€ 10,90
GRATIS bezorging: donderdag, 17 jun , voor bestellingen vanaf € 20,00 met verzending door Amazon. Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Amazon
Verkocht door ECENCE
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
ECENCE 60x kabelclips zel...

ECENCE 60x kabelclips zelfklevend kabelklem verstelbaar voor het bevestigen van kabels, draadhouder, kabelbeveiliging, kabelgeleiding op een glad oppervlak Zwart

4,4 van 5 sterren 29 beoordelingen

Prijs: € 10,90
Prijzen zijn inclusief btw.
Zwart

Je aankoop verbeteren

  • HANDIGE KABELKLEMMEN: Met deze kabelklemmen brengt u orde in uw kabels. Bevestig losliggende elektriciteitskabels, ladekabels of usb-kabels en zorg voor een veilige werkomgeving.
  • ZELFKLEVEND: De klemmen beschikken over een zelfklevende achterkant en worden makkelijk op de grond of op de muur geplakt. Kort aanduwen en klaar. Sterke hechting op alle gladde oppervlakken zoals metaal, kunststof, glas, hout en porselein.
  • VERSTELBARE KABELCLIPS: De kabelclips zijn verstelbaar en kunnen na wens losser of strakker ingesteld worden zodat de kabels strak in de klem zitten en niet kunnen schuiven.
  • STEVIG IN GEBRUIK: Stevige houder uit zwart kunststof. Dankzij de kwalitatief hoogwaardige productie zijn er geen scherpe hoeken en is de kabelbevestiging zeer veilig.
  • VEELZIJDIG IN GEBRUIK: De kabelklemmen kunnen veelzijdig ingezet worden. Ideaal voor gebruik thuis, op kantoor, in de auto, in de pc-behuizing, aan tafels, meubels en nog veel meer.

Vaak samen gekocht

  • ECENCE 60x kabelclips zelfklevend kabelklem verstelbaar voor het bevestigen van kabels, draadhouder, kabelbeveiliging, kabelg
  • +
  • Kabelbeheer, Stageek Kabelgootset zelfklevend 39x4x2 cm PVC 3,5 m lengte, tv-kabelgoot installatiekanaal muur en plafond, voo
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Deze items worden verkocht en verzonden door verschillende verkopers.
Kies items om samen te kopen.

Productgegevens

Kleur:Zwart

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Ontdek andere nuttige kantoorproducten uit ons assortiment

Magnetstreifen Magnetpins Whiteboard Schwamm Neodym magnete
Schrijfbare magneetstrips Magnetische spelden Whiteboardspons Neodymiummagneten rond
Hoeveelheid 75x 10x 2x of 5 x 50x
Bijzondere kenmerken Magneten voor het bevestigen van stroken papier, beschrijfbaar, herbruikbaar, kunnen worden geknipt en verkleind tot elk gewenst formaat. Extra sterke N35-magneet die tot 14 normale A4-pagina's kan bevatten op bijvoorbeeld een koelkast. De spons reinigt het oppervlak zonder te smeren of resten achter te laten. Het verwijdert geschreven aantekeningen, markeerstiften en notities. De ronde magneten hebben een sterke houdkracht. De magnetisatie is N35. Als 2 magneten aan elkaar plakken, zijn ze moeil.

.

Klantenrecensies

4,4 van 5 sterren
4,4 van 5
29 wereldwijde beoordelingen
Hoe worden beoordelingen berekend?

Beste recensie uit Nederland

Beoordeeld in Nederland op 31 mei 2021
Kleur: ZwartGeverifieerde aankoop

Beste recensies uit andere landen

MizioRe
4,0 van 5 sterren buono
Beoordeeld in Italië op 4 februari 2021
Kleur: WitGeverifieerde aankoop
Axel Dias
5,0 van 5 sterren Impeccable
Beoordeeld in Frankrijk op 10 december 2020
Kleur: ZwartGeverifieerde aankoop