€ 10,33
GRATIS bezorging: 7 jul - 16 jul Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit xinchenglongfenbaihuodian
Verkocht door xinchenglongfenbaihuodian
Verzonden vanuit
xinchenglongfenbaihuodian

Katigan 6 Pack Venstersloten, Schuifvenster Lock Beveiliging Super Adhesive, Geen Boren Geen Schroeven voor Baby Proof Deuren, Kasten, Patio Screen, Ramen


Prijs: € 10,33
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

  • Dubbele rij: Venstersloten worden niet per ongeluk gereset wanneer de twee zijden van de venstersloten zijn geplaatst, waardoor de functie te allen tijde wordt gewaarborgd. Deze deursloten werken goed op de meeste hout, glas, plastic, metalen oppervlakken en Perfect voor balkon, ramen, kastdeuren, kasten, keuken, kastdeur.
  • Veilig voor kinderen en huisdieren: de installatie van de raamsloten kan de veiligheid van kinderen, peuters en huisdieren garanderen. Voorkom dat ze per ongeluk uit het schuifraam vallen, houd uw of huisdier uit schuifkasten en bijkeuken, houd het raam in een half open staat om het effect van luchtcirculatie te bereiken; voorkomen dat dieven het raam van buitenaf openen. Zeer venster beveiliging!
  • Hoogwaardig materiaal: gebruik het slagvaste ABS-materiaal, sterke duurzaamheid, schuifdeur veiligheidsslot is bestand tegen de impact van de ramen veroorzaakt door kinderen of huisdieren duwen en trekken, zal niet. De dikte van het raamslot is 0,8 cm, wat het normale gebruik van het venster in gesloten toestand niet beïnvloedt.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Katigan, een wettelijk handelsmerk, is geregistreerd. Alleen degenen die geautoriseerd zijn, zijn beschikbaar om items onder Katigan te verkopen. Katigan brengt je een vreugdevolle winkelervaring. Eenvoudige installatie: geen boren of schroeven nodig. De schuifdeurbeveiligingssloten maken gebruik van acryl dubbelzijdige lijm, die de deuren en ramen niet beschadigt. U hoeft het oppervlak alleen voor de installatie schoon te maken, het plakband van het raamslot te verwijderen en het op een vlak, glad oppervlak te plakken. Het plakband kan eenvoudig worden verwijderd zonder sporen achter te laten door de dubbelzijdige tape met een föhn te verwarmen. (opmerking: laat het 24 uur staan om de sterkste lijm te krijgen)
Kleur:
Materiaal: ABS
Inhoud:
6 * Venstersloten
Alleen de bovenstaande inhoud van het pakket, andere producten zijn niet inbegrepen.
Opmerking: Lichte opnamen en verschillende displays kunnen ervoor zorgen dat de kleur van het item in de foto een beetje anders is dan het echte ding. De toegestane meetfout is +/- 1-3cm.

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies