€ 16,99
  • Prijzen zijn inclusief btw.
GRATIS bezorging: Maandag, 26 jul Gegevens
Nog slechts 4 op voorraad.
Verzonden en verkocht door Amazon.
Een pelgrimstocht van zwa...
Heb je er een te koop?
Naar achter klappen Naar voren klappen
Luisteren Wordt afgespeeld... Tijdelijk onderbroken   Je luistert naar een voorbeeld van de Audible-audio-editie
Meer informatie

Een pelgrimstocht van zwaarden Hardcover – 30 maart 2021


Amazon-prijs
Nieuw vanaf Tweedehands vanaf
Kindle-editie
Hardcover
€ 16,99
€ 16,99

Je aankoop verbeteren

Productbeschrijving

Achterflaptekst

Een Pelgrimstocht van Zwaarden is het eerste deel van een nieuw, duister en spannend fantasy-avontuur van Anthony Ryan. Bekend van In de Schaduw van de Raaf, Draconis Memoria en In de Schaduw van de Wolf.

Het is tweehonderd jaar geleden dat de god Vergiffenis krankzinnig werd en het koninkrijk van Alnachim verwoestte. Het Vervloekte Land, zoals het nu heet, is niet meer dan een woestenij gevuld met naamloze monsters. Maar al decennialang maken wanhopige zielen pelgrimstochten naar het centrum van deze woestenij, in de hoop dat de Krankzinnige God hun gebeden aanhoort. Weinigen keren echter terug...

Bewapend met een bezeten zwaard trekt de krijger Pelgrim er samen met zes anderen op uit om de laatste tocht naar het hart van het Vervloekte Land te maken. Een jonge priester, een beestenbezweerder, een onbetrouwbare geleerde, een uitgebluste acteur en twee verbannen geliefden vergezellen Pelgrim op een tocht vol waanzin, kwaadaardige geesten, onnatuurlijke monsters en verraad. Allemaal opdat de Krankzinnige God zijn gebeden kan verhoren en hem, als hij geluk heeft, zal verlossen. Maar kunnen zulke zonden worden vergeven?

Over de auteur

Anthony Ryan (1970) werd geboren in Schotland, maar bracht het grootste deel van zijn leven door in Londen. Na een korte tijd als ambtenaar te hebben gewerkt, besloot hij schrijver te worden, en met ongekend succes: De Schaduw van de Raaf, self-published als e-book, werd een eclatante internetbestseller. Als gevolg daarvan werden de vertaalrechten binnen zes weken aan tien landen verkocht. Draconis Memoria is zijn tweede succesvolle boekenreeks.

Productgegevens

  • Uitgever ‏ : ‎ Luitingh Sijthoff Fantasy; 1e editie (30 maart 2021)
  • Taal ‏ : ‎ Nederlands
  • Hardcover ‏ : ‎ 126 pagina's
  • ISBN-10 ‏ : ‎ 9024593697
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-9024593699
  • Afmetingen ‏ : ‎ 14.1 x 1.8 x 21.7 cm

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies