€6,99
GRATIS Bezorging woensdag, 25 mei van je eerste bestelling van produkten die door Amazon worden verzonden.. Bestel binnen 15 u 23 m
Nog slechts 4 op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 6,99","priceAmount":6.99,"currencySymbol":"€","integerValue":"6","decimalSeparator":",","fractionalValue":"99","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"LxiXMQ70DDY8vKPj0e%2FIyKiNsu3%2BAmZE9t2D%2Foq549m3eNiaVjgi%2FWDVdc4FvcrOVYpWPLByWkZgFvt34wxA9RQqc9MSgZpVjIAmGSeZ8dlOn976J9KGAxKw4gR6zQB1gO5NiHGXKuO9KHT8mDyr%2BW910k9LCNuuI8DtzZVdW4wy5DByggwE1bpgNYmY8%2Bfl","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 6,99 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 6,99
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Heb je er een te koop?

Magnetische haak, sterke neodymium magneethaken, geschikt voor thuis, keuken, werkplek, kantoorgarage (2 stuks)

1,0 van 5 sterren 1 beoordelingen

€6,99
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

  • Gemaakt van neodymium magneet en staal, permanent en duurzaam, de magnetische haak is ideaal voor het ophangen van kleine voorwerpen van ijzer of staal in de badkamer, keuken, woonkamer, binnen, buiten en werkplaats.
  • Eenvoudig te installeren en demonteren, plaats de magnetische haak op elk magnetisch oppervlak, het kan de positie van het personeel goed behouden, het is zeer geschikt voor gebruik overal.
  • De krachtige magnetische haak heeft een breed scala aan toepassingen en een eenvoudige structuur. Het hoeft de muur niet te beschadigen op een vast opgeschort object, handig om te adsorberen en te bewegen en kan lange tijd worden gebruikt.
  • De elektromagnetische haak heeft de kenmerken van klein volume en grote zuigkracht, verticaal geadsorbeerd op het oppervlak van het materiaal, het kan zuigen maximaliseren, dikte van het contactoppervlak, materiaal, ruwheid en wrijving zullen ook de zuigkracht tot op zekere hoogte beïnvloeden.
  • De elektromagnetische haak koelkast is zeer geschikt voor opknoping items thuis, badkamer, woonkamer, werkplek, binnen, buiten en werkplaats.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Heb je een vraag?

Zoek naar een antwoord in productgegevens, veelgestelde vragen en recensies

Er is iets misgegaan met het afronden van je aanvraag. Probeer later opnieuw te zoeken.
Alles Productgegevens Veel gestelde klantvragen Klantrecensies

Je vraag kan worden beantwoord door verkopers, fabrikanten of klanten die dit product hebben gekocht.

Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.

Voer een vraag in.

Productbeschrijving

Beschrijving van het product:
Gemaakt van neodymium magneet en staal, permanent en duurzaam, de magnetische haak is ideaal voor het ophangen van kleine voorwerpen van ijzer of staal in de badkamer, keuken, woonkamer, binnen, buiten en werkplaats.
De elektromagnetische haak heeft de kenmerken van klein volume en grote zuigkracht, verticaal geadsorbeerd op het oppervlak van het materiaal, het kan de zuigkracht maximaliseren, de dikte van het contactoppervlak, het materiaal, de ruwheid en de wrijving zullen ook de zuigkracht tot op zekere hoogte beïnvloeden.
Eenvoudig te installeren en te demonteren, plaats de magnetische haak gewoon op elk magnetisch oppervlak, hij kan de positie van het personeel goed houden, hij is zeer geschikt voor gebruik overal.

Productspecificaties:
Kleur: Zilver
Materiaal: magneet

Het pakket bevat:
2 stks * Magnetische haken


Vragen en antwoorden voor klanten

Klantenrecensies

1,0 van 5 sterren
1 van 5
1 wereldwijde beoordeling
5 sterren 0% (0%) 0%
4 sterren 0% (0%) 0%
3 sterren 0% (0%) 0%
2 sterren 0% (0%) 0%
1 ster
100%

Beste recensies uit Nederland

Er zijn 0 recensies en 0 beoordelingen van Nederland

Beste recensies uit andere landen

Nacho Alonso-M
1,0 van 5 sterren Malo malísimo
Beoordeeld in Spanje op 2 april 2021