€ 89,04
GRATIS bezorging: 21 aug - 31 aug Gegevens
Op voorraad.
€ 89,04 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 89,04
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit BRTIFA
Verkocht door BRTIFA
Verzonden vanuit
BRTIFA
Verkocht door

Huishoudelijke elektrische rijstkoker Taojing Inner Pot Soep Pot Multifunctionele Huishoudelijke Heet Pot Automatische constante temperatuur kan worden gebruikt in keukens, hotels, restaurants, tijd e


Prijs: € 89,04
Prijzen zijn inclusief btw.
3l
Gray

Je aankoop verbeteren

  • □ Multifunctionele rijstkoker, geschikt voor het koken van witte rijst en bruine rijst.Je kunt ook rijst, gestoomde groenten of zelfs pluizige taarten mengen!De mogelijkheden zijn eindeloos!!
  • □ De binnenste pot van het huishoudelijke mini-rijstkoker is gemaakt van hoogwaardige aluminiumlegering, duurzame en niet-stick coating.Langdurig gebruik is niet kleverig.
  • □ De rijstkoker van de warmtebehoud gebruikt de warmtebewaartingsfunctie om het voedsel voedzaam en heerlijk te houden.Na het koken schakelt de rijstkoker automatisch over om de warme modus te bewaren.
  • □ Non-stick rijstkoker Topaz platte verwarmingsplaat met binnentank, magnetisch gecontroleerd schakelaar watertankontwerp, afneembare binnentank, multifunctionele pot
  • □ Mini rijstkoker is geschikt voor slaapzalen, mini-rijstkokers, enkele koppels en kleine gezinnen om elektriciteit te besparen.Het biedt u drie maaltijden per dag en biedt u heerlijke gerechten.

Elektrische of elektronische apparaten gratis recyclen? (Dat kan hier.)

Heb je een vraag?

Zoek naar een antwoord in productgegevens, veelgestelde vragen en recensies

Er is iets misgegaan met het afronden van je aanvraag. Probeer later opnieuw te zoeken.
Alles Productgegevens Veel gestelde klantvragen Klantrecensies

Je vraag kan worden beantwoord door verkopers, fabrikanten of klanten die dit product hebben gekocht.

Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.

Voer een vraag in.

Productgegevens

Maat:3l  |  Kleur:Gray

Technische gegevens

Extra informatie

Productbeschrijving

Maat:3l  |  Kleur:Gray

Kenmerken van huishoudelijke mini rijstkoker:
□ Multifunctionele rijstkoker, zeer geschikt voor het koken van witte rijst en bruine rijst.Je kunt ook rijst, gestoomde groenten, of zelfs pluizige taarten mengen!De mogelijkheden zijn eindeloos!!

□ De binnenste pot van de thermische isolatie rijstfornuis is gemaakt van hoogwaardig aluminiumlegering, die duurzaam en niet-stick coating is.Langdurig gebruik is niet kleverig.

□ Gebruik de functie van de warmtebehoud om het voedsel voedzaam en heerlijk te houden.Na het koken schakelt de rijstkoker automatisch over om de warme modus te bewaren.

□ Non-stick rijstkoker Topaz platte plaat verwarmingsplaat, magnetische bedieningsschakelaar watertank ontwerp, afneembare binnenvoering, multifunctionele pot

□ One-knop werking van mechanische rijstkoker, eenvoudig en handig, rood licht betekent verwarming, geel licht betekent warmtebehoud, eenvoudige kookknop, zowel ouderen als kinderen kunnen opereren

□ Multifunctionele rijstkoker stomende functie, stoomboot, u kunt groenten voorbereiden, terwijl rijst, soep of koken lager is dan elke andere kok, tijd besparen zonder de kwaliteit te offeren.

□ Huishoudelijke mini-rijstkoker is geschikt voor slaapzalen, mini-rijstkokers, enkele koppels en kleine gezinnen om elektriciteit te besparen.Het biedt u drie maaltijden per dag en biedt u heerlijke gerechten.

Controlemethode: mechanisch
Voering materiaal: tao jing
Nominale spanning: 220 (v)
Nominale frequentie: 50 (Hz)
Nominaal vermogen: 500 (W)
Verwarmingsmethode: chassisverwarming
Functie: hete rijst, pap, soep, pap, bruine rijst, stomen, koken

Instructies voor gebruik Small Coup:
Het maakt niet uit hoeveel kopjes rijst u toevoegt, het horizontaal plaatsen, en meet de hoeveelheid water toegevoegd: zet uw middelvinger bovenop de rijst, voeg water toe, evenwijdig aan de eerste gewricht van de middelvinger, en de rijst zal zijnzacht en zoet.


Vragen en antwoorden voor klanten

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies