€67,49
GRATIS Bezorging 21 - 30 juli. Gegevens
Op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 67,49","priceAmount":67.49,"currencySymbol":"€","integerValue":"67","decimalSeparator":",","fractionalValue":"49","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"BIoNQGVXCBsjCQW5bE5CJpr3FyzUOtKvwvx3K6MpaP7iUWX5jyC7Tm9I5p4%2FDNY%2BiwU8DdQJtqrKmsLzbbJ5WvlBHsKVNo%2Fho459djYUxs%2FRGC8K9%2F%2FybMuY8SMy3HClus%2FdESVlLoqESmzgwuQKF%2B3IHuRRegNBufnPwY%2BZDEjp%2F%2FSF%2BapDS1x0YQhN%2FKRV","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 67,49 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 67,49
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
junhomeshop
Verkocht door
Verzonden vanuit
junhomeshop
Verkocht door
Heb je er een te koop?

Magnetische Vensterreiniging Verstelbare Magnetische Kracht Dubbelzijdig Glasreinigingsapparatuur Met Anti-Val Touw Voor Het Reinigen Van Hoge Stijging Enkele Geglazuurde En Dubbele Beglazing Gebouwen


€67,49
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

  • 【Meer arbeidsbesparende driehoekige ontwerp】 Ontworpen met driehoekig vormontwerp (met kleinere wrijvingsweerstand), flexibele rotatie, waardoor uw handen zuurvrij en arbeidsbesparend worden. Deze vensterreiniger kan worden afgewerkt naar het smalle gebied op het raam en schoon zonder doden hoeken, waardoor je meer uitgebreide schoonmaak ..
  • 【Efficiënter dubbelzijdig magnetisch glasreinigingsgereedschap】 Met sterk dubbelzijdig magnetisch ontwerp, kunt u uw venster schoonmaken zonder te riskeren in het raam, de beste metgezel voor het reinigen van hoogbouwglas ..
  • 【Veiligheid】 Veiligheidstouw, het anti-val touw rond pols, veilig en veilig, het touw zal aan uw hand worden gekoppeld om ervoor te zorgen dat de magnetische niet uit het raam afzet, u een stabiele en veilige schoonmaakervaring biedt.
  • 【Brede gebruik】 Wijd gebruikt voor schuifdeuren, ramen, ramen voertuigen, doucheschermen, spiegels, alle glazen oppervlakken ..
  • 【Parameter】 Hoogte: 15.3cm / 5.3In; Breedte: 16.5cm / 6.5In; Kleur: groen; Verpakkingslijst: 1 * Magnetische glazen wisser

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Productbeschrijving

Een driehoekig ontwerp (minder wrijvingsweerstand) en flexibele rotatie maken uw handen zuurvrij en moeiteloos. De krachtige interne magneet vergrendelt de twee reinigingsoppervlakken samen. Deze dubbelzijdige magnetische glazen reiniger kan de smalle delen van het venster zonder dode uiteinden wissen. Zonder het risico te hebben om bij het raam te staan, is het vooral geschikt voor het reinigen van hoogbouwramen.

In vergelijking met andere traditionele vensterreinigingsgereedschappen kan de magnetische sterkte van de magnetische vensterreiniger worden aangepast aan uw behoeften en kan eenvoudig het probleem oplossen van het reinigen van het glas van verschillende diktes. Snellere en efficiëntere vensterreiniging, u kunt tweemaal het resultaat krijgen met de helft van het werk. U hoeft niet langer andere magnetische gereedschappen te vervangen voor vensterreiniging.

Tips: Magnetische vensterreiniger past 5-26 mm raamdikte, zorg ervoor dat uw glasdikte zich binnen dit bereik bevindt voordat u het koopt. De Magneet Glas Wipe Reinigingsgereedschap vereisen korte oefeningen.

Kleur: groen
Materiaal: plastic
Grootte: 16.5 x 13.5cm

Verpakkingsinhoud:
1 x glazen schraper

Alleen het bovenstaande pakketgehalte, andere producten zijn niet inbegrepen.
Opmerking: lichte opnamen en verschillende displays kunnen de kleur van het item in de afbeelding een beetje anders van het echte ding veroorzaken. De toegestane meting-fout is +/- 1-3cm.

Vragen en antwoorden voor klanten

Vragen en antwoorden bekijken

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%

Nog geen klantenrecensies