€ 89,99
& gratis bezorging. Meer informatie
Arriveert: morgen Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Amazon
Verkocht door Marbotic
Verzonden vanuit
Amazon

Verkocht door

MARBOTIC - Smart Kit - Le...

Heb je er een te koop?

MARBOTIC - Smart Kit - Leren spel om te lezen en te leren - Interactief houten speelgoed voor tabletcomputer, iPad of Samsung - 7 gratis leerapps voor kinderen van 3 tot 6 jaar inbegrepen

4,4 van 5 sterren 118 beoordelingen

Prijs: € 89,99 & gratis bezorging. Meer informatie
Prijzen zijn inclusief btw.
Marbotic Smart Kit
Merk Marbotic
Afmetingen van item L x B x H 19 x 11.2 x 25.7 centimeter
Aantal 36

Over dit item

  Dit past bij je .
 • Voer het modelnummer hierboven in om zeker te weten dat dit past.
 • Een unieke methode om te lezen en te leren tellen: Marbotic is een uniek leerspel dat digitale technologie en traditioneel houten speelgoed combineert. Dit innovatieve product is ontwikkeld door educatieve professionals en maakt het mogelijk om je kinderen op een interactieve en leuke manier te leren lezen en de wiskunde te leren. Dankzij zijn educatieve inhoud en de interactie met Smart Letters en Smart Numbers-houten speelgoed verandert Marbotic de tijd op het scherm in een actieve leertijd.
 • Een speelgoed dat op het montessori-fotoconcept berust op: dit pedagogische hulpmiddel is gebaseerd op de sensorische en kinesthetische training van het kind. Marbotic heeft zich laten inspireren om Smart Letters en Smart Numbers te ontwikkelen, een leermethode die kinderen in staat stelt om voor het scherm actief te blijven en zich beter te onderscheiden door het omgaan met houten speelgoed. Je kinderen zullen in 18 verschillende talen leren, waaronder Duits, Engels, Frans, Spaans en Chinees.
 • Compatibel met Apple & Samsung-tablet: de Smart Letters une Smart Numbers en hun toepassingen zijn compatibel met iPad-tablets en de meeste Samsung-tablets. De lijst van compatibele apparaten is op onze website Marbotic France beschikbaar* Geen batterijen, geen WLAN of Bluetooth nodig. Je kunt ze zelfs in de vliegtuigmodus gebruiken. Tablet niet bij de levering inbegrepen.
 • Slimme kit gebruiken: download de 7 gratis Marbotic-apps op je tablet en plaats de houten letters en houten cijfers op het scherm. Dankzij de statische elektriciteit, die door je lichaam wordt overgedragen, herkent je tablet de houten letters (of cijfers): de taak van de speler is om de juiste letter (of cijfers) te kiezen om de talrijke quizvragen te beantwoorden. Je kinderen zullen leren hoe je leest door de pedagogische apps te laten leiden.
 • 7 gratis apps om de basislagen het lezen en de matetiek te leren: het alfabet ontdekken, woorden schrijven, Engels leren, tot 10 te tellen, cijfers te demonteren, hoeveelheden te herkennen, met tien en eenheden te spelen, tot 100 te tellen en optelingen te ontdekken.

Vaak samen gekocht

 • MARBOTIC - Smart Kit - Leren spel om te lezen en te leren - Interactief houten speelgoed voor tabletcomputer, iPad of Samsung - 7 gratis leerapps voor kinderen van 3 tot 6 jaar inbegrepen
 • +
 • Marbotic - Smart Letters voor iPad in kleine letters - 3-5 jaar - Interactieve houten letters - Praktische educatieve leerspellen voor kleuters - Hulpmiddel voor thuisonderwijs voor vroeg lezen en schrijven
Totaalprijs: 149,98 €
Koop de geselecteerde items samen

Productgegevens

Stijlnaam:Marbotic Smart Kit
 • Is Discontinued By Manufacturer : Nee
 • Productafmetingen : 19 x 11.2 x 25.7 cm; 540 gram
 • Datum eerste beschikbaarheid : 7 augustus 2020
 • Fabrikant : Marbotic
 • ASIN : B01KJWDRNK
 • Modelnummer item : SB16
 • Klantenrecensies:
  4,4 van 5 sterren 118 beoordelingen

Productbeschrijving

Stijlnaam:Marbotic Smart Kit

Productbeschrijving

Marbotic is een Frans start-up bedrijf dat in 2012 uit een eenvoudig idee werd opgericht: als je ze goed gebruikt, kunnen tablets geweldige leermiddelen zijn... maar ze zijn niet voldoen! Ook de sensorische ervaring is in het leerproces essentieel. Met deze achtergrond hebben we een unieke leermethode ontwikkeld die het traditionele houten speelgoed combineert met de interactiviteit van de tabletcomputer. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat kinderen beter leren wanneer ze fysiek lichaam manipuleeren. Deze inzicht is ook een van de basisprincipes van de Montessori-methode, een van de belangrijkste inspiratiebronnen van Marbotic. Door zijn lichaam in het leren te integreren, kan het kind het leerlingen gemakkelijker en duurzamer merken. Marbotic is ook van de vaststelling gegaan dat schermen de kinderen fascineren. Maar hoe verander je de tijd op het scherm in een intelligente leertijd? Door de ontwikkeling van apps met aangepaste inhoud, zonder reclame, en door de mogelijkheid dat het kind voor de tablet actief wordt. Marbotic hecht veel waarde aan details, van het ontwerp van zijn speelgoed tot zijn pedagogische apps, om kinderen de best mogelijke sensorische ervaring te bieden. Wij hebben ons ten doel gesteld om aantrekkelijk houten speelgoed in combinatie met technologie te ontwikkelen om een perfecte mix van traditie en moderniteit te bieden. Met de door Marbotic ontwikkelde speelse apps kunnen kinderen vrij spelen en hun eigen ervaringen maken, door hun fantasie en creativiteit te bevorderen. En dankzij het houten speelgoed kun je met of zonder tablet spelen en je eigen games met je eigen regels uitvinden. Verwen de generaties, geef je kinderen speelgoed van Marbotic voor een leuke en innovatieve leerervaring.

Inhoud doos:

26 verbonden houten letters en 10 houten cijfers, handleiding

Klantenrecensies

4,4 van 5 sterren
4,4 van 5
118 wereldwijde beoordelingen
Hoe worden beoordelingen berekend?

Beste recensies uit Nederland

Er zijn 0 recensies en 0 beoordelingen van Nederland

Beste recensies uit andere landen

Shaun mitchell 12245
5,0 van 5 sterren Well made very
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 21 maart 2020
Stijlnaam: Marbotic Smart KitGeverifieerde aankoop
helen1974
5,0 van 5 sterren My kids love learning and playing at the same time
Beoordeeld in Duitsland op 16 oktober 2018
Stijlnaam: Marbotic Smart KitGeverifieerde aankoop
Marce
5,0 van 5 sterren Encantada
Beoordeeld in Spanje op 8 juni 2020
Stijlnaam: Marbotic Smart KitGeverifieerde aankoop
Galgalou
3,0 van 5 sterren Avis très mitigé
Beoordeeld in Frankrijk op 25 november 2020
Stijlnaam: Marbotic Smart KitGeverifieerde aankoop
Cliente Amazon
5,0 van 5 sterren Muy buen producto
Beoordeeld in Spanje op 31 augustus 2020
Stijlnaam: Marbotic Smart KitGeverifieerde aankoop