Geen Kindle-apparaat vereist. Download een van de gratis Kindle-apps om Kindle-boeken te lezen op je smartphone, tablet en computer.

 • Apple
  Apple
 • Android
  Android
 • Windows Phone
  Windows Phone
 • Click here to download from Amazon appstore
  Android

Als je de gratis app wilt ontvangen, moet je je mobiele telefoonnummer invoeren.

kcpAppSendButton

Koopopties

Kindle-prijs: EUR 9,99
inclusief btw

Deze aanbiedingen worden op dit artikel toegepast:

Sommige promoties kunnen worden gecombineerd; anderen komen niet in aanmerking om te worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Voor meer informatie, zie de voorwaarden die zijn gekoppeld aan deze promoties.

Laat het direct op je Kindle of een ander apparaat leveren

Laat het direct op je Kindle of een ander apparaat leveren

Kindle-app advertentie
Het Ministerie van Oplossingen en het veel te volle huis van [Sanne Rooseboom, Mark Janssen]

Het Ministerie van Oplossingen en het veel te volle huis Kindle-editie


Alle indelingen en edities bekijken Andere indelingen en edities verbergen
Amazon-prijs
Nieuw vanaf Tweedehands vanaf
Kindle-editie
€ 9,99
Hardcover € 14,99
Digitaal
Lengte: 183 pagina's Verbeterd lettertype: Ingeschakeld Bladeren: Ingeschakeld

Productbeschrijving

Achterflaptekst

<h1>Het Ministerie van Oplossingen heeft een nieuwe zaak!</h1><br/><p>Nu het Ministerie van Oplossingen opnieuw is opgericht, kan Nina niet wachten om aan de slag te gaan samen met Alfa, Ruben en mevrouw Vis. Het Internationaal Genootschap stuurt een bericht dat ze kunnen beginnen zodra de laatste openstaande zaak is opgelost. Een onopgeloste zaak? De kinderen duiken samen met mevrouw Vis in de archieven en ontdekken dat er inderdaad een zaak is uit 1953 waar het Ministerie nooit een oplossing voor heeft gevonden: de zaak van de vermoorde huisbaas en de verdwenen Van Gogh. <br /><br />Het Ministerie gaat meteen aan de slag, maar het is niet gemakkelijk om aan informatie te komen uit die tijd, en daarbij worden ze nog steeds in de gaten gehouden door de Zilvermannen. Zullen ze de zaak alsnog ongemerkt tot een goed einde kunnen brengen? <br /><br /></p><br/><blockquote>&lsquo;Auteur Sanne Rooseboom heeft een vermakelijk boek geschreven dat aanzet om door te lezen/ Het is duidelijk dat de auteur veel plezier beleeft aan het schrijven van haar verhalen. De taal is levendig en perfect op maat van het doelpubliek (10+).&rsquo; Hebban.nl &lsquo;Roald Dahl in een nieuw jasje.' <em>Boekenkrant</em><br /><br />'Avontuurlijk, cool, geheimzinnig, leuk, realistisch, spannend, vrolijk.' Ikvindlezenleuk.nl <br /><br />'Dit spannende boek gaat over kinderen die de regels durven overtreden en niet bang zijn om iets nieuws te proberen.' Leesplein.nl <br /><br /></blockquote><br/><ul><br/><li>Origineel, eigentijds en spannend avontuur, met illustraties van Mark Janssen&nbsp;</li><br/><li>Ook los te lezen van deel 1</li><br/></ul><br/> --Deze tekst verwijst naar de digital editie.

Over de auteur

Sanne Rooseboom (1979) studeerde internationale betrekkingen met een specialisatie in mensenrechten aan de universiteiten van Amsterdam en Sussex. Ze werkte als journalist voor de krant en werd schrijfster van kinderboeken. Ze woont in Rotterdam met haar man en kinderen. In 2015 debuteerde Sanne met haar boek Jippie! Een humeurig sprookje. --Deze tekst verwijst naar een alternatieve kindle_edition editie.

Productgegevens

 • ASIN : B07PCSXD68
 • Uitgever : Van Goor (15 mei 2019)
 • Taal : Nederlands
 • Bestandsgrootte : 5588 KB
 • Tekst-naar-spraak : Niet ingeschakeld
 • Schermlezer : Ondersteund
 • Verbeterd lettertype : Ingeschakeld
 • Word Wise : Niet ingeschakeld
 • Printlengte : 183 pagina's
click to open popover

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies