€50,77 (€50,77 / stuk)
GRATIS Bezorging morgen, mei 20. Bestel binnen 22 u 52 m
Op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 50,77","priceAmount":50.77,"currencySymbol":"€","integerValue":"50","decimalSeparator":",","fractionalValue":"77","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"8nxlqA%2FB%2FVHeQ7%2F%2Bd5kzOb9A%2BxqwY04D78VMYgYC3baUsH169NOZqFunbIsV6VtkI%2FU7w9zg09EVi%2BBWYBBaCdhalqQr%2BMbUyJaJaTnqzoxPw0PCK6%2F6yxlbGYVz%2B805ErHhrfp8gvYTf1RKG%2F65TE6YxhMpfmHt6Rflm7jb1kiSgXTMBkTazSCbXxth%2Bemh","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 50,77 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 50,77
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Lu&Ba Kattenfontein voor ...
Heb je er een te koop?

Lu&Ba Kattenfontein voor honden, stille 2 liter drinkfontein voor katten, waterdispenser voor honden, met actieve koolfilter, gemakkelijk te reinigen

4,4 van 5 sterren 66 beoordelingen

€50,77 (€50,77 / stuk)
Prijzen zijn inclusief btw.
Brief content visible, double tap to read full content.
Full content visible, double tap to read brief content.
Naam van patroon: groen 1

Je aankoop verbeteren

Kleur Groen
Materiaal ABS-kunststof
Merk Lu&Ba
Gewicht van item 0.85 Kilogram
Afmetingen van item (L x B x H) 33.7 x 28.7 x 19.4 centimeter
Energiebron Elektrisch met snoer

Over dit item

 • 【Voorkom ziekteontwerp van de FINE Urineary Tract】 Het watervaldesign drinkfontein trekt huisdieren aan, verhoogt de wateropname en is onmisbaar voor katten met kattenziekten van de onderliggende urinewegen (vloeiing). Wij lossen het probleem van veilig drinkwater voor huisdieren op en integreren esthetiek in het leven van jou en je huisdieren. Veel bekende dierenartsen adviseren deze waterdispenser voor huisdieren ter bescherming tegen urinewegaandoeningen bij huisdieren.
 • 【Waterpomp met keramische keramische ster】De kattendrinkfontein heeft een stil, geweldig design en bij het gebruik van de machine zijn geen geluiden te horen. De keramische binnenkern van de kattenfonteinpomp vermindert de golfwrijving, verbetert het probleem van slechte kwaliteit en luide geluiden van metalen waterpompen en verhoogt effectief de levensduur. De Lu&Ba kattenfontein is 20 cm hoog en heeft een 15 graden hellende waterstroom, zodat je huisdier tijdens het drinken niet nat wordt.
 • Meerdere filters: het oppervlak van het filter voor waterdispenser voor honden bestaat uit katoen met hoge dichtheid, die bont, vuil en zand continu kan filteren en betrouwbaar kan filteren. Het filterelement bestaat uit katoenen net met hoge dichtheid + GAC (korrelige actieve kool) + ionenwisselaarhars. Het kan geuren, onzuiverheden, calcium en magnesiumionen effectief verwijderen, die urinewegproblemen bij huisdieren veroorzaken en de gezondheid van huisdieren beschermen.
 • 【Altijd drinken】Lu&Ba kattenfontein zonder stroom gebruiken het dubbele dikke materiaal in levensmiddelenkwaliteit zonder BPA. De waterfontein voor huisdieren met een laag zwaartepunt is ook geschikt voor mini-huisdieren en je kunt gewoon genieten van een meeslepend drinkwater. De Lu&Ba kattenfontein heeft voldoende drinkruimte (2 liter) en is geschikt voor de meeste huisdieren.
 • 【Duitse kwaliteit】Lu&Ba komt uit Duitsland en richt zich op het ontwerp en de ontwikkeling van huisdierproducten, als kattenfontein voor katten, waterfontein voor honden. Ons belangrijkste doel is om je de beste service te bieden. Alle kwaliteitsvragen kunnen via Amazon e-mail naar ons worden gericht. Wij zullen uw vragen binnen 24 uur snel beantwoorden.

Productgegevens

 • Productafmetingen ‏ : ‎ 33.75 x 28.75 x 19.45 cm; 850 gram
 • Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 25 november 2021
 • Fabrikant ‏ : ‎ Lu&Ba
 • ASIN ‏ : ‎ B09GXP4992
 • Modelnummer item ‏ : ‎ CWYSJ076-Green
 • Klantenrecensies:
  4,4 van 5 sterren 66 beoordelingen

Koop het met

 • Lu&Ba Kattenfontein voor honden, stille 2 liter drinkfontein voor katten, waterdispenser voor honden, met actieve koolfilter,
 • +
 • Lu&Ba Drinkfontein voor katten, waterdispenser voor katten, 1,4 liter, kattenfontein met koolstoffilter, extreem stille keram
 • +
 • Simpeak Kattenfonteinfilter, 12 stuks, filter voor drinkfontein voor katten en honden, reservefilter voor drinkfontein voor k
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Deze items worden verkocht en verzonden door verschillende verkopers.
Kies items om samen te kopen.

Heb je een vraag?

Zoek naar een antwoord in productgegevens, veelgestelde vragen en recensies

Er is iets misgegaan met het afronden van je aanvraag. Probeer later opnieuw te zoeken.
Alles Productgegevens Veel gestelde klantvragen Klantrecensies

Je vraag kan worden beantwoord door verkopers, fabrikanten of klanten die dit product hebben gekocht.

Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.

Voer een vraag in.


Productbeschrijving

kattenfontein A+1

Het merk Lu & Ba is opgericht in Willig, Duitsland.

Een waterfontein te ontwerpen die je huisdier plezier beleven aan het drinken en ver van ziekten is verwijderd, is wat de designer Lucas wil doen. Daarom neemt Lucas veel tijd om veel dierklinieken en dierenartsen te bezoeken. Dan ervaart hij van dierenartsen dat huisdieren die stromend water drinken, de lage urinewegziekte (FLUTD), met name katten kunnen voorkomen. Dus Lu&Ba heeft deze waterval-waterdispenser voor huisdieren ontwikkeld. En stuur de monsters naar veel dierenartsen om ze te testen, en het certificaat dat het drinken van stromend water voor huisdieren gezonder is.

Als dierenliefhebber geloven designer Lucas, dat het uit het perspectief van huisdieren denkt, hoogwaardige en gezonde, huisdiervriendelijke producten te creëren en mensen en huisdieren in harmonie moeten leven.

kattenfontein A+3
kattenfontein A+10

Belangrijke herinneringen:

1. Voor de gezondheid van je huisdier wordt aanbevolen om het water wekelijks te vervangen en de fontein te reinigen.

2. Zorg ervoor dat de voeding is onderbroken. Dompel het product en het netsnoer niet onder in water.

3. Soms zijn luide fonteinen het resultaat van een laag waterniveau of een vuile loopfiets. Zorg ervoor dat het water ten minste het minimum heeft.

4. Week het filter 2 minuten in water en spoel het voor gebruik grondig onder stromend water uit. Het wordt aanbevolen om filter en spons bij elke waterwisseling met water te spoelen.

5. Vervang het filter elke 2 tot 3 weken op basis van de drinkfrequentie van je huisdier en het aantal huisdieren dat de fontein gebruiken. En de slang elke 2-3 maanden vervangen.

6. Om ervoor te zorgen dat klanten wereldwijd het product probleemloos met de wereldwijde spanning kunnen opladen, bevindt zich geen adapter in het pakket. Maar je kunt het product eenvoudig vervangen met een standaard adapteradapter, wat zeer praktisch is.

Vraag: Als de fontein geen water meer bruist of de motor niet meer werkt, wat moet ik doen?

A: 1. Op de pomp is een siliconen slang aangebracht. Verwijder het niet en zorg ervoor dat het de pomp goed is bevestigd.

2. Probeer de pomp te reinigen. Bij langdurige werking van de pomp worden dierenharen ingeademd en de motor geblokkeerd.

Vraag: Als de fontein na het reinigen van de fontein of de pomp veel schuim heeft, verdwijnt het schuim niet. Waarom zou dit probleem kunnen optreden?

A: Reinig de pomp en start de pomp opnieuw. In de eerste minuten vormt zich wat schuim, dat echter snel zal verdwijnen. De volgende redenen zullen daar veel schuim veroorzaken:

1) De speeksel en andere resten van het huisdier niet schoon wassen

2) Spoel het reinigingsmiddel niet af.

E-groen e filter-1 A+14 B filter-1 B filter-2
e waterdispenser hond Filter en slang voor e-kattenfontein B-2 katten drinkfontein filter voor B-2 kattenfontein Filter en slang voor B-2 kattenfonteinen
Capaciteit: 2,0 liter 1,4 liter
Waterdebietmodus Waterval Model Blaasmodus
Kabellengte: 135 cm 144 cm
Afmetingen: 33,75 x 28,75 x 19,45 cm 26 x 26 x 15 cm
Pomprotor materiaal Ultralichte keramische kern Ultralichte keramische kern
Inhoud van de levering: 1 x kattenfontein, 1 x filter, 1 x handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands), 1 x reinigingsborstel, 1 x reinigingsspons 8 x filter, 2 x pompspons, 2 x slang 1 x kattenfontein, 1 x filter, 1 x handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands), 1 x reinigingsborstel, 1 x reinigingsspons 4 verpakkingen filters, 4 x pompspons 4 x filter, 4 x pompspons, 1 x slang
Adapter niet inbegrepen niet inbegrepen

