€ 10,99
GRATIS bezorging: morgen , voor bestellingen vanaf € 20,00 met verzending door Amazon. Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Amazon
Verkocht door Eamasawa
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Gipskartonplaten, 100 stu...

Gipskartonplaten, 100 stuks, holle pluggen, zelfborende gipsplaatpluggen, gipskartonpluggen, schroeven, expansieschroef met expansiebuis voor wandmontage van gipskartonplaten (M8 x 38 mm)


Prijs: € 10,99
Prijzen zijn inclusief btw.
Vliegtuig

Je aankoop verbeteren

  • Kwaliteitsmateriaal: het kunststof anker is zeer duurzaam en niet gemakkelijk te breken. De zelfborende schroefset van gipskartonplaten is gemaakt van hoogwaardig metaal en heeft een hoge sterkte. Hij heeft een goede corrosiebestendigheid in ruwe omgevingen zoals hoge temperaturen en koud weer.
  • Uniek design: de opening in de geribbelde ankers rekt zich uit tot twee tegenoverliggende zijden als je de schroef vastdraait. Verhoogde houdkracht.
  • Eenvoudig te installeren: het draadoppervlak is glad, helder en braamvrij. Goede bevestiging bij bouten, die tijdens de installatie niet gemakkelijk te verschuiven. Onze expansiebuis kan eenvoudig worden geïnstalleerd, alleen door eenvoudig te boren, dat afneembaar en herbruikbaar is.
  • Multifunctioneel: droogbouwankers en schroeven zijn ideaal voor het ophangen van een wandrek in relatief zachte droogbouwwanden. Je kunt de kit gebruiken om je jaloezieën of rek vast te houden, en de ribben op de gipsplatenankers van kunststof voorkomen dat het anker tijdens de installatie in het gat draait.
  • Toepassingsgebied: de zelfborende droogbouw-schroefset is geschikt voor gipskartonplaten, benzineplaten, decoratieve platen, asbestplaten, holle platen, massieve platen enz. voor de installatie van gordijnen, de installatie van lampen, de bevestiging van objecten, kruissteek, fotolijsten, ornamenten en kunsthangende installatie enz. Speel een goede vaste rol.

Productgegevens

Stijlnaam:Vliegtuig

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Stijlnaam:Vliegtuig

Specificaties:
Materiaal: metaal, kunststof
Kleur: wit
Afmetingen: zie afbeelding.
Hoeveelheid: 100 sets

Functie:
Het kunststof anker is zeer duurzaam en niet gemakkelijk te breken. De zelfborende schroefkit van gipsplaatplaten is gemaakt van hoogwaardig metaal en is zeer sterk.

Ze hebben een uitstekende roest- en oxidatiebestendigheid, wat een langdurig gebruik garandeert en de levensduur van de schroeven verlengt.

De opening in de geribbelde ankers rekt zich bij het aandraaien van de schroef uit tot twee tegenoverliggende zijden, verhoogt de houdkracht en het ontwerp van de rekhuls met anti-rotatiestructuur.

Expansiebuis kan eenvoudig worden geïnstalleerd, gewoon boren die verwijderbaar en herbruikbaar is.

Kan worden gebruikt voor kruisborduurwerk, fotolijsten, ornamenten, kunsthangerinstallaties en andere veelzijdige installatiefuncties die een goede rol bij de bevestiging spelen.

Gebruik:
1. Boor eerst gaten in de holle wand.
2. Plaats de ankerbouten.
3. Lijn het verankeringsobject op de ankerbouten, plaats de schroeven en draai het met de klok mee om.
4. Tot de schroeven niet meer kunnen worden gedraaid.

Opmerking:
1. De werkelijke kleur kan door verschillende monitor- en lichteffecten enigszins afwijken van de afbeelding.
2. Houd rekening met kleine afwijkingen als gevolg van handmatige metingen.

Inhoud van de levering:
100 x gipsplaten wandstekker
100 x schroeven

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies