€ 13,39
GRATIS bezorging: morgen , voor bestellingen vanaf € 20,00 met verzending door Amazon. Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Amazon
Verkocht door uuhouse
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Huisnummer, geborsteld, m...

Huisnummer, geborsteld, modern, 205 mm hoog, van massief 304 roestvrij staal, zwevende optiek en eenvoudige montage (nummer 6/9 zes/neun)


Prijs: € 13,39
Prijzen zijn inclusief btw.
Nummern 6/9

Je aankoop verbeteren

  • Premium materiaal: onze nummers bestaan uit het fijnste roestvrij staal 304, wat betekent dat ze extreem duurzaam zijn en bestand zijn tegen de zwaarste omstandigheden.
  • Modern verschijningsbeeld: slim design met verborgen bevestigingsstekkers geeft je cijfers van voren een verbluffend uiterlijk. Het geborstelde oppervlak van elk cijfer maakt hem nog mooier en stijlvoller.
  • Eenvoudig te installeren en veelzijdig te gebruiken: onze moderne huisnummers kunnen binnen enkele minuten door iedereen worden geïnstalleerd. Ze kunnen als straatnummer, huisnummer en deurnummer worden gebruikt en kunnen op elk oppervlak worden aangebracht dat kan worden geboord.
  • AFMETINGEN: 8 inch / 205 mm hoog, 5,3 inch / 136 mm breed, 5/64 inch / 2 mm dik
  • De tevredenheid van onze klanten heeft voor ons de hoogste prioriteit. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met onze cijfers, neem dan contact met ons op en wij zullen u onmiddellijk een volledige terugbetaling geven (of uw artikel vervangen). Bestel vandaag nog, om van onze nummers te genieten.

Productgegevens

Maat:Nummern 6/9

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid: De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Maat:Nummern 6/9

Productkenmerken.
Ontwerp uw huis met stijl.
Nummers zijn op afstand leesbaar.
Omdat de cijfers van de muur verwijderd zijn, lijken ze onafhankelijk van elkaar te zweven en schaduwen te werpen op het oppervlak waarop ze zijn bevestigd. De etherische illusie wordt voltooid door het ontbreken van zichtbare schroeven.

Specificaties:
Materiaal: Roestvrij staal 304
Afwerking: Geborsteld staal
Kleur: zilver.
Afmetingen: 8 inch / 205 mm hoog, 5,3 inch / 136 mm breed, 5/64 inch / 2 mm dik Installatiemethode: schroefbevestiging

Inhoud van de levering:
1 huisnummer.
Schroeven x 2.
2 x expansiebuizen.

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies

Beste recensies uit Nederland

Er zijn 0 recensies en 0 beoordelingen van Nederland