€ 10,47
GRATIS bezorging: 25 jun - 5 jul Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit FINDGO-A
Verkocht door FINDGO-A
Verzonden vanuit
FINDGO-A
Verkocht door

Muurstickers Super Mario Behang Stickers Mario Super Mario Muurstickers Muurstickers Poster Stickers DIY Stickers45*60 cm


Prijs: € 10,47
Prijzen zijn inclusief btw.
Bespaar 5% bij het afrekenen. Details

Je aankoop verbeteren

 • Je kunt de afbeelding eenvoudig wijzigen door de afbeelding in een vliegtuig te installeren, zoals een kamer, raam, badkamer, toilet, koelkast, keuken, plafond of glas.
 • U kunt het patroon eenvoudig veranderen door het patroon op de muur, glazen raam, meubels, badkamer, enz. te plakken. van de kamer.
 • Kan zo vaak als nodig worden hergebruikt en geplakt totdat de hechtsterkte is verzwakt
 • Zelfklevend labeltype, met afzonderlijke onderdelen. U kunt doe-het-zelf ontwerp uitvoeren volgens uw eigen voorkeuren en een volledige referentiekaart is bijgevoegd.
 • Omdat het materialen gebruikt die voldoen aan de milieunormen, is het veilig en milieuvriendelijk en kunt u de kinderkamer met vertrouwen gebruiken.

Koop het met

 • Muurstickers Super Mario Behang Stickers Mario Super Mario Muurstickers Muurstickers Poster Stickers DIY Stickers45*60 cm
 • +
 • Halantex Beddengoed 140 x 200 + 70 x 90 Super Mario Bros
 • +
 • Super Mario Cartoon Muurstickers
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Deze items worden verkocht en verzonden door verschillende verkopers.
Kies items om samen te kopen.

Speciale aanbiedingen en productaanbiedingen

 • Bespaar 5% elk op In aanmerking komende items aangeboden door FINDGO-A wanneer je 1 of meer koopt. Dat doe je als volgt (beperkingen van toepassing)

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Productbeschrijving

Materiaal: PVC (materiaal dat na bevestiging aan de muur eraf valt) De afbeelding op de foto van het eindproduct is alleen ter referentie.
Afmetingen 60 x 45 cm
Je kunt de afbeelding eenvoudig wijzigen door de afbeelding in een vliegtuig te installeren, zoals een kamer, raam, badkamer, toilet, koelkast, keuken, plafond of glas.
Hoeveelheid: 1 stuk
U kunt het patroon eenvoudig veranderen door het patroon op de muur, glazen raam, meubels, badkamer, enz. te plakken. van de kamer.
Kan zo vaak als nodig worden hergebruikt en geplakt totdat de hechtsterkte is verzwakt
Zelfklevend labeltype, met afzonderlijke onderdelen. U kunt doe-het-zelf ontwerp uitvoeren volgens uw eigen voorkeuren en een volledige referentiekaart is bijgevoegd.
Omdat het materialen gebruikt die voldoen aan de milieunormen, is het veilig en milieuvriendelijk en kunt u de kinderkamer met vertrouwen gebruiken.

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies