€68,97
GRATIS Bezorging 2 - 12 september. Gegevens
Op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 68,97","priceAmount":68.97,"currencySymbol":"€","integerValue":"68","decimalSeparator":",","fractionalValue":"97","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"eLEH8HGLV9iN6kOGkIcvJtN0Q6%2BMnD3uU2VBqVYraNc8XIPb9LqpgJu2bvgtmXJkDnprzOVvepKOkrMisFMu1hOaGOQDaafH4o3UtVJhAncHZPx4ifsyd%2FgY8jDoXPaDp37YQJdn8x0kcgQ6plOvEV2GTyJEQQBaVfxxddel2Q3RtipaePjoIBNVdaVDKrJv","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 68,97 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 68,97
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
junhomeshop
Verkocht door
Verzonden vanuit
junhomeshop
Verkocht door
Heb je er een te koop?

Elektrische Wandverwarming Mini Draagbare Plug-In Personal Space Warmer Space Keramisch Verwarmingselement Met Bescherming Tegen Oververhitting Voor Thuiskantoor Regelbare Thermostaat,Yellow


€68,97
Prijzen zijn inclusief btw.
Yellow

Je aankoop verbeteren

  • Met de PTC keramisch verwarmingselement, Onze Heater warmt snel op in 3 seconden, zeer efficiënt en energiebesparing, hete wind snel over te dragen ..
  • Het afzonderlijke ontwerp van de mantel en het verwarmingselement houder zorgt ervoor dat de temperatuur van het lichaam nog comfortabel en voelbaar tijdens het werk ..
  • Deze ruimtes kachel neemt geavanceerde bescherming tegen oververhitting technologie, wordt deze automatisch uitschakelt wanneer de temperatuur te hoog is ..
  • Deze energie efficiënte kachel kleine afmetingen en lichtgewicht. En het bedieningspaneel plaats aan de zijkant van de kachel die meer geschikt te werken ..
  • Uw kantoor, slaapkamer, keuken en andere persoonlijke ruimtes, mag niet worden gebruikt in een natte en vochtige plaatsen zoals badkamers, wasruimte

Elektrische of elektronische apparaten gratis recyclen? (Dat kan hier.)

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Productbeschrijving

Het uiterlijk is prachtig en compact, alleen de grootte van een pak papier, geen extra ruimte in beslag nemen, de kleur is fris, en het is perfect op elkaar afgestemd in willekeurige plaatsing.
Snel opwarmen, het duurt slechts 3 seconden van het opstarten tot het uitblazen van hete lucht.
Warme lucht toevoer in een groot gebied, 2㎡ groothoek luchttoevoer, groot oppervlak en gelijkmatige verwarming.
Het PTC-verwarmingselement is warm, maar niet heet, de temperatuur is precies goed, en de warme lucht stabiel wordt verzonden.
Uitgerust met intelligente beveiliging, als de omgeving abnormaal misbruik en oververhitting, de temperatuurregelaar automatisch de stroom uitgevallen.
Hoge kwaliteit bestand tegen hoge temperaturen ABS vlamvertragend materiaal, hittebestendig, aanbranden te voorkomen, goede isolatie prestaties en het verminderen van veiligheidsrisico's.

Parameter:
Naam: Heater
Materiaal: brandvertragend ABS + metalen gaas
Verwarming methode: PTC-chip keramische verwarming
Macht van de input: 220V ~
Vermogen: 500W
Frequentie: 50Hz
Afmetingen: lengte x 158 mm breedte 90 mm x lengte 114 mm

Beschrijving van het pakket:
1 * heater


Notitie:
Licht schieten en verschillende displays kan de kleur van het item te veroorzaken in het beeld een beetje anders dan de real thing.
De meting toegestane fout / - 13cm

Vragen en antwoorden voor klanten

Vragen en antwoorden bekijken

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%

Nog geen klantenrecensies