Geen Kindle-apparaat vereist. Download een van de gratis Kindle-apps om Kindle-boeken te lezen op je smartphone, tablet en computer.

 • Apple
  Apple
 • Android
  Android
 • Windows Phone
  Windows Phone
 • Click here to download from Amazon appstore
  Android

Als je de gratis app wilt ontvangen, moet je je mobiele telefoonnummer invoeren.

kcpAppSendButton

Koopopties

Kindle-prijs: EUR 5,99
inclusief btw

Deze aanbiedingen worden op dit artikel toegepast:

Sommige promoties kunnen worden gecombineerd; anderen komen niet in aanmerking om te worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Voor meer informatie, zie de voorwaarden die zijn gekoppeld aan deze promoties.

Laat het direct op je Kindle of een ander apparaat leveren

Laat het direct op je Kindle of een ander apparaat leveren

Kindle-app advertentie
No rules rules van [Reed Hastings, Erin Meyer, Paul Janse]

No rules rules Kindle-editie

5,0 van 5 sterren 4 beoordelingen

Amazon-prijs
Nieuw vanaf Tweedehands vanaf
Kindle-editie
€ 5,99
Paperback € 21,99
Lengte: 348 pagina's Verbeterd lettertype: Ingeschakeld Bladeren: Ingeschakeld

Productbeschrijving

Achterflaptekst

<h3>Netflix-CEO Reed Hastings over de Netflixcultuur en zijn sleutel tot succes</h3><br/><p>'Hastings en Meyer loodsen je langs een stappenplan om je bedrijf net zo innovatief te maken als de wereldwijde streamingdienst met 182 miljoen betalende abonnees.' &bull;&bull;&bull;&bull;&nbsp;<em><strong>NRC</strong></em><br /><br />Er is nooit eerder een bedrijf geweest als Netflix. Het zette de entertainmentindustrie radicaal op zijn kop, met jaarlijkse inkomsten van miljarden dollars en honderden miljoenen abonnees in meer dan 190 landen. Maar om zulke hoogtes te bereiken moest Netflix zichzelf constant opnieuw uitvinden. Dit lukte dankzij de baanbrekende bedrijfscultuur van CEO Reed Hastings. <br /><br />Netflix cre&euml;erde nieuwe bedrijfswaarden, waarbij de mensen centraal kwamen te staan en innovatie belangrijker was dan effici&euml;ntie. Bij Netflix hanteren ze geen vakantiedagen of onkostenbeleid. Ze kijken niet naar hoe hard je werkt, maar naar wat je oplevert. En bij Netflix probeer je niet je baas te pleasen maar geef je ook je leidinggevenden de feedback die nodig is om het bedrijf vooruit te helpen. <br /><br />Voor de allereerste keer doet Reed Hastings nu een boekje open. Samen met professor aan INSEAD Business School Erin Meyer, duikt hij dieper in de spraakmakende bedrijfscultuur die medeverantwoordelijk is voor het succes. Op basis van honderden interviews met (oud-)Netflix-medewerkers en nooit eerder vertelde verhalen over Hastings&rsquo; eigen successen &eacute;n fouten, onthult No rules rules de fascinerende filosofie achter de unieke Netflix-cultuur.<br /><br />'De inzichten in dit boek zijn van onschatbare waarde voor iedereen die probeert een organisatiecultuur te cre&euml;ren.' &ndash;&nbsp;<strong>Satya Nadella, CEO Microsoft</strong> <br /><br />'De belangrijkste bedrijfsvraag van onze tijd is "hoe blijf je innoveren?" In dit baanbrekende boek geven Reed Hastings en Erin Meyer daarop een antwoord. Ze beschrijven een bewezen, systematische methode voor het bouwen, onderhouden en versterken van een zeer innovatieve internationale cultuur.' &ndash;&nbsp;<strong>Ben Horowitz, Amerikaans zakenman en investeerder</strong></p><br/>

Over de auteur

Reed Hastings is medeoprichter en tevens CEO van Netflix. Daarnaast heeft hij verschillende bestuursfuncties bekleed bij onder andere Facebook en Microsoft. Naast zijn zakelijke werkzaamheden zet hij zich actief in voor hervormingen binnen het onderwijs.

--Deze tekst verwijst naar de paperback editie.

Productgegevens

 • ASIN ‏ : ‎ B086PV9TRS
 • Uitgever ‏ : ‎ Spectrum (27 augustus 2020)
 • Taal ‏ : ‎ Nederlands
 • Bestandsgrootte ‏ : ‎ 4162 KB
 • Tekst-naar-spraak ‏ : ‎ Niet ingeschakeld
 • Schermlezer ‏ : ‎ Ondersteund
 • Verbeterd lettertype ‏ : ‎ Ingeschakeld
 • Word Wise ‏ : ‎ Niet ingeschakeld
 • Printlengte ‏ : ‎ 348 pagina's
 • Klantenrecensies:
  5,0 van 5 sterren 4 beoordelingen

Klantenrecensies

5,0 van 5 sterren
5 van 5
4 wereldwijde beoordelingen
5 sterren
100%
4 sterren 0% (0%) 0%
3 sterren 0% (0%) 0%
2 sterren 0% (0%) 0%
1 ster 0% (0%) 0%
Hoe worden beoordelingen berekend?

Nog geen klantenrecensies

Er zijn 0 klant beoordelingen en 4 klant beoordelingen.