€60,40
GRATIS Bezorging 7 - 16 september. Gegevens
Op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 60,40","priceAmount":60.40,"currencySymbol":"€","integerValue":"60","decimalSeparator":",","fractionalValue":"40","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"fRLoOq8OIaZZ5m4hLONERA98yGRfpHjRZkceuWPnyRVCbszshP17N8zRdaN4MxCrv7TCq582N3mmht3QTpQ373YYUUK8bo93j4%2FKfqzpnCn3oWmWMzFtaHFLe%2BqyY8xJBpsGkzJVGsYIbLpypNyguQn2Si%2Bx9jt7BeIxabk1UqIYP3c6Z4xj361QemgEFEed","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 60,40 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 60,40
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
junhomeshop
Verkocht door
Verzonden vanuit
junhomeshop
Verkocht door
Heb je er een te koop?

Elektroverwarmer Huishoudelijke Elektrische Heater Instelbare Thermostaat Over-Heat & Kantelbeveiligingsconstructie Slimme Thermostaat Silent Operation Mini Desktop Heater,Gold


€60,40
Prijzen zijn inclusief btw.
Gold

Je aankoop verbeteren

  • Geavanceerde PTC keramische verwarmingselementen zorgen voor snellere, efficiëntere, langer en veiliger warmteoverdracht dan de traditionele fan kachels. Deze elektrische kachel is perfect voor het houden van u deze winter te verwarmen.
  • Gebruik hoogwaardige PA66 hittebestendig materiaal, stevig en duurzaam, niet warm, vlamvertrager en vuurvaste; PCT interne verwarming, snelle verwarming, sneller warmtegeleiding en bredere verwarmingsruimte ..
  • Een knop schakelaar, 2 verwarming instellingen (400W / 900W), kunnen verschillende modi worden gekozen onder verschillende omgevingen, waardoor het beste gebruik van materialen, energiebesparing en elektriciteit. Gedimd licht, een laag geluidsniveau, make slaap meer comfortabel.
  • Ingebouwde bescherming tegen oververhitting en anti tip-over switch zorgen voor de verwarming schakelt direct uit in een onveilige situatie ..
  • De lichtgewicht compacte ontwerp en de handgreep kan de kachel gemakkelijk worden vervoerd naar waar je het meest nodig hebben, waardoor het zeer geschikt voor gebruik in woningen, slaapkamers, garages, scholen en kantoren

Elektrische of elektronische apparaten gratis recyclen? (Dat kan hier.)

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Productbeschrijving

Moeiteloos warmte uw huis op koude winteravonden, met behulp van de handige twee instellingen warmte die deze boiler grootspraak.
Met een inwendig verwarmingselement, de verhitter levert een warme luchtstoot die circuleert de ruimte om een ​​blijvend effect te verlaten.
Deze kachel is compact en gemakkelijk te verplaatsen, verplaatst u de ventilator kachel van kamer naar kamer met gemak, dus waar je ook bent kunt u verblijven knus.
Ga rechtop staan ​​of leg het op de zijkant op basis van uw voorkeur en met een vermogen van 400W-900W, dan kunt u een gezellige sfeer deze winter te creëren.

Voorzien zijn van:
Nominale spanning: 220V
Snoerlengte: ongeveer 1,2 miljoen mensen
Nominaal vermogen: 400w / 900w
Verwarming methode: Keramische verwarming
Maximaal vermogen gebieden onder 11-20 vierkante meter
Afmetingen: 17 * 8 * 9 cm
Verhit gedurende 3 seconden, oververhitting en zet de stroom uit, schattig uiterlijk
Control-modus: mechanische knop
Versnellingspositie: 2 toestellen

Pakketinhoud:
1 * heater

Opmerkingen:
1. Als gevolg van het verschil tussen de verschillende monitoren, kan het beeld niet overeen met de werkelijke kleur van het item. Wij garanderen de stijl is hetzelfde als in de foto's.
2.please rekening met een lichte dimensie verschil in verband met verschillende handmatige meting.

Vragen en antwoorden voor klanten

Vragen en antwoorden bekijken

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%

Nog geen klantenrecensies