€19,47
GRATIS Bezorging 2 - 7 juli van je eerste bestelling van produkten die door Amazon worden verzonden.

[{"displayPrice":"€ 19,47","priceAmount":19.47,"currencySymbol":"€","integerValue":"19","decimalSeparator":",","fractionalValue":"47","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"8UJ28nME8LycMA4Wy6mDxcfoZ01vcAUa4Jq1yqSZ6YTIElVsaBDvSUArbeBpapTO4CO%2B5J04H8v%2FaDL9xtxu6ZzdVONJlGIin9TZ1UtYlWzSYGbnnIGXHeasp2zy08yMy8SUQl%2FB7lJW54hBXmpskcQXMk1wl5EkvRtZok3xjJagv7XWk3HX3QHhnj36mOWM","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 19,47 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 19,47
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Heb je er een te koop?

HoneyHolly Waterfles,Dubbelwandig Vacuüm Geïsoleerd Roestvrij Staal Thermosfles, Herbruikbare Lekvrij BPA-vrij Drinkfles 350ml/500ml/650ml/750ml voor Kinderen, Meisjes,Werk,Sport school,Reis

4,7 van 5 sterren 17.948 beoordelingen

€19,47
Prijzen zijn inclusief btw.
23oz/650ml

Je aankoop verbeteren

Materiaal Metaal Roestvrij staal
Kleur Blauw Groen
Capaciteit 750 Milliliter
Merk HoneyHolly
Type dop Schroefdop

Over dit item

  • ECO-VRIEND & Duurzaam - Gemaakt van BPA-vrij, ftalaatvrij, toxinevrij., roestvrij staal zonder roest. Geniet van gepersonaliseerde drankjes, thee, melk of koffie met deze waterfles die geen schade toebrengt aan uw gezondheid. Een milieuvriendelijke sportwaterfles om je gezond gehydrateerd te houden, geschikt voor kinderen en volwassenen.
  • Dubbelwandige isolatie TECHNOLOGIE - Draagbare roestvrijstalen metalen waterfles met dubbelwandige geïsoleerde constructie, u krijgt zowel stijl als substantie, mode en functie; houdt vloeistof koud tot 24 uur, warm tot 12 uur. Een functionele drankenoptie voor zowel de winter als de zomer.
  • MET NIET SPILL DEKSEL - De roestvrijstalen waterfles met vacuümafdichting zorgt voor een goede afdichting en zorgt voor geen waterlekkage. Elke drinkfles is volledig lekdicht met een gemakkelijk te openen draaidop. Ongeacht de temperatuur van de vloeistof in deze fles, het zal nooit zweten of warm aanvoelen.
  • Uw perfecte metgezel - De smalle mond en de verzegelde sportfles maken het gemakkelijk om uw kampeerpakket of achterbank in te gooien, geen zorgen te maken over morsen. Deze wild populaire fles kan worden gebruikt thuis, sportschool, reizen, in uw auto, op het strand, camping, wandelen en school.
  • HONEYHOLLY BELOFTE - Wij geloven dat HoneyHolly een uitstekende waterfles is op de markt. Wij bieden een perfecte after-sales service voor alle HoneyHolly producten om defecten van de fabrikant te voorkomen.