Geen Kindle-apparaat vereist. Download een van de gratis Kindle-apps om Kindle-boeken te lezen op je smartphone, tablet en computer.

 • Apple
  Apple
 • Android
  Android
 • Windows Phone
  Windows Phone
 • Click here to download from Amazon appstore
  Android

Als je de gratis app wilt ontvangen, moet je je mobiele telefoonnummer invoeren.

kcpAppSendButton

Koopopties

Kindle-prijs: EUR 11,99
inclusief btw

Deze aanbiedingen worden op dit artikel toegepast:

Sommige promoties kunnen worden gecombineerd; anderen komen niet in aanmerking om te worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Voor meer informatie, zie de voorwaarden die zijn gekoppeld aan deze promoties.

Laat het direct op je Kindle of een ander apparaat leveren

Laat het direct op je Kindle of een ander apparaat leveren

Kindle-app advertentie
Niet te breken: Word mentaal onverslaanbaar door de ervaringen en lessen van de Special Forces van [Sander Aarts]

Niet te breken: Word mentaal onverslaanbaar door de ervaringen en lessen van de Special Forces Kindle-editie

4,6 van 5 sterren 3 beoordelingen

Amazon-prijs
Nieuw vanaf Tweedehands vanaf
Kindle-editie
€ 11,99
Paperback € 20,00
Lengte: 271 pagina's Verbeterd lettertype: Ingeschakeld Bladeren: Ingeschakeld

Productbeschrijving

Achterflaptekst

<p>‘Met een voor ons ongekende openhartigheid beschrijft Sander veel prachtige, maar ook veel rauwe momenten van het leven in onze eenheid.’ Special Forces<br><br>Voor de fans van <em>American Sniper</em> en <em>Seal Team Six<br><br></em>De best getrainde militair van Nederland vertelt wat hij heeft meegemaakt én wat hij daarvan heeft geleerd en helpt je zo met jouw persoonlijke ontwikkeling<br><br>Hij had de mooiste baan, de ultieme jongensdroom: teamleider bij de Special Forces. Vechten, schieten, duiken, uit vliegtuigen springen, uit onderzeeboten ontsnappen. Een James Bond-film maar dan echt. Na een succesvolle carrière van zestien jaar vertelt Sander Aarts, de best getrainde militair van Nederland, wat hij allemaal heeft meegemaakt én wat hij daarvan heeft geleerd.<br><br>Sander is het levende bewijs dat je met de juiste mentaliteit alles kunt bereiken en in Niet te breken deelt hij de inzichten die hij heeft opgedaan onder de meest extreme omstandigheden. Zo kun je lezen over bizarre belevenissen die je normaal alleen in films ziet en krijg je tegelijkertijd waardevolle, toepasbare lessen voor het dagelijks leven. Of het nu gaat om handelen in stressvolle situaties of hoe je beter kunt reageren op angst, dit boek inspireert je om je prestaties te verbeteren, op ieder gebied.<br><br><br><strong>Over Sander Aarts<br><br></strong>‘Sander Aarts, u bent mij er eentje. Wanneer ik u ondernemend noem, druk ik me erg voorzichtig uit. Wanneer ik u een pionier noem, zit ik al dichter in de buurt.’ Ank Bijleveld-Schouten, Minister van Defensie<br><br>‘Dit boek geeft een beeld van hoe een “gewone” Hollandse jongen door hard werken en ontberingen uitgroeit tot de elite van de Nederlandse Special Forces. Waarbij hij zich bewuster wordt van de mens in en achter de operator door zijn bijzondere ervaringen.’ Rob Severs, Korps Mariniers<br><br>‘Een <em>must read</em> voor iedereen die inzicht wil hebben in de Special Forces-wereld en de wijze lessen die je mee kunt nemen in je dagelijkse routine.’ John de Ruiter, Korps Mariniers</p><br/>

Over de auteur

Sander Aarts (1979) heeft de zwaarste militaire opleidingen in Nederland voltooid. Hij heeft zestien jaar lang aaneengesloten operationeel gediend bij de Special Forces en is voor zijn verdiensten benoemd tot ridder in de orde van Oranje-Nassau met zwaarden. Hij richtte in 2017 na zijn eervol ontslag de Unbreakable Academy op en geeft trainingen persoonlijke groei en teamontwikkeling. Sander is vader van Nikki, Tom en Tess. Hij woont samen met zijn vrouw Natasja in Nieuw-Vennep.

--Deze tekst verwijst naar de paperback editie.

Productgegevens

 • ASIN ‏ : ‎ B07Q24JYMV
 • Uitgever ‏ : ‎ Boekerij; 1e editie (6 juni 2019)
 • Taal ‏ : ‎ Nederlands
 • Bestandsgrootte ‏ : ‎ 9005 KB
 • Tekst-naar-spraak ‏ : ‎ Niet ingeschakeld
 • Verbeterd lettertype ‏ : ‎ Ingeschakeld
 • Word Wise ‏ : ‎ Niet ingeschakeld
 • Printlengte ‏ : ‎ 271 pagina's
 • Klantenrecensies:
  4,6 van 5 sterren 3 beoordelingen

Klantenrecensies

4,6 van 5 sterren
4,6 van 5
3 wereldwijde beoordelingen
5 sterren
63%
4 sterren
37%
3 sterren 0% (0%) 0%
2 sterren 0% (0%) 0%
1 ster 0% (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Beste recensies uit Nederland

Er zijn 0 recensies en 2 beoordelingen van Nederland

Beste recensies uit andere landen

Britta
4,0 van 5 sterren Eine Leseempfehlung
Beoordeeld in Duitsland op 24 oktober 2020
Geverifieerde aankoop