LIEVD mondneusmasker verschillende kleuren en maten I 100% OEKE-TEX katoenen mondkapjes I masker stof gezicht wasbar I 2-laags gezichtsmasker sneldrogend en herbruikbaar


Prijs: € 9,24
Prijzen zijn inclusief btw.
Maatoverzicht
09 Lichtblauw
 • GEZICHTSMASKER: Bescherm anderen door het dragen van een sneldrogende mondkapje. Het mondneusmasker vermindert de druppeloverdracht. Dus alleen al door het dragen van een stof masker kun je goed doen en helpen.
 • KWALITEIT: De stofmaskers van het merk LIEVD worden vervaardigd met gecertificeerde OEKO-TEX 100 katoen (Confidence in Textiles). Alle maskers worden rechtstreeks in Duitsland geproduceerd. Daarom komen onze dagelijkse maskers direct bij u thuis zonder lange transportwegen!
 • COMFORT: De mondbeschermer is comfortabel te dragen door de bijzonder zachte oorlussen. Dankzij de verschillende maten kan de hele familie maskers van LIEVD dragen.
 • MAKKELIJKE REINIGING: De maskers voor mond- en neusbescherming kunnen na gebruik gemakkelijk in de machine worden gewassen op 60°. Daarna strijk je ze weer in vorm en ga je er vandoor!
 • KLEINE HERINNERING: Het stoffen masker is NIET geschikt voor gebruik op de intensive care. Er is geen certificering voor het beschermingsmasker.
Selecteer Maat/grootte om te kopen

Productgegevens

 • Productafmetingen : 20 x 6 x 1 cm; 20 gram
 • Datum eerste beschikbaarheid : 8 augustus 2020
 • ASIN : B08FG5L3J2
 • Fabrikantreferentie : 1419
 • Afdeling : Jongens
 • Plaats op Amazon-bestsellerlijst: #29.417 in Klussen & gereedschap (Top 100 in Klussen & gereedschap bekijken)

Productbeschrijving

Wasbaar geïmproviseerd masker van 100% Oeko-Tex gecertificeerd katoen. Het masker is verkrijgbaar in drie maten: S, M & L. De maskers worden geleverd met een elastiek aan elke zijde. Dit maakt het gemakkelijk om op elke leeftijd aan en uit te trekken. Wij bieden de mond en neus bescherming in verschillende kleuren. Alle aangeboden maskers zijn 2-laags met duidelijke markering van de binnenkant door witte stof. Na het dragen van de maskers moeten ze of op de kachel worden gekookt of in de machine worden gewassen op 60°. Let op: Deze gezichtsbedekking is een geïmproviseerd gelaatsmasker en heeft geen medisch beschermend effect en geen certificering. Het mond- en neusmasker is NIET geschikt voor gebruik op de intensive care. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat de firma Siegertreppchen Inh. Karsten Eigler niet aansprakelijk is voor de effectiviteit en het juiste gebruik van het geïmproviseerde mond- en neusmasker. Elke vordering tot schadevergoeding tegen Siegertreppchen wegens letsel aan leven, lichaam of gezondheid - ongeacht of de gebruiker of de betreffende tegenhanger - is uitgesloten. Het gebruik van het Hulpmiddel voor de mond en neus is uitsluitend op eigen risico. Er wordt op gewezen dat in ieder geval de hygiënevoorschriften van het Robert Koch Instituut in acht moeten worden genomen.

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies

Beste recensies uit Nederland

Er zijn 0 recensies en 0 beoordelingen van Nederland