€132,44
GRATIS Bezorging 8 - 14 september. Gegevens
Op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 132,44","priceAmount":132.44,"currencySymbol":"€","integerValue":"132","decimalSeparator":",","fractionalValue":"44","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"QRC34mN1qWZqYs1gBmZ38FZbkk6Bwm80z1DuvI%2F0oKxXulOJBpFoXt2jdGKgmyk7QoOweRZQBX9hU6Ci15OvnXCz0YXCEAq7xfwwQo8l1hiS9tltH0cD1D4nOZGBhVxXdnpbaI5FzGYfSc0MW8j%2FodlwQxnXidJLCjuyQViXEMOwaUKaTZYwkun7rhPlYzvt","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 132,44 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 132,44
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
hongheshanghang
Verkocht door
Verzonden vanuit
hongheshanghang
Verkocht door
Heb je er een te koop?

Veer Dekbedbescherming Tegen Stofmijt, Hypoallergeen, Allergie Gratis Lichtgewicht Dikke Middelgrote Warmte Voor Alle Seizoenen(1.5x2m(59x79in) 3kg, F)


€132,44
Prijzen zijn inclusief btw.
F
1.5x2m(59x79in) 3kg

Je aankoop verbeteren

Kleur F
Merk HongHe
Grootte 1.5x2m(59x79in) 3kg

Over dit item

  • Fluffy & Comfy: ons dekbed is zacht, comfortabel en ademend. Het komt snel terug, waardoor de dekbedden pluizig zijn. Het dekbed is het hele jaar door geschikt. Het kan de slaapkwaliteit upgraden en elke ochtend vol energie maken.
  • Zacht en elegant: Ons dekbedovertrek is extreem zacht, huidvriendelijk en het zal geen pil. Er zal geen statische elektriciteit of ruis zijn. Het ontwerp is eenvoudig en elegant, dat past bij alle soorten kamerdecoratie, het toevoegen van meer schoonheid en gezelligheid aan je slaapkamer.
  • Wetenschappelijke vulling: het dekbed is gevuld met 100% hypoallergeen polyester. Het is zacht, pluizig en comfortabel, dat u kan beschermen tegen stofmijt, schimmel en meeldauw. Het hele plaat gemaakt van hypoallergeen polyester, zal niet knopen bij het wassen of gebruiken.
  • Exquisite vakmanschap: ons gewatteerde dekbed insert is vaste en soepele, dus het duurzaam voor het wassen van de machine. Let op: de wasmodus moet een zachte cyclus met koud water zijn en droog hangen of drogen in lage.
  • Tevredenheidsgarantie: Indien om welke reden dan ook in de eerste 90 dagen u ontevreden bent met de kwaliteit van het item dat u hebt ontvangen, kunt u deze retourneren zonder vragen die worden gevraagd in ruil voor een nieuwe. We willen dat je 100% tevreden bent!