€11,69
GRATIS Bezorging 3 - 13 september. Gegevens
Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen.
[{"displayPrice":"€ 11,69","priceAmount":11.69,"currencySymbol":"€","integerValue":"11","decimalSeparator":",","fractionalValue":"69","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"t3R1fY9TgJcgd8uOs2DNBPacaWJnt3N%2FuViWk5LduFDljjBZ3kRdJqueNUalUQnZVRr78PtNKsPm6obkrYioyD3yfwmrjcBFdbd3Zy07abryZzgm1Gnp8GzBAGtSLw4FPVVIILxiSHDYHpuK2puWDyZ6GwUWzCf3Z5TswHzztMFIy4haUCYmX6DlSUxph9vq","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 11,69 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 11,69
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
BoTouShiMaoShengFuShiTang
Verkocht door
Verzonden vanuit
BoTouShiMaoShengFuShiTang
Heb je er een te koop?

Muurstickers Super Mario Behang Stickers Mario Super Mario Muurstickers Muurstickers Poster Stickers Diy Stickers45*60 cm


€11,69
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren


Over dit item

  • U kunt de afbeelding eenvoudig wijzigen door de afbeelding in een vliegtuig te installeren, zoals een kamer, raam, badkamer, toilet, koelkast, keuken, plafond of glas.
  • U kunt het patroon eenvoudig veranderen door het patroon op de muur, glazen raam, meubels, badkamer, enz. te plakken. van de kamer.
  • Kan zo vaak als nodig hergebruikt en geplakt worden totdat de hechtsterkte verzwakt is
  • Zelfklevend labeltype, met afzonderlijke onderdelen. U kunt doe-het-zelf ontwerp uitvoeren volgens uw eigen voorkeuren en een volledige referentiekaart is bijgevoegd.
  • Omdat het materialen gebruikt die voldoen aan de milieunormen, is het veilig en milieuvriendelijk en kunt u de kinderkamer met vertrouwen gebruiken.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Koop het met

  • Muurstickers Super Mario Behang Stickers Mario Super Mario Muurstickers Muurstickers Poster Stickers Diy Stickers45*60 cm
  • +
  • Super Mario Sticker Kinderkamer Slaapkamer Decoratie Muursticker 2 Stuks
  • +
  • Super Mario Cartoon Muurstickers
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Sommige van deze artikelen worden eerder verzonden dan andere.
Kies items om samen te kopen.

Productbeschrijving

Materiaal: PVC (materiaal dat eraf valt nadat hij aan de muur is bevestigd) De afbeelding in de afgewerkte productfoto is alleen ter referentie.
Afmeting 60 x 45 cm
U kunt de afbeelding eenvoudig wijzigen door de afbeelding op een vliegtuig te installeren, zoals een kamer, raam, badkamer, toilet, koelkast, keuken, plafond of glas.
Hoeveelheid: 1 stuk
U kunt het patroon eenvoudig veranderen door het patroon op de muur, glazen raam, meubels, badkamer, enz. Te plakken. van de kamer.
Kan zo vaak als nodig worden hergebruikt en geplakt totdat de hechtsterkte verzwakt is
Zelfklevend labeltype, met afzonderlijke delen. U kunt doe-het-zelf-ontwerp uitvoeren volgens uw eigen voorkeuren, en een volledige referentiekaart is bijgevoegd.
Omdat het materialen gebruikt die voldoen aan de milieunormen, is het veilig en milieuvriendelijk en kunt u de kinderkamer met vertrouwen gebruiken.

Vragen en antwoorden voor klanten

Vragen en antwoorden bekijken

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%

Nog geen klantenrecensies