€12,99 (€4,33 / Aantal)
GRATIS Bezorging dinsdag, 23 augustus van je eerste bestelling van produkten die door Amazon worden verzonden.. Bestel binnen 1 u 36 m
Op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 12,99","priceAmount":12.99,"currencySymbol":"€","integerValue":"12","decimalSeparator":",","fractionalValue":"99","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"btxbXHpOME0ZQo%2BztksApWk4qbo7QfOfK6%2Fbim3F9%2BuUy6W0zQkBFMO3SjLKHOT1mSlE%2BMDDsxd31lohiQ1P88L7URkNVR%2BsMEfFSOi%2FNQaVvy6eGS224oC92Nf2jehbOO5iQ1j8IjjE1SyAtDBHvDR5PI%2FI6uVf60ixXqz9ImPGBlujumW22FrSKNq3IYpx","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 12,99 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 12,99
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Heb je er een te koop?

Kurtzy Sieraden Maak Tangen (3 Pak) – Ronde en Platbektangen voor Sieraden & Kralen – Precisie Draad Knipper Gereedschap voor DIY hobby, Verpakken en Reparatie

4,1 van 5 sterren 224 beoordelingen

€12,99 (€4,33 / Aantal)
Prijzen zijn inclusief btw.
1% korting op 2 artikel(en). Voer code TINYYO21 in bij het afrekenen. 5 aanbiedingen
 • 1% korting op 2 artikel(en). Voer code TINYYO21 in bij het afrekenen.
  Bespaar 1% elk op In aanmerking komende items aangeboden door Tinyyo Europe wanneer je 2 of meer koopt. Voer code TINYYO21 in bij het afrekenen. Dat doe je als volgt (beperkingen van toepassing)
 • 2% korting op 3 artikel(en). Voer code TINYYO22 in bij het afrekenen.
  Bespaar 2% elk op In aanmerking komende items aangeboden door Tinyyo Europe wanneer je 3 of meer koopt. Voer code TINYYO22 in bij het afrekenen. Dat doe je als volgt (beperkingen van toepassing)
 • 3% korting op 4 artikel(en). Voer code TINYYO23 in bij het afrekenen.
  Bespaar 3% elk op In aanmerking komende items aangeboden door Tinyyo Europe wanneer je 4 of meer koopt. Voer code TINYYO23 in bij het afrekenen. Dat doe je als volgt (beperkingen van toepassing)
 • 4% korting op 5 artikel(en). Voer code TINYYO24 in bij het afrekenen.
  Bespaar 4% elk op In aanmerking komende items aangeboden door Tinyyo Europe wanneer je 5 of meer koopt. Voer code TINYYO24 in bij het afrekenen. Dat doe je als volgt (beperkingen van toepassing)
 • 5% korting op 6 artikel(en). Voer code TINYYO25 in bij het afrekenen.
  Bespaar 5% elk op In aanmerking komende items aangeboden door Tinyyo Europe wanneer je 6 of meer koopt. Voer code TINYYO25 in bij het afrekenen. Meer deelnemende producten bekijken

Je aankoop verbeteren

 • TANGEN GEREEDSCHAPSSET: inbegrepen in onze set, is 1 puntbektang van 12,4 x 7,5 cm, 1 rondbektang van 12,4 x 8,3 cm en 1 draad tang van 11 x 8 cm. Deze sieraden maak set is gemaakt van hoge kwaliteit staat, wat een excellente duurzaamheid en prestatie levert. Elke tang heeft een comfortabele non slip rubberen handvat en een roest werende olie coating. Maak schoon voor gebruik en olie in wanneer deze opgeslagen worden.
 • PUNTBEK TANG: De ketting tang is een veelzijdige, gladde en gepunt gereedschap met lange tandloze bek. Het platte oppervlak laat ze grijpen met een hoop druk en helpt met het bereiken van moeilijke plekken. Helemaal geschikt voor het maken van sieraden, omdat ze toestaan een kraal of steen te grijpen zonder er tanden in te zetten. Ze zijn ideaal voor het pakken van kleine items als spijkers en pinnetjes.
 • SIERADEN DRAAD TANG: De sieraden tang heeft een multifunctionele en praktische kant. Ze hebben een scherpe zware kwaliteit kop, geschikt voor het snijden door divers metaal, getemperd en elektrische draden, maar ook flexibele sieraden draad en koord. De stalen tang is gekarakteriseerd door de platte bladen, die zo door de randen van uw werk heenknippen wat het schoonmaken minimaliseerd. Ze zijn perfect om rond het huis, de tuin of garage te bewaren.
 • RONDEBEKTANG: Niet als de puntbek tang, heeft de rondbek tang kaken voor het vormen van draad lussen, het buigen van draad in cirkels en swirls, het openen van springringen, sieraden en reparatie en het maken van uw eigen oogjes. Gebruik ze om draden te wikkelen voor professioneel en DIY projecten en sieraden als armbanden, kettingen, enkelbandjes en meer. De tang is ontworpen met een dubbele veer voor veilig en goed werk.
 • GELD TERUG GARANTIE: Alle sieraden sets verkocht, komen met 100% geld terug garantie, voor het geval u niet tevreden bent met uw aankoop. Als dit het geval is, kom dan met ons in contact en we vergoeden uw aanschaf. LET OP: Knipgevaar: Scherpe bladen. Contact kan leiden tot letsel. Blijf met vingers en lichaam weg van de scherpe delen. Behandel met zorg. Buiten bereik van kinderen houden.

Speciale aanbiedingen en productaanbiedingen

 • Bespaar 1% elk op In aanmerking komende items aangeboden door Tinyyo Europe wanneer je 2 of meer koopt. Voer code TINYYO21 in bij het afrekenen. Dat doe je als volgt (beperkingen van toepassing)
 • Bespaar 2% elk op In aanmerking komende items aangeboden door Tinyyo Europe wanneer je 3 of meer koopt. Voer code TINYYO22 in bij het afrekenen. Dat doe je als volgt (beperkingen van toepassing)
 • Bespaar 3% elk op In aanmerking komende items aangeboden door Tinyyo Europe wanneer je 4 of meer koopt. Voer code TINYYO23 in bij het afrekenen. Dat doe je als volgt (beperkingen van toepassing)
 • Bespaar 4% elk op In aanmerking komende items aangeboden door Tinyyo Europe wanneer je 5 of meer koopt. Voer code TINYYO24 in bij het afrekenen. Dat doe je als volgt (beperkingen van toepassing)
 • Bespaar 5% elk op In aanmerking komende items aangeboden door Tinyyo Europe wanneer je 6 of meer koopt. Voer code TINYYO25 in bij het afrekenen. Meer deelnemende producten bekijken

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Koop het met

 • Kurtzy Sieraden Maak Tangen (3 Pak) – Ronde en Platbektangen voor Sieraden & Kralen – Precisie Draad Knipper Gereedschap voor
 • +
 • BENECREAT Aanslagbestendige rode draad, 24 gauge (0,5 mm), rood gietwerk, sieradendraad, koperdraad, 30 m
 • +
 • Rayher Vormenspindels, sieraden gauge, voor het zelf maken van individuele draad, draadontwerp, sieraden stick, sieradenstok,
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Sommige van deze artikelen worden eerder verzonden dan andere.
Kies items om samen te kopen.

Heb je een vraag?

Zoek naar een antwoord in productgegevens, veelgestelde vragen en recensies

Er is iets misgegaan met het afronden van je aanvraag. Probeer later opnieuw te zoeken.
Alles Productgegevens Veel gestelde klantvragen Klantrecensies

Je vraag kan worden beantwoord door verkopers, fabrikanten of klanten die dit product hebben gekocht.

Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.

Voer een vraag in.

Productbeschrijving

Kurtzy Sieraden Maak Tang (3 Pak).
Deze sieraden maak set is gemaakt van kwaliteit gehard staal van excellente duurzaamheid en prestatie. Elke tang heeft een comfortabel non-slip handvat en de tangen zijn ontworpen met een dubbel veel mechanisme.

Wat is er inbegrepen:
-1 x Puntbek tang.
-1 x Ronbek tang.
-1 x Draad tang.

Afmetingen:
-Rondbektang maat: 12,4 x 7,5 cm.
-Platbektang maat: 12,4 x 8,3 cm.
-Nijptang maat: 11 x 8 cm.

Vragen en antwoorden voor klanten

Vragen en antwoorden bekijken

Klantenrecensies

4,1 van 5 sterren
4,1 van 5
224 wereldwijde beoordelingen

Beste recensies uit Nederland

Er zijn 0 recensies en 0 beoordelingen van Nederland

Beste recensies uit andere landen

Mette I.-K.
1,0 van 5 sterren Find something in a better quality for jewerly making
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 14 september 2015
Manu
2,0 van 5 sterren Poor built quality
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 8 december 2013
diane heron
5,0 van 5 sterren Pliars
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 5 januari 2019
Mrs. Sally Reed
3,0 van 5 sterren Three Stars
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 5 augustus 2018
Kat
4,0 van 5 sterren careful of sharp points on the joints
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 1 november 2017