€ 35,00
GRATIS bezorging: donderdag, 24 jun Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Amazon
Verkocht door Amazon
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Amazon
Einhell 4512097 Starterki...

Einhell 4512097 Starterkit

5,0 van 5 sterren 1 beoordelingen
Amazon's Choice markeert goed beoordeelde en goed geprijsde producten die beschikbaar zijn voor onmiddellijke verzending.
Amazon's Choice voor 'einhell accu'

Prijs: € 35,00
Prijzen zijn inclusief btw.
Nieuw (16) van € 35,00 & gratis bezorging.

Je aankoop verbeteren

  • Het door het ABS-proces gestuurde batterijmanagementsysteem zorgt voor maximale veiligheid, optimale prestaties van het apparaat, autonomie en levensduur.
  • Dankzij de hoogwaardige lithium-ion-accu geen geheugeneffect, geringe zelfontlading en constante hoge prestaties.
  • Extreem ruimtebesparend door compact design.
  • Blijf volledig ontladen batterijen in de modus.
  • Veiligheid door intelligent laadbeheer
  • Spanning: 18,0

Het is Prime Day!
Shop nu met heel veel korting. Ontdek alle deals

Vaak samen gekocht

  • Einhell 4512097 Starterkit
  • +
  • Einhell Drukspuit GE-WS 18/75 Li-Solo Power X-Change (18 V, Li-Ion, 8,2 liter tank, automatische pomp, 60 l/u, transparante t
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Kies items om samen te kopen.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

De starterset PC 18 V 2 x 2,5 Ah van Einhell is de ideale basis voor de start of uitstap van de Power X-Change. De starterset met een 18 V 2,5 Ah power-accu en snellader maakt deel uit van het multifunctionele X-Change-accusysteem en oneindig combineerbaar. De universeel inzetbare X-Change-Power-batterijen leveren energie en duurzaamheid voor alle accugereedschappen van de hele familie tuin- en werkplaatsproducten. De laders uit de serie zijn universeel inzetbaar voor alle PCC-accu's. De voordelen voor de klant liggen voor de hand: de voordelen voor de klant liggen voor de hand: met een accu en een oplader voor alle apparaten worden niet alleen aanzienlijke kosten, de universele toepassing ontziet het milieu en biedt flexibiliteit in huis en tuin. Zo blijven problemen met rommel en verwarring die typisch zijn als je verschillende accu's en laders voor elk apparaat hebt. De hoogwaardige accu weerstaat het geheugeneffect en de normale zelfontlading van de accu voor constante hoge prestaties. Power X-change 18 V 2,5 Ah is de ideale basisaccu van de Power X-Change-familie en ook geschikt voor gebruik in 36 V-toepassingen. Het actieve en ABS-proces gestuurde batterijmanagementsysteem bewaakt de accuparameters met behulp van de microprocessor. Daardoor wordt maximale veiligheid, optimale apparaatprestaties, maximale looptijd en maximale levensduur gegarandeerd. De huidige laadstatus kan door een 3-traps led-display worden geregeld. De behuizing is bestand tegen stof, corrosie en mechanische invloeden. Met behulp van de verzonken handgreep kan de batterij heel eenvoudig van alle apparaten worden verwijderd. De snellader is compact en neemt dus weinig startkracht in en kan dankzij de geïntegreerde ophangkleppen probleemloos aan de muur worden gemonteerd. Dankzij de snellaadtechnologie is de oplaadtijd kort. Voor optimaal opladen en maximale veiligheid wordt de accu door intelligent laadbeheer continu bewaakt. De vernieuwingsmodus maakt het heractiveren van volledig lege batterijen mogelijk. Alle informatie wordt geleverd via de 6-traps led-statusindicator.

Klantenrecensies

5,0 van 5 sterren
5 van 5
1 wereldwijde beoordeling
5 sterren
100%
4 sterren 0% (0%) 0%
3 sterren 0% (0%) 0%
2 sterren 0% (0%) 0%
1 ster 0% (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies

Er zijn 0 klant beoordelingen en 1 klant beoordeling.