€78,99
GRATIS Bezorging 23 juli - 2 augustus. Gegevens
Op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 78,99","priceAmount":78.99,"currencySymbol":"€","integerValue":"78","decimalSeparator":",","fractionalValue":"99","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"m0rYIA4%2F0aus1Hp7Qe1zmxOZC1JGHR%2FWu5ulO1gcBYI1LiN3qW2YTtSRZEvoZWz0bn1OxUL4btjoMH6CchcF4EV6UAyTR0YjsTtDCd1u11o0DS%2FDf5F5eKHcSqWCB%2BopoEpKheytq3SAf%2BUEIOHQIg4arrhwrPn5XSVhfDJCProRFbkEAFW0N%2BILYkSP3TB2","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 78,99 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 78,99
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
junhomeshop
Verkocht door
Verzonden vanuit
junhomeshop
Verkocht door
Heb je er een te koop?

Magnetische Glazen Wisser Dubbelzijdig Magnetische Vensterreiniger Borstel Met Anti-Dalende Touw Voor Hoogbouw Gebouw Single Geglazuurde En Dubbele Beglazing Ramen,15~26mm


€78,99
Prijzen zijn inclusief btw.
15~26mm

Je aankoop verbeteren

  • [Magnetische vensterreiniger] Onze vierkante magnetische glazen schonere riem is gemaakt van hoogwaardige ABS, aluminium boron ijzer en rubberen strips. Het aannemen van een krachtig dubbelzijdig magnetisch ontwerp, krachtige interne 4 magneten vergrendelen de twee schone oppervlakken samen zonder te vallen. Kan het blinde gedeelte van het raam gemakkelijk afvegen.
  • [Karakteristiek ontwerp] Kunstmatige mechanische handvat imiteren auto grip, grote greep flexibele controle, comfortabelere grip, eenvoudig, helder en praktisch en kan comfortabel worden geplaatst. Uniek vierkant ontwerp, die een breder gebied bedekt, flexibele rotatie helpt om dode hoeken van ramen schoon te maken.
  • [Veiligheidsontwerp] veiliger Het heeft een krachtig dubbelzijdig magnetisme en een 2-meter lange veiligheidstouw. De stevige interne magneet vergrendelt de twee reinigingsoppervlakken, zodat wanneer u aan de ene kant de andere zijde volgt; tegelijkertijd heeft het een anti-magnetische beugel, die intiem en anti-knijpen is, waardoor uw veiligheid wordt gewaarborgd.
  • [Wijdelijk toepasbaar] Deze magnetische glazen schonere wisser is geschikt voor dubbel verdikte glazen ramen, doucheschermen, kassen, dakramen en ramen van de meest hoogbouw thuiszaken. Opmerking: verschillende diktes van glas moeten verschillende magnetische glazen ruitenwissers gebruiken, controleer de productinformatie zorgvuldig.
  • [Kwaliteitsdienst] Als u kwaliteitsproblemen vindt na ontvangst van het product, neem dan gerust contact met ons op, wij bieden restitutie of retour- en uitwisselingsdiensten, als u vragen heeft, kunt u ook contact met ons opnemen, wij zullen u een bevredigende wijze opnemen Antwoord binnen de eerste keer!

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Productbeschrijving

Kenmerken
1.Dubbelzijdige magnetische vensterreiniger, effectief het probleem van moeilijke vensterreiniging op te lossen in hoge gebouwen
2.Silicone-schraper, resistent tegen olievlekken, zuur- en alkalicorrosie, gemakkelijker schoon te maken
3Comfortable greepontwerp, gemakkelijk te begrijpen en moeiteloos om ramen schoon te maken

Specificatie
Toepasselijk glas: 15-26 mm / 20-35mm
Grootte: 10x15x4cm
Gewicht: 800g
Materiaal: ABS / Magneticubber

Notitie:
· De werkelijke handmatige meetgrootte kan enkele fouten hebben. De werkelijke grootte is onderworpen aan het werkelijke product.
· Onze producten hebben een sterke magnetisme, voeg ze niet rechtstreeks samen, ze moeten in de isolatiebeugel worden geplaatst voordat ze samenvoegen. Als u per ongeluk samenvoegt, draait u het product om te scheiden, gebruik niet direct sterke kracht om het product te scheiden. Als u problemen ondervindt tijdens het gebruik van het product, neem dan op tijd contact met ons op en wij zullen u professionele oplossingen bieden.

Vragen en antwoorden voor klanten

Vragen en antwoorden bekijken

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%

Nog geen klantenrecensies