€ 21,66
€ 6,66 bezorging: 8 jul - 17 jul Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit FZWDDLY
Verkocht door FZWDDLY
Verzonden vanuit
FZWDDLY
Verkocht door

Deurposter, Zelfklevend Pvc-behang, Watervast, Fotobehang, 2 Stuks 77 * 200CM werkid-A303


Prijs: € 21,66
Prijzen zijn inclusief btw.
Bespaar 15% bij het afrekenen. Details
77*200CM
werkid-A303

Je aankoop verbeteren

 • ❤ Materiaal: hoogwaardige keramische tegelstickers gemaakt van milieuvriendelijk PVC, duurzaam, waterdicht en gemakkelijk schoon te maken. Vochtbestendig, schimmelbestendig, motbestendig, vlekbestendig en niet gemakkelijk te beschadigen.
 • ❤ Gemakkelijk te gebruiken en schoon: zelfklevend materiaal, gewoon schillen en plakken, het zal de muur na verwijdering niet beschadigen.
 • ❤ Geniet: ik ben elke dag moe van het werk en moet mijn hersenen gebruiken. Als je onze decoraties ziet en je voorstelt dat je de wereld van decoraties betreedt, ontspan dan alsjeblieft!
 • ❤ Toepasselijke scène: de deurmuursticker kan op elk glad, schoon en droog oppervlak worden bevestigd.Het is een ideale keuze voor het decoreren van de deur, waardoor uw slaapkamer, woonkamer of badkamer meer ruimte en visuele impact krijgt.
 • ❤ Eenvoudig te installeren: er zit een zelfklevende ruglaag op de achterkant. Er zijn geen extra lijmen of activatoren nodig. Door gemakkelijk de achterkant van de beschermfolie af te pellen, kan de muurschildering gemakkelijk worden geïnstalleerd en verwijderd.

Het is Prime Day!
Shop nu met heel veel korting. Ontdek alle deals

Koop het met

 • Deurposter, Zelfklevend Pvc-behang, Watervast, Fotobehang, 2 Stuks 77 * 200CM werkid-A303
 • +
 • Vliesbehanglijm 200g - geschikt voor vliesbehang - in 3 minuten gebruiksklaar - lijm extreem zuinig - voldoende voor 20 m²
 • +
 • Metylan Vliesbehang, behanglijm voor vliesbehang met gladde of gestructureerde achterkant, eenvoudig te gebruiken behangstrip
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Deze items worden verkocht en verzonden door verschillende verkopers.
Kies items om samen te kopen.

Speciale aanbiedingen en productaanbiedingen

 • Bespaar 15% elk op In aanmerking komende items aangeboden door FZWDDLY wanneer je 1 of meer koopt. Dat doe je als volgt (beperkingen van toepassing)

Productgegevens

Maat/grootte:77*200CM  |  Kleur:werkid-A303

Technische gegevens

Extra informatie


Productbeschrijving

Bedrijfsprofiel

deurbehang

Bedrijfsprofiel

Linyi Danzhiyi Trading Company is opgericht in 2020. Haar producten (workid) produceren voornamelijk 3D deurstickers, 3D trapstickers en tegelstickers, die populair zijn op de consumentenmarkt en een hoge positie genieten bij de consument. Het bedrijf biedt een verscheidenheid aan stickerproducten, met speciale nadruk op kwaliteit, en biedt klanten een geheel nieuwe visuele ervaring. Het bedrijf biedt solide, gerenommeerde en hoogwaardige producten, die de liefde van klanten hebben gewonnen.

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies