€76,72
GRATIS Bezorging 5 - 15 september. Gegevens
Op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 76,72","priceAmount":76.72,"currencySymbol":"€","integerValue":"76","decimalSeparator":",","fractionalValue":"72","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"WmdqehTN61IV5yiW7kgmLJhUAkUL3qMjcQ9hxSM8H%2FUavM1rg%2FkP9asmEfGv6VYCSKuQ55bpIWl%2B1h1nek5SbdrKDqhsTg%2BDSORnJLccE3ia1EqhfI0FwGxLaCYFFwkHccFmvJRlMqqydAXuVhFRr59JnwzMeh%2FLFErzny61bjwNctGkhKH2m%2BEsmoMZGkWJ","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 76,72 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 76,72
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
junhomeshop
Verkocht door
Verzonden vanuit
junhomeshop
Verkocht door
Heb je er een te koop?

Dubbelzijdige raamreinigingsborstel 5-bestanden verstelbare magnetische glaswisserreiniger Geschikt voor het wassen van enkel glas en dubbel glas Venstersdikte 0.2"-1.2" (5-30 mm),Pink


€76,72
Prijzen zijn inclusief btw.
Roze

Je aankoop verbeteren

  • [Parameter] Hoogte: 150 mm / 5.9in; breedte: 160 mm / 6.3In; dikte: 45 mm / 1.8in; kleur: groen; paklijst: 1 * magnetische glazen wisser.
  • [Magnetisch en praktisch] ingebouwde spons met wateropslag, niet nodig om water te voegen, duurzaam schoonmakende katoen is effectiever om glas schoon te maken.
  • [Veiligheid] Veiligheidstouw, het anti-herfst touw rond pols, veilig en veilig, het touw wordt aan uw hand gebonden om ervoor te zorgen dat de magnetische niet uit het raam afzet, u een stabiele en veilige schoonmaakervaring biedt.
  • [Driehoekig vormontwerp] Ergonomisch comfortabel handvat, driehoekig ontwerp kan het smalle gebied bereiken en schoonmaken zonder dode hoeken.
  • [Wide gebruik] Op grote schaal gebruikt voor schuifdeuren, ramen, ramen van het voertuig, doucheschermen, spiegels, alle glazen oppervlakken.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Productbeschrijving

Voorzien zijn van:

Materiaal: dubbelzijdig magnetisch.
Toepasselijk afvegen Glasdikte:
Driehoekig ontwerp, gemakkelijk schoon te maken de hoeken.
Sterke adsorptie: de magneet valt niet uit en de schoonmaak is grondiger.
Krachtige wateropslagspons: vermijd herhaalde waterafdeling, het is handiger om te gebruiken.
Gloednieuw ABS Engineering Plastic: de binnenkant is bekleed met een vezelreinigingskatoenen doek, dat op elk moment kan worden vervangen en het glas schoon kan worden afgeveegd zonder het glazen oppervlak te beschadigen.

Specificatie
Kleuren: groen, roze, kaqi
Grootte: 16x15x4.5cm
Gewicht: 800g
Materiaal: plastic

Pakketinhoud:
1 * CLOE-NING TOOLS

Notities:
De echte kleur van het item kan enigszins afwijken van de afbeeldingen die op de website worden getoond, veroorzaakt door vele factoren zoals helderheid van uw monitor en lichte helderheid
Geef een lichte handmatige meetafwijking toe voor de gegevens.

Vragen en antwoorden voor klanten

Vragen en antwoorden bekijken

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%

Nog geen klantenrecensies