€ 95,00
GRATIS bezorging: 25 sep - 30 sep Gegevens
Op voorraad.
€ 95,00 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 95,00
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit NaturalGoodsBerlin
Verkocht door NaturalGoodsBerlin
Verzonden vanuit
NaturalGoodsBerlin
Verkocht door
Retourbeleid.: Dit item kan worden geretourneerd.
Je komt in aanmerking voor een volledige terugbetaling van items die in de originele staat zijn geretourneerd. Je ontvangt mogelijk een gedeeltelijke of geen terugbetaling voor gebruikte of beschadigde retourzendingen.
1-Click-bestelling is niet beschikbaar voor dit item.

4x Natural Goods Berlin Hairpin Leg tafelpoten, 12 mm staal, vele kleuren, alle maten, 71 cm/3 stutten (antiek goud)

4,8 van 5 sterren 554 beoordelingen

Prijs: € 95,00 (€ 23,75 / stuk)
Prijzen zijn inclusief btw.

antiek-goud

Je aankoop verbeteren

  • Doe-het-zelf: of het nu gaat om een eettafel, bureau, salontafel, barkruk, zitbank of meubelpoten, wij hebben voor elk individueel project de juiste maat, een brede kleurkeuze en 2- of 3 stangen.
  • Gemaakt in: 12 mm rond staal – sterkere grondplaat (120 x 120 mm) dan conventionele haarspelden van 4 mm – dubbelzijdige lasnaden – lichte helling van de poten om bijzondere stabiliteit te garanderen.
  • Onze afwerking: duurzaam, onderhoudsarm en resistent. Kleurrijke poedercoating; extravagante galvanisering of geoliede industriële afwerking; zie hieronder.
  • Inhoud: je krijgt van ons 4 tafelpoten, meubelpoten in de afmetingen, kleur en uitvoering van je keuze - eenvoudige montage door meegeleverde schroeven! Voor suggesties en de nieuwste trends raden wij onze verdere aanbiedingen aan. bijv. onze vloerbescherming voor deze haarspeldpoten.
  • Ontworpen in Berlijn: wij begrijpen ons vanuit passie als je partner voor doe-het-zelfmeubelbouw. Wij verzenden snel, betrouwbaar en staan altijd met advies en daad ter zijde. Inspiraties en andere producten vind je in onze merkwinkel.