€ 8,59
€ 3,50 bezorging: 5 aug - 10 aug Gegevens
Op voorraad.
€ 8,59 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 8,59
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit GleitGut GmbH
Verkocht door GleitGut GmbH
Verzonden vanuit
GleitGut GmbH
Verkocht door

GLEITGUT 16 x teflon glijders om te schroeven, rond 22 mm, PTFE meubelglijders, 5 mm dik.


Prijs: € 8,59
Prijzen zijn inclusief btw.
Nieuw (2) van € 8,59 + € 3,50 aan verzendkosten

Je aankoop verbeteren

  • Bescherm je vloer: onze teflon ladder met schroef beschermen je vloer effectief tegen krassen. De eenvoudige montage met schroef zorgt voor een duurzame grip. Geen voortdurend vernieuwen
  • Super soepel: met onze PTFE-glijders om te schroeven verschuif je zelfs zware meubels zonder veel inspanning gemakkelijk en moeiteloos
  • Robuuste kleine helpers: onze teflon stoelglijders zijn uitgerust met een grondplaat van metaal. De glijders zijn daarom stabiel en kunnen niet breken. Het materiaal van de teflon ladder is weer- en weerbestendig. Daarom zijn deze meubelglijders ook geschikt voor buiten.
  • Geschikt voor de meeste vloertypes: voor laminaat, marmer, sisal, tegels, vloerbedekking (laagpolig), linoleum en ongevoelig parket en resistente vinylvloeren.
  • Diameter: 22 mm, hoogte: 5 mm, inhoud: 16 stoelglijders inclusief schroeven, schroefkop: 6 mm, afmetingen schroef: 3,5 x 20 mm, diameter schroefgat: ca. 4 mm | Type schroef: verzonken kop schroef

Vaak samen gekocht

  • GLEITGUT 16 x teflon glijders om te schroeven, rond 22 mm, PTFE meubelglijders, 5 mm dik.
  • +
  • GLEITGUT 4 x Teflon glijders om te schroeven, hoekig 50 x 50 mm, PTFE meubelglijders, 5 mm dik
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Kies items om samen te kopen.

Heb je een vraag?

Zoek naar een antwoord in productgegevens, veelgestelde vragen en recensies

Er is iets misgegaan met het afronden van je aanvraag. Probeer later opnieuw te zoeken.
Alles Productgegevens Veel gestelde klantvragen Klantrecensies

Je vraag kan worden beantwoord door verkopers, fabrikanten of klanten die dit product hebben gekocht.

Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.

Voer een vraag in.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

ProductbeschrijvingDeze aanbieding omvat in totaal 16 ronde meubelglijders PTFE voor schroeven met een diameter van 22 mm en een dikte van 5 mm.

Maakt een gemakkelijk en moeiteloos verschuiven: achter de zware, oude boerenkast moet weer het stof worden verwijderd? Geen probleem. Onze meubelglijders maken je meubels mobieler. Door het unieke oppervlak kunnen tafels, stoelen, kasten enz. zonder grote kracht verschuiven. Geen optillen. Geen rugpijn.

Beschermt de vloer en de zenuwen: het belastbare, maar toch zachte oppervlak zorgt ervoor dat je meubels zacht glijden over tegels, laminaat, laagpolige tapijten, stenen vloeren, vinylvloeren, PVC, linoleum en ongevoelige parketvloer. Helemaal zonder krassen. Door een rubberen buffer worden bovendien door het verplaatsen bepaalde geluiden gedempt.

Uniek glijoppervlak: polytetrafluorethyleen (PTFE) is een robuuste kunststof. Zoals de beroemde teflon pan al heeft getoond, is het oppervlak van deze stof extreem robuust en waterafstotend. Onze meubelglijders kunnen daarom naast de binnen- ook probleemloos buiten (bijvoorbeeld voor tuin- en terrasstoelen) worden gebruikt.

Eenvoudige montage: bepaal eerst het middelpunt van de stoelpoot met behulp van een overeenkomstige sjabloon, een schuifmaat e.d. . Teken het vastgestelde punt in en korrel het vervolgens door middel van een doorn of dergelijke aan. Schroef vervolgens de schroefglijder, idealiter met een schroevendraaier, recht in het gat totdat de schroef volledig is verdwenen. Eenmaal gemonteerd hechten deze glijders op lange termijn. Geen permanente nieuwe montage. Een eventuele slijtage is afhankelijk van de ondergrond, de aard van het gebruik en de structuur van de vloer.


Vragen en antwoorden voor klanten

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies

Beste recensies uit Nederland

Er zijn 0 recensies en 0 beoordelingen van Nederland