Lilon Tuya ZigBee Slimme Gordijnmotor Ingebouwde 2600 mAh Batterij Gemotoriseerde Ketting Rolgordijnen Rolmotor APP/Spraakbesturing Elektrische Gordijnmotor Werken Met Alexa Google Home


Nieuw (2) van € 67,86 & GRATIS bezorging
  • 🐳 [APP / Stembesturing]: met dit product hoeft u het gordijn niet langer handmatig op te tillen, soms houdt u uw handen vast aan dingen, het is niet handig voor u om het gordijn te bedienen. U hoeft alleen maar verbinding te maken met een intelligente stem assistent, u hoeft de motor niet met uw handen te trekken, wat u tijd kan besparen. Het is heel gemakkelijk voor u om het te bedienen, kom op en probeer het.
  • 🐳 [ZigBee Hub vereist]: De slimme Zigbee Tuya Curtain Motor moet werken met de Tuya gateway Hub die het ZigBee-protocol ondersteunt. Deze gordijnmotor moet de gateway verbinden om de Tuya APP-bediening en Alexa Google Home-spraakbesturingsfunctie te bereiken, als je zonder de gateway de afstandsbediening of handleiding moet gebruiken om het gordijn te bedienen.
  • 🐳 [Plug-in & batterijvoeding]: De ingebouwde 2600 mAh-batterij van dit product, kan tijdens gebruik worden aangesloten op een stopcontact, en kan worden gebruikt door op te laden, kan zonder draad worden gebruikt.
  • 🐳 [Domotica] : te gebruiken met alle smart home-producten, die werken met Tuya of Smart Life App, Alexa, Google Home ; Groepscontrole : u kunt meerdere jaloezieën tegelijkertijd omhoog en omlaag brengen. Let op: alleen verbinding met 2,4 GHz.
  • 🐳 [Home Security & Silent Operating]: Verbeterde huisbeveiliging. De mogelijkheid om uw jaloezieën te openen en te sluiten, zelfs als u niet thuis bent. Het zelfremmende remapparaat met worm-turbo wordt gebruikt om een ​​betrouwbare rem en stil tijdens gebruik te garanderen.

Het is Prime Day!
Shop nu met heel veel korting. Ontdek alle deals

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Beschrijving:


1. Deze motor is een aandrijfapparaat toegepast op kraal-ketting rolgordijnen en realiseert intelligente automatische bediening.

2. Dit product is van het batterijtype, kan tijdens gebruik worden aangesloten op een stopcontact en kan worden opgeladen, kan zonder draad worden gebruikt.

3. Met deze gordijnmotor kunt u het gordijn bedienen via de Tuya APP, de afstandsbediening en de spraakbesturing door verbinding te maken met een intelligente stemassistent. U hoeft de motor niet met uw handen te trekken, wat u tijd kan besparen.

4. U bent vrij om uw reislimiet in te stellen en te stoppen waar u maar wilt, en de maximale reisduur is onbeperkt, zodat u een betere gebruikerservaring krijgt.

5. Het worm-turbo zelfsluitende remapparaat wordt goedgekeurd om betrouwbare rem en stil te verzekeren bij gebruik.


Specificaties:


Materiaal: ABS

Kleur wit

Batterij van de afstandsbediening: 2 * cr2325-batterij (inbegrepen)

Batterijcapaciteit: 2600 mAh

Nominale spanning: 7,4 V gelijkstroom

Tarieven vermogen: 4W

Nominaal koppel: 0,45 Nm

Rotatiesnelheid: 30 tpm

Bedrijfstemperatuur: -20 ℃ ~ + 65 ℃

De grootte van de gordijnmotor: 80 * 40 * 35 mm / 3.1 * 1.6 * 1.4in

Het gewicht van de gordijnmotor: 348 g / 12,3 ounce

Afmetingen afstandsbediening: 127 * 50 * 9 mm / 5 * 2,0 * 0,4 inch

Gewicht afstandsbediening: 70 g / 2,5 ounce

Pakket maat: 220 * 183 * 45mm / 8.7 * 7.2 * 1.8in

Pakketgewicht: 674 g / 1.5lb


Pakket inbegrepen:


1 * Gordijnmotor

1 * adapter

1 * afstandsbediening

1 * gebruikershandleiding

1 * Accessoire instellen


Opmerkingen:


Opmerking: de slimme Zigbee Tuya-gordijnmotor moet werken met de Tuya-gatewayhub die het ZigBee-protocol ondersteunt. Het kan niet we

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies