€ 94,55
€ 7,00 bezorging: 11 aug - 20 aug Gegevens
Op voorraad.
€ 94,55 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 94,55
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit fei fei
Verkocht door fei fei
Verzonden vanuit
fei fei
Verkocht door

JIANFEI Transparant dekzeil kunststof afdekking, raambescherming isolatie regenbescherming, PVC zacht weerbestendig luifel buiten, 500g / ㎡ 0,5 MM aanpasbaar (Kleur: helder, Grootte: 1.8x4.0m)


Prijs: € 94,55
Prijzen zijn inclusief btw.
1.8x4.0m
helder

Je aankoop verbeteren

  • Geschikt voor: dit zeil kan voor bijna alles worden gebruikt. Kan worden gebruikt in binnenplaatsen, kassen, balkonzeilen, regenbestendige balkons, serres, plantenisolatie, bloemenschuurtjes, paviljoens enz.
  • Windvaste warmteregulatie: PVC-materiaal heeft de voorkeur voor een dikte van 0,5 mm, 500 g/l, kan externe infrarood blokkeren. De lichtdoorlatendheid bedraagt meer dan 98%. Je kunt in de winter een hogere mate van zonlicht bereiken, noodzakelijke omstandigheden voor fotosynthese voor je plantengroei.
  • Versterking van de knoopsgaten: elke 50 cm een verzinkt knoopsgat, machinegeperst, stevig en stabiel, verbreed rond gat, eenvoudig door inrijgen te bevestigen, zodat je de afdekking beter kunt afdekken.
  • Dubbele schroefdraad: dubbele, dikke nylon touwrand met schroefdraad, mooi en praktisch, voorkomt scheuren, beschermt de stof en de hoeken, voorkomt scheuren en is duurzaam.
  • Aanpasbaar: ons zeil wordt streng gecontroleerd door een professionele fabriek. Als de bovenstaande lijst niet de maat heeft die je nodig hebt, kun je met ons communiceren om lengte, breedte en gatafstand aan te passen. Uw vraag is welkom

Heb je een vraag?

Zoek naar een antwoord in productgegevens, veelgestelde vragen en recensies

Er is iets misgegaan met het afronden van je aanvraag. Probeer later opnieuw te zoeken.
Alles Productgegevens Veel gestelde klantvragen Klantrecensies

Je vraag kan worden beantwoord door verkopers, fabrikanten of klanten die dit product hebben gekocht.

Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.

Voer een vraag in.

Productgegevens

Maatnaam:1.8x4.0m  |  Kleur:helder

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Maatnaam:1.8x4.0m  |  Kleur:helder

Ben je nog steeds bezorgd om een geschikt waterdicht zeil voor buiten te vinden?
Je kunt dus ook klikken om het door onze winkel zorgvuldig voorbereide zeil te zien voor elke klant die ons selecteert. Wat is de prikkel ervan?
Het kan zeer groot, zeer lang en zeer breed zijn. Het kan ook waterdicht, winddicht en scheurvast zijn. Elk model wordt vervaardigd door een professioneel fabrieks- en designteam. Het zal je onmisbare metgezel in je leven zijn

Productgegevens:
Productnaam: Plant Greenhouse Tents Covers
Materiaal: PVC.
Gat: roestvrij aluminium.
Kleur: transparant.
Zoomen: wit.
Gewicht: 500 g/m².
Dikte: 0,5 mm
Gatafstand: 50 cm (aanpasbaar).
Waterdicht: 100%
Transparantie: ≥99%.

Inhoud levering:
Waterdicht transparant dekzeil X1
1 x vezelkabel.

Opmerking:
1. Als de door u benodigde maat niet in de bovenstaande lijst is opgenomen, kun je ons de lengte, breedte en de afstand van de gaten, die je nodig hebt en wij geven je een geschikte oplossing.
2. Het is verboden zachte glasmaterialen in de buurt van de vuurbron te bevinden en het is verboden om voor het reinigen een sterk reinigingsmiddel te gebruiken. Het wordt aanbevolen om handmatig te reinigen en op een koele plaats op natuurlijke wijze te drogen.
3. Om een vlotte afwatering op regendagen mogelijk te maken, wordt aanbevolen om het zeil te kantelen of een bergvorm te vormen, om te voorkomen dat regenwater zich ophoopt wat onevenwichtige krachten leidt en op de afdekking drukt.


Vragen en antwoorden voor klanten

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies