€ 10,91
GRATIS bezorging: morgen , voor bestellingen vanaf € 20,00 met verzending door Amazon. Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Amazon
Verkocht door Innovation Goods Trading
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Meubilair Pads Vloerbesch...

Meubilair Pads Vloerbeschermers X-PROTECTOR 181 PCS - Vilten Pads voor Stoelpoten - Premium Meubilair Vilten Pads voor Meubelpoten - Enorme hoeveelheid Grijs Vloerbescherming Pads - Bescherm uw houten vloeren!

5,0 van 5 sterren 1 beoordelingen
Amazon's Choice markeert goed beoordeelde en goed geprijsde producten die beschikbaar zijn voor onmiddellijke verzending.
Amazon's Choice voor 'vloerbeschermer'

Prijs: € 10,91
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

  • VERGEET KRASSEN! X-PROTECTOR viltpads voor meubelpoten - BESTE BESCHERMING voor houten, laminaat- of tegelvloeren. Onze vloerbeschermers zijn perfect voor elk type meubelpoot - bureau, bed, bank, tafel, stoelen.
  • GIGA PAKKET – DAT ZIJN GENOEG VILTEN PADS OM ZE AAN JE BUREN TE LENEN – ALLE GROOTTES EN VEEL GROTE MEUBEL PADS - Grijs 181 stuks: (64) 10mm, (40) 19 mm, (60) 25mm, (8) 38mm, (4) 50mm, (4) 12x150mm, (1) 110x15.
  • X-PROTECTOR meubelvilt glijders voor stoelpoten GESCHIKT VOOR AL HET MEUBILAIR. Onze vloerbeschermer zorgt voor een sterke afscherming tussen de vloer en het meubilair, waardoor elke vloer zorgvuldig wordt beschermd tegen krassen.
  • STERK MATERIAAL EN KLEEFKRACHT! Onze meubelviltpads zijn gemaakt van sterk milieuvriendelijk materiaal. U kunt het gemakkelijk op elk meubeloppervlak plakken en er zeker van zijn dat het een lange tijd blijft zitten.
  • X-PROTECTOR IS EEN GEREGISTREERD HANDELSMERK - VERMIJD DE KOPIEËN. WIJ GARANDEREN ONZE KLANTEN 100% TEVREDENHEID OVER ONZE PREMIUM VILTEN MEUBELGLIJDERS! ALS HET PRODUCT U NIET BEVALT - WIJ BETALEN U UW GELD TERUG! BESTEL HET NU ZONDER RISICO - druk op de knop "TOEVOEGEN" Nu meteen!

Vaak samen gekocht

  • Meubilair Pads Vloerbeschermers X-PROTECTOR 181 PCS - Vilten Pads voor Stoelpoten - Premium Meubilair Vilten Pads voor Meubel
  • +
  • Viltglijders zelfklevend, vilt, zelfklevend, grijs, 2 rollen, sterke viltstroken (100 x 10 cm + 100 x 2 cm x 5 mm), voor stoe
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Deze items worden verkocht en verzonden door verschillende verkopers.
Kies items om samen te kopen.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

vilt pads

Zie je graag krassen en slijtage op de vloer in je mooie huis?

Stel je voor dat op een zonnige dag Je kijkt naar de houten of laminaatvloer en zie dat het allemaal bedekt was met krassen door de stoelen en stoelen.

Hoeveel inspanningen en geld zal u besteden voor het verwijderen van deze krassen?

Vilt meubelpads voor hardhouten vloeren X-PROTECTOR voorkomen het verschijnen van dergelijke problemen in de toekomst en beschermen houten en gelamineerde oppervlakken in Uw huis tegen krassen en slijtages!

Meubilair Pads Vloerbeschermers

HOGE KWALITEIT - vilten stoelkussens X-PROTECTOR zijn gemaakt van hoogwaardig vilt en geven aan uw vloer, meubels en andere oppervlakken een stevige bescherming.

Het is genoeg voor iedereen in uw huis - U kunt met onze houten vloerbeschermers elk type stoelpoten, meubelpoten en andere woonmeubels, elektrische en andere items beschermen: stoel, bed, krukken, bank, poef, fauteuil, bureau, diner en salontafel, vazen, asjes.

BESTE EN GROOTSTE VERSCHILLENHEID VAN MATEN Vilt MEUBELPADS:

64 stuks rond 10 mm - voor kleine artikelen.40 stuks rond - 19 mm - voor kleine stoelen, vazen, plantenpotten, etc.60 stuks rond - 25 mm - voor stoel en fauteuil benen.8 stuks rond - 38 mm - voor tafelpoten.4 stuks rond - 50 mm - voor tafelpoten.4 stuks strip - 12x150 mm - voor dressoirs kasten et.1 pad 110x150 mm - voor zware meubels - bedden, kasten en dressoirs. Je kunt de vorm en grootte uitknippen die je nodig hebt.

Beschermt uw huis!

X-PROTECTOR is toonaangevend in ontwerp, creatie en distributie van oppervlaktebeschermingsproducten. Wij gebruiken de nieuwste technologie en ontwikkeling in combinatie met extreem toewijding aan uitmuntendheid om hoogwaardige producten te leveren voor alle meubels in Your Lovely Home.

Onze vilten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om de beste vloerbescherming voor onze klanten te bieden. Onze technologische processen vereisen geen giftige afval en we hebben manieren ontwikkeld om afval en recyclingwol in het productieproces te verminderen.

X-PROTECTOR creëert een breed scala aan producten die een perfecte zorgvuldige bescherming schild maken voor alle meubels en items in Your Lovely Home.

Uw houten en laminaatvloeren hebben bescherming nodig tegen schade aan de voortdurend bewegende meubelvoeten en druk van zware meubels. Stoelen en fauteuils, bank en poef, bed en kast - al deze meubels kunnen de vloer beschadigen en de oorzaken worden van het verspillen van uw geld en tijd om het te repareren.

Er zijn ook veel oppervlakken in uw huis die beschermd moeten worden tegen krassen en deuken - zoals tafels, bureaus, elektronica en andere items.

Hier zijn het enkele woorden over onze set ULTRA LARGE 181 stuks.

Afhankelijk van de behoeften van onze klant zijn X-PROTECTOR viltproducten verkrijgbaar in een breed scala aan diktes, maten, vormen en kleuren.

Standaard set met ongeveer 100 stuks is een goed idee, maar wat onze klanten moeten doen als het niet genoeg is voor hen als ze meer hoeveelheid willen voor beschermingsoppervlakken of gewoon om wat pads in reserve te hebben voor de toekomst? Ze moeten een paar sets van 100 stuks kopen, maar het is te duur Dus toen we deze set ULTRA LARGE creëerden - wilden we set maken die genoeg is om ALLE harde oppervlakken in Your mooie huis te beschermen. We namen de meest populaire en favoriete maten van onze premium meubelpads en creëerden ULTRA LARGE set.

Klantenrecensies

5,0 van 5 sterren
5 van 5
1 wereldwijde beoordeling
5 sterren
100%
4 sterren 0% (0%) 0%
3 sterren 0% (0%) 0%
2 sterren 0% (0%) 0%
1 ster 0% (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Beste recensie uit Nederland

Vertaal alle beoordelingen naar het Nederlands
Beoordeeld in Nederland op 20 februari 2021
Geverifieerde aankoop

Beste recensies uit andere landen

A woman in Kent
5,0 van 5 sterren Very affective for protecting my floor
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 4 mei 2021
Geverifieerde aankoop
Daniel-san
1,0 van 5 sterren Schrott auf Parkett
Beoordeeld in Duitsland op 20 november 2020
Geverifieerde aankoop
Klantafbeelding
1,0 van 5 sterren Schrott auf Parkett
Beoordeeld in Duitsland op 20 november 2020
Für Parkett total ungeeignet. Anstatt den Boden zu schützen hab ich jetzt überall diese Kleberückstände.
Nach nur einem Abend mit Gästen waren alle Filsgleiter wieder ab.
Kann ich echt nicht weiterempfehlen...ob die restlichen Bewertungen alle Fake sind kann ich auch nicht sagen...
Afbeeldingen in deze recensie
Klantafbeelding Klantafbeelding
KlantafbeeldingKlantafbeelding
Amazon Kunde
4,0 van 5 sterren Alles i.O!
Beoordeeld in Duitsland op 30 april 2021
Geverifieerde aankoop
Heiko
5,0 van 5 sterren Leise
Beoordeeld in Duitsland op 28 april 2021
Geverifieerde aankoop
Kaguya
3,0 van 5 sterren Correcte.
Beoordeeld in Frankrijk op 27 november 2020
Geverifieerde aankoop