Koopopties

Kindle-prijs: EUR 9,99
inclusief btw

Deze aanbiedingen worden op dit artikel toegepast:

Sommige promoties kunnen worden gecombineerd; anderen komen niet in aanmerking om te worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Voor meer informatie, zie de voorwaarden die zijn gekoppeld aan deze promoties.

Laat het direct op je Kindle of een ander apparaat leveren

Laat het direct op je Kindle of een ander apparaat leveren

Afbeelding van logo voor Kindle-app

Download de gratis Kindle-app en begin direct met het lezen van Kindle-boeken op je smartphone, tablet of computer. Geen Kindle-apparaat vereist. Meer informatie

Lees direct in je browser met Kindle Cloud Reader.

Voer je mobiele telefoonnummer of e-mailadres in

Je aanvraag wordt verwerkt...

Door op Link sturen te drukken, ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van Amazon.

Je stemt ermee in om een geautomatiseerd sms-bericht te ontvangen van of namens Amazon over de Kindle-app op je bovenstaande mobiele nummer. Toestemming is geen voorwaarde voor aankopen. Er kunnen kosten in rekening worden gebracht voor berichten en data.

Mortal Engines van [Philip Reeve, Jacques Meerman]

Mortal Engines Kindle-editie


Amazon-prijs
Nieuw vanaf Tweedehands vanaf
Kindle-editie
€ 9,99
Paperback

Productbeschrijving

Achterflaptekst

<h1><em>Mortal Engines&nbsp;</em>van Philip Reeve</h1><br/><h2>Episch avontuur verfilmd door Peter Jackson</h2><br/><p>Duizenden jaren nadat de beschaving verwoest is door een catastrofale gebeurtenis, heeft de mensheid zich op een opmerkelijke manier aangepast en is er een nieuwe manier van leven ontstaan. Steden zijn op rupsbanden gezet en deze zogenaamde tractiesteden zwerven nu over de aarde. De enige manier om aan brandstof te komen, is door andere steden aan te vallen en vervolgens te plunderen.&nbsp;<br />Tom, afkomstig uit een van de lagere bevolkingsgroepen van de grote tractiestad Londen, moet vechten voor zijn leven als hij de gevaarlijke voortvluchtige Hester Shaw tegenkomt. Twee tegenpolen, waarvan de paden nooit hadden mogen kruisen, smeden een onwaarschijnlijk bondgenootschap dat de koers van de toekomst moet veranderen.</p><br/><p>&nbsp;</p><br/><p>'Dit spannende avontuur over een wereld waarin steden andere steden verslinden, sleept de lezer mee in alle&nbsp;<em>twists and turns</em> en de originele plot.'&nbsp;<em><strong>Booklist</strong></em></p><br/><p>'Opwindend en beeldend geschreven.'&nbsp;<em><strong>School Library Journal</strong></em></p><br/>

Over de auteur

Philip Reeve (1966) is de auteur van de succesvolle Mortal Engines-serie. Zijn boeken zijn een wereldwijd succes en werden zelfs bekroond met de Guardian Children's Fiction Prize en de Los Angeles Times Book Award. Het eerste deel in de serie is in 2018 verfilmd door Peter Jackson, regisseur van The Lord of the Rings. Philip woont met zijn vrouw en zoon in Devon. --Deze tekst verwijst naar de paperback editie.

Productgegevens

  • ASIN ‏ : ‎ B07CP6PB5Z
  • Uitgever ‏ : ‎ Van Goor (18 september 2018)
  • Taal ‏ : ‎ Nederlands
  • Bestandsgrootte ‏ : ‎ 395 KB
  • Tekst-naar-spraak ‏ : ‎ Niet ingeschakeld
  • Schermlezer ‏ : ‎ Ondersteund
  • Verbeterd lettertype ‏ : ‎ Ingeschakeld
  • Word Wise ‏ : ‎ Niet ingeschakeld

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies