€ 10,79
GRATIS bezorging: 7 jun - 16 jun Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Selected Stores Worldwide
Verkocht door Selected Stores Worldwide
Verzonden vanuit
Selected Stores Worldwide
Heb je er een te koop?

Macrame Koord, 3 mm 100m Zacht Katoen Macrame String Natuurlijke Katoen Macrame Touw Katoen Macrame Touw Katoen Touw Voor Wandophanging, Plantenhangers, Ambachten, Breien, Decoratief Lichtblauw


Prijs: € 10,79
Prijzen zijn inclusief btw.
Lichtblauw

Je aankoop verbeteren

  • Veel weggeefacties ------ U kunt 1 stuk katoenen draad, 1 stuk schaar, 1 stuk haaknaald, 2 stuks naainaalden, 2 stuks houten stokjes, 1 stuk houten lus, 10 stuks kleine pinnen, 30 stuks primaire kleur kralen, een willekeurig aantal gekleurde kralen en hetzelfde bedrag uitgeven, hier bent u. U kunt meer dingen krijgen en u veel geld besparen.
  • Stevig en duurzaam ------ De diameter van het katoenen touw is 3 mm Het touw is gemaakt van natuurlijk katoenen touw en gemaakt van 4 gedraaide garens Het is niet gemakkelijk te breken en heeft een groot draagvermogen. De stevigheid van het product zorgt voor de nodige spanning tijdens het weefproces, en je kunt het vrij weven volgens jouw wensen.
  • Gemakkelijk te gebruiken ------ De lengte van de veter is ongeveer 100 cm en is verpakt in een handige spoel voor eenvoudige demontage en opslag. Je kunt het zo kort knippen als je wilt.
  • Multifunctioneel ------ Naast kant en andere decoraties, kunt u onze kleurrijke koorden ook gebruiken om plantophangingen, cadeaupapier of linten, sieraden, handgemaakte kaarten, trekkoorden, boho-stijl of huwelijksdecoraties voor verjaardagsfeestjes, tafelmatten te maken of placemats en badkamermatten. Druk de artistieke talenten van u en uw kind uit door nieuwe decoratieve patronen te creëren en te innoveren.
  • Klantenservice ------ In aanvulling op het retourbeleid van 30 dagen van Amazon, als er binnen 1 jaar een defect of schade is, zullen we deze gratis voor u vervangen. Neem contact met ons op via e-mail voor de klantenservice. Als u hulp nodig heeft, neem dan contact met ons op, wij reageren binnen 24 uur en streven ernaar een betrouwbare partner te zijn en streven naar 100% klanttevredenheid.

Koop het met

  • Macrame Koord, 3 mm 100m Zacht Katoen Macrame String Natuurlijke Katoen Macrame Touw Katoen Macrame Touw Katoen Touw Voor Wandophanging, Plantenhangers, Ambachten, Breien, Decoratief Lichtblauw
  • +
  • EVERLASTO macramégaren, naturel, 5 mm
Totaalprijs: 18,04 €
Koop de geselecteerde items samen

Productgegevens

Kleur:Lichtblauw

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Kleur:Lichtblauw

Productbeschrijving
Vooral geschikt voor ambachtslieden en handwerkliefhebbers.Traditioneel handwerk, meerstrengs breisel, heldere korrel.Uitstekend voor tuinieren, knutselen, bundelen of verpakken.Geweldig in het maken van verschillende soorten ambachten, waaronder wandkleden, tapisserieën, Bohemen huwelijksdecoraties, enzovoort.
Een milieuvriendelijke keuze voor verschillende doeleinden, waaronder het maken van sieraden, plakboeken, handgemaakte kaarten, treksluitingen, tuinieren, huisdecoraties, enzovoort.

Artikelbeschrijving
Naam: Katoenen touw
Materiaal: Katoenen garen
Diameter: 3 mm
Lengte: ongeveer 100 m
Gewicht: ongeveer 360 g

Opmerkingen:
1.Handmatig meten, Houd rekening met een fout van 1 ~ 5 cm, dank u.
2. Bevat alleen koord. Ambachten en andere dingen zijn niet inbegrepen.
3.Vanwege het verschil tussen verschillende monitoren geeft de afbeelding mogelijk niet de werkelijke kleur van het item weer. We garanderen dat de stijl hetzelfde is als op de foto's. Begrijp alsjeblieft, bedankt!

Pakket inbegrepen:
1 x katoenen koord

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies