€ 8,59
GRATIS bezorging: morgen , voor bestellingen vanaf € 20,00 met verzending door Amazon. Gegevens
Op voorraad.
€ 8,59 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 8,59
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Amazon
Verkocht door Amazon
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Amazon
Fischer TC rek voor 2 en ...

Fischer TC rek voor 2 en 3 zuilen voor gipskartonwanden, 1 rek per verpakking, 532635

4,6 van 5 sterren 14 beoordelingen

Prijs: € 8,59
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

  • De tc en tx rekken zijn wit gelamineerd om geluiden te dempen.
  • De tc en tx rekken maken de verticale afstelling van de radiator mogelijk voor een eenvoudige uitlijning van de houders.
  • TC-rekken zijn uitgerust met metalen bevestigingen voor HM-platen en platen en getest voor enkele en dubbele panelplaten.

Heb je een vraag?

Zoek naar een antwoord in productgegevens, veelgestelde vragen en recensies

Er is iets misgegaan met het afronden van je aanvraag. Probeer later opnieuw te zoeken.
Alles Productgegevens Veel gestelde klantvragen Klantrecensies

Je vraag kan worden beantwoord door verkopers, fabrikanten of klanten die dit product hebben gekocht.

Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.

Voer een vraag in.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Planken voor buisradiator Tc rek voor buisradiator met 2 en 3 kolommen. Materiaal houder: massief baksteen (verticaal geperforeerd) van gipsplaat: de planken Tc en tx zijn wit gecoat om lawaai te dempen, de rekken zijn wit gelakt en alle rekken worden geminimaliseerd. Esthetische werking, zodat het uiterlijk van de radiator ongewijzigd blijft; Tc en TX-rekken maken een verticale regeling van de radiator mogelijk voor een eenvoudige uitlijning van de houder; tx planken beschikken over nylon pluggen voor hoge duurzaamheid; TC-planken zijn uitgerust met metalen bevestigingen voor platen en MH-platen en zijn ontworpen voor enkel- en dubbele gipscartonplaten f zijn uitgerust met een slagboorbevestiging, die een snelle montage op halve en volledige houders mogelijk maakt. De rekken rt zijn intrekbare bevestigingen met een laag esthetisch effect. Gebruik: bevestiging van buisradiatoren – planken, plaats de radiator op de juiste hoogte aan de muur en markeer de positie van de 2 planken voor radiatoren en markeer vervolgens de positie van de 2 bevestigingen van elk gatprofiel. Dragermateriaal: gebruik de HM-metalen bevestigingen voor gipsplaten of de bevestigingselementen van nylon links voor volledige en halfbouwmaterialen; schroef de gebogen instelschroef op de beugel van het rek tot 15 mm van de rand af. Steek de houder in het dragerprofiel, twee diepte-instelling mogelijk; de witte kunststof deksel op de bovenkant opzij opsteken; steunprofielen op de schroef met gewelfd. de kop de eindhoogte van de houder instellen; rekken tf en rt: plaats de radiator op de juiste hoogte aan de muur. Gebruik de waterweegschaal, markeer de positie van de 2 radiatorplanken markeer dan de positie van de bevestigingen; boor de muur (rotatie in metselwerk van halfgevulde en geperforeerde baksteen) en installeer de passende bevestiging volgens de installatiehandleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). Technische gegevens: kunststof: 4 x HM 5 x 65 s, 2 x platen, 2 x stelschroeven, 2 x haken, 2 x witte doppen. 82; gatdiameter - d0 - [mm]: 10; Kleur: RAL 9010; Afstand tussen verticale gaten - l1 - [mm]: 78; Referentie: ean: 8001132045558fischer-nummer: 532635


Productbeschrijving fabrikant

Display:

ddd

Plaats de radiator op de juiste hoogte tegen de muur. Met de waterpas markeer je de positie van de 2 radiatorrekken. Markeer vervolgens de positie van de 2 bevestigingen van elk dragerprofiel. Boor het draagmateriaal. Gebruik de metalen bevestigingen van HM voor gipsplaten of nylon bevestigingen SX voor volledige en halfvolle materialen. Schroef de gebogen stelschroef op de houder van het rek tot 15 mm van de rand. Steek de houder in het houderprofiel. Er zijn twee diepte-instellingen mogelijk. Het witte kunststof deksel op de bovenkant van de steunprofielen aanbrengen. Door het gebruik op de lenskopschroef kan de eindhoogte van de houder worden ingesteld.

Technische gegevens:

Inhoud: 4 x HM-bevestigingen 5 x 65 S, 2 x platen, 2 x instelschroeven, 2 x haken, 2 x witte doppen.
Diameter gaten: 10 mm.
Gatafstand verticaal 78 mm.
Bruikbare lengte. 82.

Vragen en antwoorden voor klanten

Klantenrecensies

4,6 van 5 sterren
4,6 van 5
14 wereldwijde beoordelingen
5 sterren
56%
4 sterren
44%
3 sterren 0% (0%) 0%
2 sterren 0% (0%) 0%
1 ster 0% (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies

Er zijn 0 klant beoordelingen en 14 klant beoordelingen.