€29,99
GRATIS Bezorging morgen, 13 augustus. Bestel binnen 16 u 58 m
Op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 29,99","priceAmount":29.99,"currencySymbol":"€","integerValue":"29","decimalSeparator":",","fractionalValue":"99","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"Hb4rS6bgGanwyHdOkI6ugRsXRR3VCPmAQZwnvKzBj35NfA4o8fMGO0ZBG9XwmkZwwlpaNOH%2Fi%2BwLQQVTcwYIPgJnFQekAH0UV7iRbTLJhJF%2B8QIVeAM3z7UVHI5qaXOhHa3XBHcJCpog86nrG8T8vBKLYIuIrOXp","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 29,99 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 29,99
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Amazon
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Amazon
FIFA 22 NL Versie - PC PC...
Heb je er een te koop?

FIFA 22 NL Versie - PC PC DVD

Platform : Windows 8, Windows
Beoordeling: 3 jaar en ouder

-50% €29,99
Adviesprijs: €59,99

De Adviesprijs is de aanbevolen prijs voor een product, vastgesteld door de fabrikant en verstrekt door de fabrikant, leverancier, of verkoper.
Meer informatie
Prijzen zijn inclusief btw.
PC/DVD

Je aankoop verbeteren


Over dit item

 • EA SPORTS FIFA 22, Powered by Football, brengt de game nog dichter bij de realiteit dankzij fundamentele verbeteringen aan de gameplay en een nieuw seizoen boordevol vernieuwingen in elk speltype.
 • Nieuwe gameplaykenmerken in FIFA 22 geven je meer consistentie tussen de palen met een herontworpen keeper die voor meer rust zorgt op de belangrijkste positie op het veld, en daarnaast nieuwe balbewegingen, een explosieve sprint die beter aansluit bij hoe de snelste spelers in de sport versnellen en nieuwe aanvalstactieken waarmee je de manier waarop je team speelt in de hand houdt.
 • Laat je voetbaldromen uitkomen in het Speltype Carriere en maak en manage de nieuwste club van de sport op weg naar succes.
 • VOLTA FOOTBALL beloont je voor je flair met opnieuw vormgegeven gameplay voor kleine teams en nieuwe manieren om elk seizoen te spelen en voortgang te boeken.
 • Breng de selectie bijeen in Profclubs met verbeterde teamaanpassingen en bijgewerkte voortgang waarmee je de ontwikkeling van je Virtuele Prof controleert, en verwelkom een aantal van de meest gedenkwaardige spelers uit het voetbal terug als nieuwe FUT Heroes in FIFA Ultimate Team met een opnieuw ontworpen competitiestructuur waarmee je het testen van je vaardigheden tegenover andere spelers nog toegankelijker maakt.
Nieuw (3) van € 29,99 & gratis bezorging.

Productgegevens

 • Afmetingen pakket ‏ : ‎ 19.1 x 13.6 x 1.6 cm; 60 gram
 • Publicatiedatum ‏ : ‎ 1 oktober 2021
 • ASIN ‏ : ‎ B09GKSTVFN
 • Fabrikantreferentie ‏ : ‎ 5030931123788
 • Land van herkomst ‏ : ‎ Polen
 • Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ unknown

Productbeschrijving

Productbeschrijving

Hoe je ook speelt, geniet overal van ongekende authenticiteit met meer dan 17.000 spelers, meer dan 700 teams en meer dan 30 competities, zoals de UEFA Champions League, CONMEBOL Libertadores en de gloednieuwe UEFA Europa Conference League, alleen beschikbaar in FIFA 22. Opnieuw ontworpen gameplay maakt fundamentele vorderingen die je voelt in elk speltype in FIFA 22. Een nieuw ontworpen keeper zorgt voor meer rust en consistentie op de belangrijkste positie op het veld, nieuwe balbewegingen herschrijven elke pass, schot en doelpunt en met explosieve sprint voel je de versnelling van de snelste spelers van de sport. Opnieuw ontworpen keeper: Een gloednieuw keepersysteem zorgt voor een nieuw niveau van intelligentie in de laatste verdedigingslinie en ontgrendelt meer betrouwbaar tegenhouden van schoten en slimmere beslissingen tussen de palen. In FIFA 22 kopieert de positionele persoonlijkheid van de keeper de verschillende stijlen van keepers in de game, van keepers met razendsnelle reflexen tot schotenstoppers van wereldklasse. Levensechte balbewegingen: Uit de echte wereld in FIFA 22 geimporteerde gegevens tillen de balbewegingen van de game naar een nieuw niveau van realisme. Bijgewerkte parameters zoals snelheid, effect, luchtweerstand, wrijving op de grond en rolweerstand betekenen dat elke aanraking, stillegging, schot, volley, pass en dribbel oogt, beweegt en vliegt zoals in het echt. Explosieve sprint: Dit is een nieuw gameplaymechanisme dat de dynamiek van een-tegen-een-situaties verandert. Explosieve sprint geeft je meer controle over versnelling als je dribbelt of verdedigt. Lok tegenstanders naar je toe en kies wanneer je je maximale snelheid gebruikt om weg te komen van de verdediger om je team naar voren te brengen in de aanval. Nieuwe aanvallende tactieken: Nieuwe aanvallende tactieken geven je meer controle over hoe je je team wilt laten spelen. Stel je team in met verschillende stijlen op elke helft van het veld: houd de bal in jouw helft en explodeer in de aanval met een snelle opbouw op de helft van de tegenstander, speel direct van de ene naar de andere zestien, of stel je team op in je eigen unieke stijl.

Inhoud doos:

1 Digital code

Vragen en antwoorden voor klanten

Vragen en antwoorden bekijken

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%

Nog geen klantenrecensies