€ 85,89
GRATIS bezorging: donderdag, 29 jul Gegevens
Op voorraad.
€ 85,89 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 85,89
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Amazon
Verkocht door biaterd
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Focket Doorstroomverwarme...

Focket Doorstroomverwarmer, elektrische doorstroomverwarmer, 220 V, 5,5 kW, automatische elektrische doorstroomverwarmer, warmwatersysteem zonder tank, meerdere bescherming voor de badkamer, reiniging van de keuken (goudkleurig)


Prijs: € 85,89
Prijzen zijn inclusief btw.
Goud

Je aankoop verbeteren

  • ➤✤ 【Instant warmwaterverwarming】 Deze elektrische doorstroomverwarmer beschikt over een 5,5 kW verwarmingssysteem, de ingebouwde Smart Core en driverchip, onmiddellijke opwarming, alleen verwarming na 3 seconden, gebruik met slechts één druk op de knop, biedt direct, constant en eindeloos warm water, geen wachttijd op voorverwarmen en biedt je een perfecte ervaring. Perfecte metgezel voor je spoelbakken.
  • ➤ 【Energiebesparend en hoge efficiëntie】 Deze warmwatermaker zonder tank is een directe verwarming met een verwarmingsslang met hoge efficiëntie en laag vermogen, die de warmte optimaal kan benutten. Adopteert de frequentieomzettingsmodus van microcomputers, uitgerust met digitaal display voor temperatuurinstelling, regelt de temperatuur in realtime.
  • ➤✤ 【Compacte douchewaterverwarming】 Dit is een lichte elektrische boiler met een perfecte combinatie van interne kwaliteit en een klassieke uitstraling, die geschikt is voor verschillende gezinnen. Vanwege de eigenschappen van kleine oppervlakken, sterk toepassingsgebied en voordelige installatie, kan het in de keuken, badkamer, badkamer of op elke andere plaats worden geïnstalleerd die je optioneel wilt
  • ➤ 【Veilig en duurzaam】 Deze elektrische waterkoker beschikt over meerdere veiligheidsmaatregelen zoals droogbescherming, bescherming van de hydroelektrische isolatie en bescherming van de isolatie. Ook geïntegreerde dubbele lekbeveiliging. Automatische uitschakeling zonder water, automatische uitschakeling bij te hoge temperatuur, automatische uitschakeling wanneer niet werkt.
  • ➤✤ 【100% kwaliteitsgarantie】 Wij zijn zeer overtuigd in de kwaliteit van deze instant-waterkoker en bieden 12 maanden garantie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt over je aankoop.

Koop het met

  • Focket Doorstroomverwarmer, elektrische doorstroomverwarmer, 220 V, 5,5 kW, automatische elektrische doorstroomverwarmer, war
  • +
  • Verteilerschrank C125VK-90918112, wit
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Deze items worden verkocht en verzonden door verschillende verkopers.
Kies items om samen te kopen.

Heb je een vraag?

Zoek naar een antwoord in productgegevens, veelgestelde vragen en recensies

Er is iets misgegaan met het afronden van je aanvraag. Probeer later opnieuw te zoeken.
Alles Productgegevens Veel gestelde klantvragen Klantrecensies

Je vraag kan worden beantwoord door verkopers, fabrikanten of klanten die dit product hebben gekocht.

Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.

Voer een vraag in.

Productgegevens

Kleur:Goud

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Kleur:Goud

Dit is een elektrische waterradiator met een perfecte combinatie van binnenkwaliteit en een klassiek uiterlijk, die geschikt is voor verschillende behoeften van verschillende gezinnen. Eigenschappen: directe opwarming, slechts na 3 seconden, bediening met slechts één druk op de knop. Het gaat om een soort verwarming met hoog rendement en verwarmingsbuis met laag vermogen die het warmtevermogen maximaal kan benutten. Dit is een elektrische waterradiator met een perfecte combinatie van binnenkwaliteit en een klassiek uiterlijk, die geschikt is voor verschillende behoeften van verschillende gezinnen. Meerdere veiligheidsmaatregelen zoals droogbescherming, waterisolatie en bescherming van omheining. Ingebouwde differentiebeveiliging. Automatische uitschakeling zonder water, automatische uitschakeling bij oververhitting, automatische uitschakeling bij niet-werk. Het kan in de keuken, in de ontspanningsruimte, in de badkamer of op andere plaatsen worden geïnstalleerd die je vanwege zijn eigenschappen van kleine ruimtes, sterke toepasbaarheid en voordelige installatie wenst. Specificatie: Kleur: goud/rood/zwart (optioneel). Duurzaam: tot 35.000 uur veiligheid: ingebouwde dubbele verliesbescherming: intelligente kern, driver-chip: 5,5 kW, spanning: 220 V, 50 Hz. Specificatie: 2,5 koperen kern met waterdruk: 0,04 – 1,2 MPa. Waterdicht: IPx4. Water: 30-55 5 ° C Bediening: Type microcomputer Frequentieomzetting Afmetingen: 220 x 140 x 65 mm / 8,66 x 5,51 x 2,56 inch (. ca.) Pakketlijst: 1 x directe elektrische waterverwarming


Vragen en antwoorden voor klanten

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies

Beste recensies uit Nederland

Er zijn 0 recensies en 0 beoordelingen van Nederland