€ 3,99
€ 3,50 bezorging: 5 aug - 10 aug Gegevens
Op voorraad.
€ 3,99 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 3,99
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit GleitGut GmbH
Verkocht door GleitGut GmbH
Verzonden vanuit
GleitGut GmbH
Verkocht door

GLEITGUT Meubelonderzetters transparant onderzetters rond 4 stuks meubelbescherming transparant (40)


Prijs: € 3,99
Prijzen zijn inclusief btw.
40 EU

Je aankoop verbeteren

    Dit past bij je .
  • Voer het modelnummer hierboven in om zeker te weten dat dit past.
  • Meubelverplaatsen: glijschalen voor het eenvoudig verplaatsen van bed, fauteuil, bank, tafel en andere zware meubels en rolcontainers. Tegelijkertijd worden de wielen en meubelpoten door de fitting op zijn plaats gehouden
  • Geen montage nodig: de onderzetters kunnen eenvoudig onder de meubelpoten worden gelegd! Bescherm metalen en messing rollen tegen roest en watervlekken.
  • Vloerbescherming voor bijna alle vloertypes: houten vloeren, laminaat, ongevoelig parket | tapijtvloeren | stenen vloeren: bijv. marmer en tegels | elastische vloeren zoals pvc en linoleum vloeren
  • Maximale Belastbaarheid: 35 kg/stuk (140 kg/4 stuks) | ronde glijschaal van robuust en extra glijdend polystyreen | volledig in Duitsland geproduceerd
  • Inhoud: 4 onderzetters | Materiaal: Polystyreen | Totale diameter: 55 mm | Binnendiameter: 40 mm | Verhoog het meubelstuk met ongeveer 5 mm

Heb je een vraag?

Zoek naar een antwoord in productgegevens, veelgestelde vragen en recensies

Er is iets misgegaan met het afronden van je aanvraag. Probeer later opnieuw te zoeken.
Alles Productgegevens Veel gestelde klantvragen Klantrecensies

Je vraag kan worden beantwoord door verkopers, fabrikanten of klanten die dit product hebben gekocht.

Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.

Voer een vraag in.

Productgegevens

Maat:40 EU

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid: De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Maat:40 EUIn de levering inbegrepen zijn in totaal 4 transparante meubelonderzetters voor poten met een diameter van ca. 40 mm.

Beschermt het materiaal en de zenuwen: Of het nu voor zwaardere meubels of meubels met wielen is – onze onderzetters maken een kinderlijk eenvoudig verschuiven, beschermen het materiaal en bovendien ook je vloer.

Moeiteloos verschuiven: gebruikt als meubelglijders maken de onderzetters je meubels mobieler. Ruck Zuck en zonder grote kracht kunnen rolcontainers en andere meubels met wieltjes worden verplaatst en er wordt ruimte gecreëerd.

Hoogwaardige afwerking: onze glijders onderscheiden zich door een hoge mate van robuustheid. Ze beschikken over een hoge kwaliteit en zijn geen goedkope plastic glijders.

Voor binnen en buiten: de onderzetters kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt, omdat ze weer- en weerbestendig zijn.

Geen montage: het betreffende meubelstuk kort optillen, de onderzetter onder de rol leggen, meubelstuk weer verwijderen. Klaar is Kees!

Grote keuze: dit product is niet het juiste voor jou? In ons aanbod vind je nog veel meer meubelglijders in verschillende vormen, diameters en ook met andere glijvlakken zoals teflon en vilt.


Vragen en antwoorden voor klanten

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies

Beste recensies uit Nederland

Er zijn 0 recensies en 0 beoordelingen van Nederland