€ 96,18
€ 7,00 bezorging: 13 aug - 23 aug Gegevens
Op voorraad.
€ 96,18 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 96,18
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit fei fei
Verkocht door fei fei
Verzonden vanuit
fei fei
Verkocht door

JIANFEI Transparant dekzeil dekzeil plastic afdekking, balkon tuin plantenafdekkingen, scheurvaste randversterkingsplannen, 365g / ㎡ dikte 0,35 MM aanpasbaar (kleur: helder, maat: 2,4x3,0m)


Prijs: € 96,18
Prijzen zijn inclusief btw.

helder

Je aankoop verbeteren

  • Breed gebruik: de dikke dekzeilen zijn perfect geschikt voor terrasafdekkingen en kassen en het ideale zeil voor tenten, huiseigenaren, landbouw, landschapsvormgeving, camping, opslag en nog veel meer, kun je ons zeil overal gebruiken.
  • Zonnescherm en waterdicht: pvc (een kunststofmateriaal) met een dikte van 0,35 mm wordt geselecteerd. Na het vouwen bij hoge temperaturen verandert de kleur in de zon niet, de rek is sterk, de dubbelzijdige kunststof coating is waterdicht en het gebruik is comfortabel.
  • Vaste hoeken: gebruik een professionele vouwmachine om de randen te bewerken om vervorming van de tekening te voorkomen. De praktische wikkelhoek van de verdikte zwarte driehoek is praktisch te bevestigen en bestand tegen trekken.
  • Comfortabele opslag: de waterdichte afdekking is licht en gemakkelijk op te vouwen. Als je de waterdichte afdekking beweegt, is deze niet storend of onpraktisch. Eenvoudig op te bergen, bespaart meer ruimte.
  • Maataanpassing: elke maat (lengte x breedte) kan worden aangepast. Als je een groter gebied moet bedekken, kun je contact met ons opnemen om een perfecte oplossing voor je te ontwikkelen.

Heb je een vraag?

Zoek naar een antwoord in productgegevens, veelgestelde vragen en recensies

Er is iets misgegaan met het afronden van je aanvraag. Probeer later opnieuw te zoeken.
Alles Productgegevens Veel gestelde klantvragen Klantrecensies

Je vraag kan worden beantwoord door verkopers, fabrikanten of klanten die dit product hebben gekocht.

Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.

Voer een vraag in.

Productgegevens

Maatnaam:2.4x3.0m  |  Kleur:helder

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Maatnaam:2.4x3.0m  |  Kleur:helder

Ben je nog steeds bezorgd om een geschikt waterdicht zeil voor buiten te vinden?
Je kunt dus ook klikken om het door onze winkel zorgvuldig voorbereide zeil te zien voor elke klant die ons selecteert. Wat is de prikkel ervan?
Het kan zeer groot, zeer lang en zeer breed zijn. Het kan ook waterdicht, winddicht en scheurvast zijn. Elk model wordt vervaardigd door een professioneel fabrieks- en designteam. Het zal je onmisbare metgezel in je leven zijn

Productgegevens:
Productnaam: waterdicht balkonzeil buitenshuis
Materiaal: hars PVC
Gat: roestvrij aluminium.
Kleur: transparant.
Zoomen: wit.
Gewicht: 365 g/l
Dikte: 0,35 mm
Gatafstand: 50 cm (aanpasbaar).
Waterdicht: 100%
Transparantie: ≥99%.

Opmerking:
1. Als de door u benodigde maat niet in de bovenstaande lijst is opgenomen, kun je ons de lengte, breedte en de afstand van de gaten, die je nodig hebt en wij geven je een geschikte oplossing.
2. Het is verboden dat het zachte glasmateriaal zich in de buurt van de vuurbron bevindt. Handmatige reiniging met sterk reinigingsmiddel en natuurlijke droging in de schaduw.
3. Om een vlotte afwatering op regendagen mogelijk te maken, wordt aanbevolen om het zeil te kantelen of een bergvorm te vormen, om te voorkomen dat regenwater zich ophoopt wat onevenwichtige krachten leidt en op de afdekking drukt.


Vragen en antwoorden voor klanten

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies