€309,00
€ 5,90 bezorging: 27 jan - 29 jan Gegevens
Nog slechts 1 op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 309,00","priceAmount":309.00,"currencySymbol":"€","integerValue":"309","decimalSeparator":",","fractionalValue":"00","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"6R%2BojOSHKhb8G6Ohf4Gk5qAwtpv1V4AfONfujcGLhbDM18HKtqlbJLLt9xsOtQ6ZQe8bw%2BlZUje6QstjSFQvPMf1ZPxEzJdf%2FXCAkeAjZLr7Epi%2Ft9DnN0CzLSV5ryWWbiLS902uARtDHJchspkeIc%2Fmw8PBVL12IshuexgFpjuFPSIALFJNsg%3D%3D","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 309,00 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 309,00
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Foto Erhardt GmbH
Verkocht door
Verzonden vanuit
Foto Erhardt GmbH
Verkocht door
Delen

B&W International EHBO-koffer (inzet aanpasbaar, organizerset in deksel, binnenkant 47,5 x 35 x 20 cm, schouderriem) MED.cases, geel, 510x420x215 (type 6000)


€309,00
Prijzen zijn inclusief btw.
Geel

Je aankoop verbeteren

    Dit past bij je .
  • Voer het modelnummer hierboven in om zeker te weten dat dit past.
  • Zo veelzijdig als jou: deze koffer is speciaal ontworpen voor de eerste hulp en voor reddingskrachten. Hij beschikt over een individueel instelbaar, machinewasbaar inzetstuk in de kofferbodem en een organizerset in het deksel, zodat je nooduitrusting altijd gesorteerd en binnen handbereik is als het nodig is. Met onze koffer ben je altijd aan de veilige kant
  • Als het snel moet lopen: de meegeleverde schouderriem en de rubberen handgrepen zorgen voor een comfortabele bediening. Dankzij de meegeleverde lichtgevende stickers is een veilig en snel openen van de koffer ook in het donker gegarandeerd.
  • Waar dan ook: deze koffer beschermt je uitrusting tegen sneeuw, hagel en regen, ook temperaturen van -30 °C tot +80 °C zijn geen probleem. Maar het hoeft niet altijd de extreme te zijn, de meeste ongevallen gebeurt helaas in het eigen huishouden. Ook hier is een goed gesorteerde en robuuste EHBO-koffer onmisbaar.
  • Slag- en stootvast: het kan altijd gebeuren dat er iets uit je hand valt. Deze koffer is slag- en schokbestendig. Een val zal je uitrusting veilig doorstaan. Extreem robuust en maximaal belastbaar!
  • Veiligheid gaat voor: wil je je waardevolle spullen altijd goed beschermd weten? Dan ben je bij B&W absoluut goed. Onze producten zijn volgens militaire normen getest op robuustheid (MIL-STD-810). Bovendien zijn onze producten IP67 gecertificeerd, dus een hoge bescherming tegen binnendringen van water en stof. En omdat wij er zeker van zijn dat je zeker tevreden bent, geven wij je 30 jaar garantie!