€ 19,99
GRATIS bezorging: zaterdag, 19 jun , voor bestellingen vanaf € 20,00 met verzending door Amazon. Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Amazon
Verkocht door YAVO-EU
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Lock Pick Set, 24 Stuk Lo...

Lock Pick Set, 24 Stuk Lockpicks Transparant Training Hangslot en Credit Card Lock Picking Tools kit, voor Beginner en Slotenmaker Training


Prijs: € 19,99
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

  • ❥ 24 slotsets: deze slotset bevat alles wat je nodig hebt om een professionele slotenmaker te worden, inclusief 12 handgrepen, 5 treksleutels, 3 transparante oefensloten, 3 sleutels en 1 gebruikershandleiding.
  • Nauwkeurig ontworpen: twee puur transparante sloten, zodat u nauwkeurig kunt zien hoe de slotkern werkt onder de bediening van de sleutels en deze gereedschappen, en de bedieningsregels van de sloten sneller en beter beheersen, of u nu een beginner of een professionele slotenmaker bent. Het zal zeer blij zijn om te gebruiken.
  • Duurzaam en betrouwbaar: het is gemaakt van hoogwaardig en glad roestvrij staal, dat geen krassen op je vingers veroorzaakt, het handvat is gemaakt van zacht kunststof en voelt aangenaam aan. Het transparante hangslot is gemaakt van zeer zuivere kunststof, vrij van onzuiverheden en korrelig, en de slotkern is nauwkeurig en niet los, Kan aan uw eindeloze trainingsbehoeften voldoen.
  • ❥ Uitgebreid: de slotset is niet alleen een leuke hobby, maar is ook een waardevolle vaardigheid, waarmee je terug naar huis kunt keren als je vergeet de sleutel mee te nemen. Deze kit is voldoende om te gaan met verschillende situaties, zoals verloren sleutels, buiten vergrendeld, ongeëvenaarde sleutels en sloten, fietssloten, deuren, auto's, creditcards, archiefkasten, enz. Het is een essentieel hulpmiddel voor professionals en amateurs!
  • ❥ Service na verkoop: elk product heeft de kwaliteitsinspectie doorstaan voordat we het naar het Amazon-magazijn sturen. Als er een probleem is, neem dan eerst contact op met de verkoper en wij lossen het actief voor u op! Hartelijk dank voor je steun en wensen je veel winkelplezier.

Koop het met

  • Lock Pick Set, 24 Stuk Lockpicks Transparant Training Hangslot en Credit Card Lock Picking Tools kit, voor Beginner en Sloten
  • +
  • Lock Pick Set met Practice Locks, Lock Picking Set 6 Locks
  • +
  • Master Lock 3EURD Gelamineerd hangslot met sleutel, grijs, 5,9 x 4 x 2,1 cm
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Deze items worden verkocht en verzonden door verschillende verkopers.
Kies items om samen te kopen.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

De 24-delige slotset kan u helpen het werkprincipe van het mechanisme duidelijk te begrijpen en de werking van het slot sneller en beter te beheersen. Het is zeer geschikt voor beginners en slotenmakertraining!
De transparante schaal maakt het gemakkelijk om het werkprincipe te begrijpen, zodat u duidelijk kunt zien hoe alle onderdelen werken, hoe de pinnen werken bij het plaatsen van de sleutel en hoe de pinnen omhoog en omlaag bewegen terwijl de sleutel in en uit het slot glijdt.
Lichtgewicht, het past in je rugzak, zodat je hem mee kunt nemen, wat perfect is voor noodsituaties!
Niveau 1: Hangslot
Het transparante slot is zeker het eerste slot dat je in het begin overweegt. Het heeft begrijpelijke toleranties, wat betekent dat het bijzonder gemakkelijk is om de bindingspnen te vinden en in te stellen. Dit zal een belangrijke basis leggen voor elke te bouwen methode.
Niveau 2-3: Dubbelzijdig slot
Deze 2-in-1 deurlik brengt een dubbele uitdaging, de ene kant is harder dan de andere. De vorm van dit sleutelgat is echter het basisniveau in een dubbelzijdig slot, wat moeilijker is dan een hangslot. Je kunt het zien als de hoeksteen van het verkennen van dubbelzijdige sloten.
Niveau 4: cilinderslot
Het slot maakt gebruik van een roterende cilindrische aandrijving en het deurkozijn kan niet worden ingetrokken om opnieuw te draaien totdat het is vergrendeld. Het is veerkrachtiger tegen gewelddadige aanvallen en is niet symmetrisch. U kunt ervoor kiezen om de veiligheid van de bout te testen door te ontgrendelen

Specificaties:
Materiaal: roestvrij staal + kunststof.
Het pakket bevat: transparant oefenslot*3, handgreep*12, spansleutel*5, sleutel*3, gebruikershandleiding*1
{b>Tips1) Vanwege verschillende licht- en scherminstellingen kan de kleur van het item enigszins afwijken van de afbeelding
2) Vanwege verschillende handmatige meetmethoden, gelieve een klein verschil in grootte toe te staan
Uw tevredenheid is onze grootste streven, als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen u binnen één werkdag antwoorden

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies