 0 recensies en 0 beoordelingen van Nederland