Vragen en antwoorden voor klanten

Vragen en antwoorden bekijken

Klantenrecensies

4,4 van 5 sterren
4,4 van 5
66 wereldwijde beoordelingen

Beste recensies uit Nederland

Er zijn 0 recensies en 0 beoordelingen van Nederland

Beste recensies uit andere landen

davide albertin
5,0 van 5 sterren Recensione Lu&Ba Fontana per gatti e cani, con filtro in ceramica
Beoordeeld in Italië op 8 december 2021
Naam van patroon: groen 1Geverifieerde aankoop
Klantafbeelding
davide albertin
5,0 van 5 sterren Recensione Lu&Ba Fontana per gatti e cani, con filtro in ceramica
Beoordeeld in Italië op 8 december 2021
Finora è stata una decisione molto saggia ed azzeccatissima. I miei due gatti ne bevono già,l'acqua rimane fresca, la pulizia è facile e puoi sempre vedere il livello dell'acqua grazie al fatto che è trasparente. Inoltre, una delle cose più importanti per me quando si decide su un prodotto di questi, è che quando si spegne la corrente e l'acqua smette di scorrere, c'è un piccolo residuo in modo che i miei animali domestici possano bere, e questo accade con questa fonte. Era subito disponibile dal venditore e ho fatto l’acquisto,ricevendo il pacchetto in pochissimo tempo ! I gatti bevono l'acqua con calma, non mi chiedono più di aprire i rubinetti.
Non si sente nulla, si sente solo il flusso d'acqua che cade. Può essere collegato a un powerbank per lasciarlo fuori o da portare via. Quello che mi piace di più: mantiene l'acqua fresca tutto il giorno, anche d'estate! Molto pratico e facile da usare, i miei gattini si sono adattati rapidamente alla fonte. I tuoi gatti adoreranno questo.
Allego qualche foto così che possiate vedere ciò che vi arriva dopo l’ordine.
Sono molto soddisfatto dell'acquisto e consiglio questo prodotto a chi cerca un buon articolo con ottimo rapporto qualità/prezzo.
Afbeeldingen in deze recensie
Klantafbeelding Klantafbeelding Klantafbeelding Klantafbeelding Klantafbeelding Klantafbeelding Klantafbeelding Klantafbeelding
KlantafbeeldingKlantafbeeldingKlantafbeeldingKlantafbeeldingKlantafbeeldingKlantafbeeldingKlantafbeeldingKlantafbeelding
B.
5,0 van 5 sterren Silenziosa e grande anche per chi ha più gatti
Beoordeeld in Italië op 29 december 2021
Naam van patroon: groen 1Geverifieerde aankoop
NSala
5,0 van 5 sterren Eccellente qualità
Beoordeeld in Italië op 16 december 2021
Naam van patroon: groen 1Geverifieerde aankoop
Klantafbeelding
NSala
5,0 van 5 sterren Eccellente qualità
Beoordeeld in Italië op 16 december 2021
Tale fontanella per gatti si è rivelata un ottimo prodotto per ogni punto di vista, sia per la qualità che per la funzionalità.
La qualità del materiale che va a comporre il prodotto è ottima in quanto la fontanella lavora bene e quindi il funzionamento interno è di pregevole fattura, esternamente si nota come invece il design è molto moderno e ricercato con le rifiniture ben fatte e progettate che lo rendono un ottimo prodotto per gli animali.
La funzionalità è buona in quanto la fontanella può essere posta in diverse zone rendendo soddisfacente l'esperienza di acquisto per l'utente.
In conclusione vi consiglio di fare tale acquisto che si rivelerà ottimo anche per il rapporto tra qualità e prezzo con qualità alta e prezzo basso.
Afbeeldingen in deze recensie
Klantafbeelding Klantafbeelding Klantafbeelding Klantafbeelding Klantafbeelding
KlantafbeeldingKlantafbeeldingKlantafbeeldingKlantafbeeldingKlantafbeelding
Cristian Farinazzo
5,0 van 5 sterren Spaziale!!!
Beoordeeld in Italië op 25 januari 2022
Naam van patroon: groen 1Geverifieerde aankoop
Elisa
4,0 van 5 sterren Si può fare di più
Beoordeeld in Italië op 11 maart 2022
Naam van patroon: groen 1Geverifieerde aankoop