€ 15,75
GRATIS bezorging: 26 jun - 28 jun Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit DW4Trading®
Verkocht door DW4Trading®
Verzonden vanuit
DW4Trading®
Verkocht door

DW4Trading® Zelfklevende handdoekhaken aluminium zwart set van 3


Prijs: € 15,75
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

  • Afmetingen: 4,5 x 4,5 x 2,6 cm
  • Materiaal: Aluminium
  • Aantal: 3 stuks

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Deze handdoek haken is de perfecte keus als je niet wilt boren. Door de stevige zelfklevende tape kun je ze op vele vlakke en droge ondergronden plaatsen. Gebruik ze bijvoorbeeld voor: Handdoekhaakje in de badkamer of toilet Keukenhaakje om de theedoeken aan op te hangen Haakje op een gewenste plek om kleine dingen aan te hangen. Blijft zeer stevig zitten, ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Let op dat je het haakje niet op een ondergrond bevestigt die beschadigd kan raken na het verwijderen van het haakje (zoals op de muur/behang/deuren).

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies